Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem telepítések Pápán

Napelem rendszer Pápa

A rezsicsökkentés központi téma lehet egy átlagos háztartás életében.

Néha nagyon nagy fejtörést okozhatnak a havonta érkező csekkek, és megy a találgatás, hogy vajon mitől ugrott meg ennyire az a bizonyos összeg.

Szerencsére ma már létezik olyan megoldás, amivel legalább az áramszámlát kiiktathatjuk a havonta befizetendő tételek közül, és nem úgy, hogy gyertyákkal világítunk, miután a nap nyugovóra tért.

A modern technológiának köszönhetően ma már képesek vagyunk a nap energiáját felhasználni és villamosenergiát termelni vele.

Azzal pedig, hogy fotovoltaikus rendszerekre váltunk, több évtizedre előre meghatározzuk az életünket.

Egy ilyen egység élettartama kétszer vagy háromszor hosszabb, mint a megtérülési ideje.

Ezzel egyidejűleg pedig, miután a befektetett összeg kifizetődik, már csak azt kell kitalálni, hogy mire költjük azt a plusz pénzt, amit eddig a villanyszámlánkra költöttünk.

Emiatt az előny miatt, már több pápai család is elhatározta magát a napenergia és a napelemek használata mellett!

Napelem rendszerek kiépítése Pápán családi házakra

Napelem rendszerek kiépítése Pápán családi házakra

Már Pápán sem számít újdonságnak a napelem rendszerrel felszerelt házaknak a látványa; szerencsére már ide is elért a technológia.

Amikor napelem rendszerről beszélünk, az ember elsőre nem is biztos, hogy tudja, hogy mennyi mindent figyelembe kell venni a tervezés és kiépítés során.

Az, hogy akár Neked, milyen napelem rendszered lesz, több tényező is befolyásolja.

Az első, ami a kiindulópontot adja, hogy mennyi áramot fogyaszt éves szinten a háztartásod: ebből már nagyságrendileg tudni lehet, hogy hány kW-os rendszerre lesz szükség.

Ezután egy helyszíni felmérés során megállapításra kerül, hogy minden rendben van-e a tetőszerkezettel, megfelelő-e a tetőnek a dőlésszöge, majd némi adminisztráció után hamarosan megkezdődhet a munka.

Egy 3 kW-os napelem rendszer esetében, 310 wattos panelekkel számolva, várhatóan 12 darab napelem panel fog felkerülni a tetődre, amihez egy invertert is csatlakoztatni kell.

Röviden az inverterről

Az inverter egy kihagyhatatlan része a napelem rendszereknek, ugyanis ennek segítségével lesz a panelekből érkező egyenáramból váltakozó áram.

Emellett pedig egy biztonsági funkciót is ellát: egy esetleges áramkimaradás, vagy bármilyen felmerülő probléma esetén – mellesleg ezek rendkívül ritkák – lekapcsolja a komplett rendszert.

Éppen ezért, a napelem rendszerek telepítésének részét képezi egy tűzfal kiépítése is.

Beszéljünk őszintén a napelem rendszerekről!

Egy fotovoltaikus rendszer nagyon hasznos alternatív megoldás lehet egy háztartás számára az energiatermelést illetően.

Mindemellett kis hazánk bővelkedik a napsütéses órákban, így egy még inkább megtérülő befektetésről beszélhetünk.

Azonban az ingatlan mikrokörnyezetéről sem szabad megfeledkezni, hiszen könnyen meglehet, hogy olyan befolyásoló tényezőkkel találják szembe magukat a szakemberek, ami mellett nem javasolják a rendszer telepítését.

Ilyen például a nem megfelelő dőlésszög, de akár még az is, ha egy másik ingatlan nagy mértékben beárnyékolja a tetőt.

Kérj ajánlatot most megyei partnerünktől, hogy a helyszíni felmérésen mindenre fény derülhessen!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak