Veszprémben egyre több napelemes rendszer kerül kiépítésre

Napelem rendszer Veszprém

Manapság rengeteg szörnyűséget hallani a Föld „egészségügyi állapotáról”, miszerint, ha záros határidőn belül nem változtatunk az életmódunkon, akkor súlyos következményekkel kell számolnunk a jövőben.

A környezetvédelemre számos lehetőség áll nyitva, és a tudatos cselekvést el lehet kezdeni a legkisebb hozzájárulástól, egészen a legnagyobbig.

Gyűjthetjük szelektíven a szemetet, de már azzal is segíthetünk, ha fogmosás közben elzárjuk a csapot.

Apró tettek, de sok kicsi sokra megy, és igenis számít!

A nagyobb hozzájárulás pedig a megújuló energia használata lehet a hétköznapokban.

A napelemes rendszerek erre kiváló lehetőséget adnak, amellett pedig, hogy hozzájárulunk a környezet megóvásához, a pénztárcánkat is védjük.

A veszprémi családok ezt már jól tudják, és egyre többen választják ezt az alternatív lehetőséget az energiatermelésre.

Hoztunk most két példát.

4 kW-os napelem rendszer kiépítése a Német úton

4 kW-os napelem rendszer kiépítése

Kicsivel több, mint 1 éve, egy forró augusztusi napon kiépítésre került egy veszprémi családnál egy 4 kW-os napelem rendszer.

Csapatunk a majdnem 100 kilométeres út megtétele után, összesen 16 darab SHARP napelem panelt szerelt fel a háztetőre, amihez egy SMA SUNNY BOY inverter lett csatlakoztatva.

A német csúcsminőségű inverter a próbaüzem ideje alatt 242 V-os hálózati feszültséget produkált, az internetre pedig a WIFI hálózat segítségével lett regisztrálva.

A rendszer tovább már nem bővíthető, viszont a komplett kivitelezés megtörtént, és a biztonság érdekében 1 darab tűzeseti leválasztó és földelőszonda is el lett helyezve.

Egy veszprémi család tehát több mint 1 éve megújuló energiát termel, és példájukat egyre többen követik a városban.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Komplett napelem rendszer kivitelezés Veszprémben

Komplett napelem rendszer kivitelezés Veszprémben

Az Aulich Lajos utcában élő Roland elő karácsonyi ajándékként úgy döntött, hogy már napelemekkel szeretné majd a karácsonyfaégőket felkapcsolni.

Így 2019. december 17-én szerelő csapatunk Veszprém felé vette az irányt, hogy a felhős, hideg téli napon megkezdje a közel 9 órás munkát.

Ez idő alatt összesen 18 darab SHARP napelem modul került felszerelésre, egy német SMA inverterrel együtt.

A rendszer ezzel pedig még nem érte el a maximumot, szükség esetén még további 2 modullal lehet majd bővíteni, hogy a veszprémi család nyugodtan vásárolhasson nagyobb energiaigényű elektronikai eszközöket is.

Mint tudjuk, a téli hónapok nem arról híresek, hogy sokáig világos van, ha pedig az ég besötétedik, akkor sajnos a napelem rendszereket sem lehet használni, Roland esetében pedig tesztelni.

A kiépített egységet tehát nem lehetett kipróbálni, és az inverter regisztrációja is elmaradt.

Ezekre a feladatokra így a következő napokban került sor.

Profi munkavégzés, minőségi termékek, teljes körű támogatás!

Profi munkavégzés, minőségi termékek, teljes körű támogatás!

Mi itt a Pentele Solarnal csak és kizárólag minőségi termékeket használunk a kivitelezés során.

Célunk, hogy ügyfeleink 100 százalékosan elégedettek legyenek a munkánkkal és a beépített rendszerükkel.

Tudjuk, hogy egy fotovoltaikus rendszerre való beruházás nem 2 forint, viszont az ára 8-10 éven belül megtérül, utána pedig még több évtizeden keresztül plusz pénzt hoz a konyhára.

Ha kell egy kis anyagi segítség a kezdetekben, akkor szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a magányszemélyek számára elérhető 0%-os kamatú és THM-ű támogatást, amit hitel formájában lehet felvenni.

Ha bármi további kérdésed lenne, keress minket megadott elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérj ajánlatot az egyszerűsített űrlapunk kitöltésével!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak