Komplett napelem rendszer kivitelezések Zalaegerszegen

Komplett napelem rendszer kivitelezések Zalaegerszegen

Bizonyára sokunknak ismerős a néha bosszantóan magas villanyszámla. 

Esetenként úgy meg tudja dobni a havi rezsi mértékét, hogy a hajunk is égnek áll.

Ahhoz, hogy a villanyszámla csak egy múló rossz emlék lehessen, olyan alternatív megoldást kell választani, amivel mi magunk tudjuk előállítani a felhasználandó villamos energiát. 

A napelem rendszerek pedig pontosan ezt a lehetőséget adják meg számunkra, mint az alternatív energiatermelés egyik legszebb és legelterjedtebb formája, ami a háztartásokban is könnyedén kivitelezhető.

Rengeteg lehetőség közül lehet választani, egy megfelelően felkészült tervező és kivitelező csapat pedig nagyon sokat tud segíteni abban, hogy a végén jól dönts.

Éppen ezért érdemes mielőbb árajánlatot kérni!

Egy 10 kW teljesítményű rendszer kiépítése

Ha a háztartás energiaigényei magasak, mert például sok tagú a család, vagy a napi használat mellett a fűtés egy részét is elektromosan oldanád meg, akkor bizony nagyobb napelem rendszerre lesz szükséged.

Egy 10 kW-os háztartási naperőmű már a magasabbnak számító igényeket is képes lehet lefedni, pláne akkor, ha a jövőre tekintettel bővíthetőre van tervezve.

A megfelelő elosztás egy napelem rendszer hatékony működésének kulcsfontosságú eleme is lehet, ezért nem érdemes mindenek felett a minél nagyobb teljesítményű panelekben gondolkodni.

Egy 10 kW-os rendszer, ha van hozzá elegendő tetőfelület, kiválóan kialakítható 38 darab 275 wattos panelből, így a termelés akár napkeltétől napnyugtáig is folyhat.

A telepítés ebben az esetben a nagyobb darabszám miatt valószínűleg hosszabb lesz, nagyjából 12 órás, de ha minden kész van, és sikerül mindent tökéletesen elhelyezni és beüzemelni, akkor az esetleges bővítésig hozzá sem kell nyúlni semmihez.

-

9 kW-os napelem rendszer kiépítése 8 óra alatt

9 kW-os napelem rendszer kiépítése 8 óra alatt

Egy 9 kW névleges teljesítményű napelem rendszer sem számít már kicsinek, sokkal inkább a középkategória erősebb fajtái közül való, így egy átlagos háztartás igényeit tökéletesen ki tudja szolgálni.

Egy ilyen 9 kW-os rendszer kiválóan felépíthető 30 darab 310 wattos panelből, és a megfelelő inverterrel akár 12 kW-osra is bővíthető további 9 panel hozzáadásával.

Ha pedig igazán a technológia csúcsára szeretnél repülni, akkor olyan invertert választasz, ami internetes kapcsolati lehetőséggel rendelkezik, így a nap 24 órájában ellenőrizhető, hogy a rendszered hogyan teljesít.

Ha mindez egy tűzeseti leválasztóval is meg van támogatva, akkor már igazán semmi kétséged nem lehet afelől, hogy csúcskategóriás napelem rendszerrel rendelkezel.

Egészen megtetszett a napenergia?

Szeretnél Te is napelem rendszert, és érdekelne mennyi az ára?

Mivel ahány ház, annyi tető, annyi szokás és különféle mértékű energiafelhasználás, ezért azt, hogy a Te rendszered mennyibe fog pontosan kerülni, sajnos nem tudjuk megmondani.

Rengeteg befolyásoló tényező van, ami alakíthatja a végső összeget, és amik adott esetben csak a helyszíni felmérés, illetve az igények alapján készülő előzetes kalkuláció során derülnek ki. 

Azonban mindezek szükségesek ahhoz, hogy a Neked árajánlatot adó szakemberek reális, a valóságnak megfelelő ajánlatot tudjanak adni.

Fúrja az oldalad a kíváncsiság?

Kérj ajánlatot most, és rövid időn belül a hozzád közel eső szakképzett kivitelezők felveszik Veled a kapcsolatot!

-

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak