Napelem rendszer árak

Napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy napelem rendszer?

A nagy kérdés valójában nem ez, hanem hogy mennyibe kerül a TE napelem rendszered!

Ezzel azonban az a baj, hogy nem tudunk rá ebben a pillanatban válaszolni.

A napelem rendszer nem egy pulóver, ami bár szintén elérhető többféle méretben, mégis mindig ugyanannyi az ára.

Minden napelem rendszer, amit mi telepítünk, egyedi, vagyis:

  • a Te családod fogyasztási igényeihez,
  • a Te otthonod tájolásához,
  • a Te tetőd dőlésszögéhez
  • és a Te jövőbeni terveidhez van igazítva.

És ahány ház, annyi család, annyi tető, és annyi terv – magyarul nem lehet egységes árakról beszélni ezen a területen.

Ha viszont példákat szeretnél azért látni, akkor ezeken az oldalakon találsz néhány konkrét összeget:

Min múlnak a napelem rendszer árak?

Min múlnak a napelem rendszer árak?

Nézzük át a rendszer legfontosabb elemeit!

Az első, ami mindenkinek eszébe jut, az maga a napelem modul, amiből (mint minden termékből manapság) lehet venni prémium és silány minőségűt is.

Napelem rendszer kivitelező partnereink kizárólag kiváló minőségű napelem paneleket használnak, amik a piac legkomolyabb, legmegbízhatóbb termékeinek számítanak.

Ebből következően értelemszerűen az áruk sem mindig a legalacsonyabb, ám komoly garanciák tartoznak hozzájuk, amik biztonságot jelentenek.

Mi kell még a napelem rendszerhez?

  • Inverter, aminél szintén nem kötünk kompromisszumokat, és legjobb gyártók termékeit használjuk.
  • Tartószerkezet, ami esőben, hóban, kánikulában és fagyban egyaránt stabilan, magabiztosan a helyén tartja a paneleket.
  • Kiváló minőségű egyéb alkatrészek, mint kismegszakítók, kábelek, és különféle eszközök, amelyek a rendszer biztonságáért felelnek.

Minden rendszer csak annyira hatékony, amennyire a leggyengébb eleme, éppen ezért nem engedjük meg magunknak, hogy a minőségen spóroljunk.

Aki olcsón próbálja megúszni, annak nem térül meg a napelem

Aki olcsón próbálja megúszni, annak nem térül meg a napelem

A napelem rendszer átlag 10 év alatt visszahozza az árát a kiváltott villanyszámlákon keresztül.

Fontos viszont megjegyezni, hogy ez csak a gondosan telepített, kifogástalan alkatrészekből álló rendszerre igaz!

Lehet, hogy elsőre az egyik napelem olcsóbb, mint a másik, de ha meghibásodik, és javítani, esetleg cserélni kell, akkor máris többet fogunk rá költeni, mintha egyből a minőségbe fektettünk volna.

A legkomolyabb gyártók napelemeire 25 (vagy még több) éves teljesítménygarancia vonatkozik, aminek értelmében 25 év múlva is az eredeti teljesítményüknek min. 80%-át kell hozniuk.

Ha ennél hamarabb hibásodna meg a napelem, vagy esetleg romlana a teljesítménye, akkor a gyártó cserélni fogja – ez óriási biztonságot jelent a napelem tulajnak, hiszen ennek értelmében a megtérülési idő többszöröséig kell működnie egy ilyen rendszernek.

Tudd meg a napelem rendszered árát: kérj tőlünk árajánlatot!

Ha vannak kérdéseid a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran felteheted őket napelem rendszer kivitelező partnerünknek az árajánlatkérés során, ugyanis miután kitöltötted űrlapunkat, már a te megyédhez szakértők veszik fel veled a kapcsolatot!

Mindent elmondanak majd, amit csak tudnod kell, és elkészítik Neked a személyre szóló árajánlatodat, aminek segítségével már valódi összegekkel tudsz majd számolni. 

Töltsd ki űrlapunkat most!

-

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak