20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszer árak

Mi az, amit mindenképpen tudnod kell, mielőtt még árajánlatot adnánk Neked?

Elsősorban azt, hogy az árajánlatot minden esetben egy ingyenes helyszíni felmérés előzi meg, amikor is megállapítjuk, hogy lakóépületed egyáltalán alkalmas-e akkora méretű rendszer befogadására, mint amekkorára Te ajánlatot kértél tőlünk.

Sajnos nem minden épület alkalmas arra, hogy napelemes rendszert telepítsenek rá.

Ez egy összetettebb probléma, mi most csak a legfontosabb befolyásoló tényezőket szeretnénk Neked bemutatni.

Egy 20 kW-os rendszer esetében nem csekély területről és súlyról beszélünk, így elsősorban meg kell, hogy bizonyosodjunk arról, hogy a házad tetőszerkezete kibír-e ekkora terhelést.

A tető dőlésszöge sem elhanyagolható, ugyanis az ideális dőlésszög 25-45°közötti.

Emellett ott van még az épület tájolása is, hiszen ahhoz, hogy a rendszer minél hatékonyabban működjön, a megfelelő tájolás nagyban hozzájárulhat.

A legideálisabb a dél-keleti, dél-nyugati tájolás, amely által több napfény éri a felszerelt napelem paneleket, mint az északi tájolású házakon.

Fel kell még mérnünk azt is, hogy magán a házon, vagy közvetlen környezetében milyen árnyékoló tényezők vannak jelen.

Végezetül tájékozódnunk kell arról, hogy milyen fogyasztóid vannak, és hogy tervezed-e egy újabb, nagyobb energiaszükségletű készülék beszerzését a közeljövőben.

Csak ezeknek az adatoknak a fényében tudunk Neked reális árajánlatot adni.

20 kW teljesítményű napelem rendszer bruttó 6.376.000 forinttól

Mit is tartalmaz az általunk kivitelezett legnagyobb teljesítményű, 20 kW-os napelem rendszer?

  • Bruttó 6.373.000 forint - 3 fázisú, 20 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, SMA inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 60 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, SMA STP 20000-TL-20 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 6.75.000 forint – 3 fázisú, 20 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Huawei inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 54 db Sharp NUJC 370 monokristályos félcellás napelem modul, Huawei Sun2000-20-KTL-M0 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 7.410.000 forint - 3 fázisú, 20 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Solar Edge inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 60 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, Solar Edge SE17K inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet, prémium napelem optimalizátor P405 - 5R M4M RM.

A Sharp napelemekhez a gyártó 25 éves teljesítménygaranciát biztosít, így nem kell attól tartani, hogy a napelemek teljesítménye egyik napról a másikra csökkenni fog.

Ha többet is szeretnél megtudni az általunk használt napelem panelekről, olvasd el Sharp napelemekről szóló cikkünket is!

Fektess napelem rendszerbe, mi elmondjuk miért!

Bizonyára te is azért látogattál el erre az oldalra, mert már hallottál a napelemek, és úgy általánosságban a napenergia felhasználás pozitívumairól.

Elsősorban környezetbarát megoldás, de ugyanakkor a pénztárcádnak is kedvezni fog, mivel a telepítés ára átlagosan 8-10 éven belül megtérül.

Ez annak köszönhető, hogy a villamos energiát a Nap segítségével gyakorlatilag magadnak termeled meg, nem kell villanyszámlákat fizetned.

Egy nagyobb fogyasztású épület esetében ez havonta több tízezer forintos megtakarítást jelent.

A napelemek karbantartási költsége pedig minimális.

Tehát környezettudatos, független, és önellátó lehetsz a napelem rendszer segítségével.

Ha tetszik ez az elképzelés, kérj tőlünk árajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak