Napelem rendszer árak

Napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy napelem rendszer?

A nagy kérdés valójában nem ez, hanem hogy mennyibe kerül a TE napelem rendszered!

Ezzel azonban az a baj, hogy nem tudunk rá ebben a pillanatban válaszolni.

A napelem rendszer nem egy pulóver, ami bár szintén elérhető többféle méretben, mégis mindig ugyanannyi az ára.

Minden napelem rendszer, amit mi telepítünk, egyedi, vagyis:

  • a Te családod fogyasztási igényeihez,
  • a Te otthonod tájolásához,
  • a Te tetőd dőlésszögéhez
  • és a Te jövőbeni terveidhez van igazítva.

És ahány ház, annyi család, annyi tető, és annyi terv – magyarul nem lehet egységes árakról beszélni ezen a területen.

Ha viszont példákat szeretnél azért látni, akkor ezeken a linkeken találsz néhány konkrét összeget:

Min múlnak a napelem rendszer árak?

Min múlnak a napelem rendszer árak?

Nézzük át a rendszer legfontosabb elemeit!

Az első, ami mindenkinek eszébe jut, az maga a napelem modul, amiből (mint minden termékből manapság) lehet venni prémium és silány minőségűt is.

Mi kizárólag a már több mint 60 éves Sharp Solar vállalat napelem moduljait használjuk, amik mindig is a piac legkomolyabb, legmegbízhatóbb termékeinek számítottak.

Ebből következően értelemszerűen az áruk sem a legalacsonyabb, ám van egy nagy előnyünk ebből a szempontból.

A Sharp napelemek legnagyobb hazai forgalmazóiként igen komoly partneri kapcsolatot ápolunk a Sharp Solarral, aminek köszönhetően kedvezőbb áron tudjuk nem csak beszerezni, de kínálni is paneljeiket.

Mi kell még a napelem rendszerhez?

  • Inverter, aminél szintén nem kötünk kompromisszumokat, és olyan piacvezető gyártók termékeit használjuk, mint a német SMA.
  • Tartószerkezet, ami esőben, hóban, kánikulában és fagyban egyaránt stabilan, magabiztosan a helyén tartja a paneleket.
  • Kiváló minőségű egyéb alkatrészek, mint kismegszakítók, kábelek, és különféle eszközök, amelyek a rendszer biztonságáért felelnek.

Minden rendszer csak annyira hatékony, amennyire a leggyengébb eleme, éppen ezért nem engedjük meg magunknak, hogy a minőségen spóroljunk.

Aki olcsón próbálja megúszni, annak nem térül meg a napelem

Aki olcsón próbálja megúszni, annak nem térül meg a napelem

A napelem rendszer átlag 10 év alatt visszahozza az árát a kiváltott villanyszámlákon keresztül.

Fontos viszont megjegyezni, hogy ez csak a gondosan telepített, kifogástalan alkatrészekből álló rendszerre igaz!

Lehet, hogy elsőre az egyik napelem olcsóbb, mint a másik, de ha meghibásodik, és javítani, esetleg cserélni kell, akkor máris többet fogunk rá költeni, mintha egyből a minőségbe fektettünk volna.

Az általunk is használt Sharp napelemekre 25 éves teljesítménygarancia vonatkozik, aminek értelmében 25 év múlva is az eredeti teljesítményének min. 80%-át kell hoznia.

Ha ennél hamarabb hibásodna meg, vagy esetleg romlana a teljesítménye, akkor a gyártó cserélni fogja a napelemet – ez óriási biztonságot jelent a napelem tulajnak, hiszen ennek értelmében a megtérülési idő többszöröséig kell működnie egy ilyen rendszernek.

Meséljenek a napelemről azok, akiknek már van!

Elmondhatom én is, hogy a napelem rendszerek mennyire megtérülők, de pontosan tudjuk, hogy vannak, akik sokkal jobban meg tudnak erről győzni.

Ők azok, akik már befektettek a napelem rendszerbe, és ma élvezik ennek minden előnyét.

Megkérdeztük korábbi ügyfeleinket, mi motiválta őket döntésükkor, és hogy mennyire elégedettek a végeredménnyel: az interjúk eredményeit most pedig Te is elolvashatod!

3 különálló csoportba szedtem Neked az interjúalanyokat, az általuk birtokolt napelem rendszerek mérete alapján.

5 kW-os napelem rendszerek – családok, akik ezt választották, és már használják

5 KW Napelem Rendszer

5 KW Napelem Rendszer (Jeke)

2 történetet szeretnénk bemutatni 2 olyan családról, akik bár távol élnek egymástól, valami mégis összeköti őket: mindannyian a napelem rendszerekben látják a jövő energiaforrását.

Egyre több és több magyar háztartás részévé válnak a háztetőre szerelt napelemek, hiszen ezek egyszerre jelentenek gazdasági befektetést, és egy komoly lépést a környezettudatos életmód felé.

Mi is arra ösztönzünk mindenkit, hogy bízzanak a megújuló energiaforrások erejében, és használják ki a Napból folyamatosan érkező mérhetetlen mennyiségű energiát, ami mindannyiunk rendelkezésére áll.

2 családfő már meghozta ezt a döntést, és pontosan tudjuk, hogy az ő történetünk messze többet mond el mindenkinek a fotovoltaikus rendszerekben rejlő lehetőségekről, és azok gyakorlati hasznáról, mintha én írnék hosszú oldalakon keresztül ezekről.

Tovább >>>4 kW-os napelem rendszer családoknak, akik tenni akarnak a környezetükért, és saját anyagi biztonságukért

4 KW Napelem Rendszer

4 KW Napelem Rendszer (Dunaszentgyörgy)

Érvek százait is felsorolhatnánk, hogy bemutassuk a fotovoltaikus rendszerek előnyeit, mint ahogy sokan teszik is ezt az interneten.

Mi viszont tudjuk, és folyamatosan tapasztaljuk, hogy a legnagyobb meggyőző erőt nem a statisztikák, a pontos számítások, vagy éppen a garanciák jelentik, hanem mások tapasztalatai, akik már telepítettek napelem rendszert otthonukra.

Természetes, hogy mindenki annak hisz igazán, akinek saját élményei vannak a helyszíni felméréssel, az ügyintézéssel, a felszereléssel, vagy éppen mindennek kezdetén a döntés meghozatalával kapcsolatban.

Éppen ezért mutatjuk be azokat az ügyfeleinket, akik családos emberként vágtak bele a napelem rendszer vásárlásba.

5 család 5 egyszerű kérdésre adott válaszát osztjuk meg most veled, hogy lásd, milyen gondolatok és élmények kötik őket a fotovoltaikus elemekhez.

Tovább >>>Családok, akik a 3kW-os napelem rendszerekkel a környezetbarát és gazdaságos energiát választották

3 KW napelem rendszer

3 KW napelem rendszer

A fotovoltaikus rendszerek nyújtotta előnyök mindenki számára vonzóak, akik anyagi biztonságra, és a természet megóvására vágynak.

De honnan merítsen valaki bátorságot ahhoz, hogy bele is vágjon a napelemek vásárlásába?

Természetesen más emberek példáiból, akik már megtették ezt, és utólag is elégedettek döntésükkel.

A 3kWp hálózatra visszatápláló fotovoltaikus rendszer olyan családok számára ideális, akiknél az átlagos havi villanyszámla körülbelül 12.000 forint körül mozog.

Igaz ez rád?

Ha igen, akkor olvasd el, mások miért választották a napelem rendszereket, és hogyan telepítették otthonukra!

Tovább >>>


Tudd meg a napelem rendszered árát: kérj tőlünk árajánlatot!

Ha a napelem árakról ugyan nem is tudtam részletesen mesélni Neked itt, abban azért bízom, hogy egyéb hasznos infókkal tudtalak segíteni a döntésed meghozatalában.

Ha vannak kérdéseid a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran felteheted őket nekünk az árajánlatkérés során, ugyanis miután kitöltötted űrlapunkat, időpontot fogunk egyeztetni veled egy telefonos beszélgetésre!

Mindent elmondunk, amit csak tudnod kell, és elkészítjük Neked a személyre szóló árajánlatodat, aminek segítségével már valódi összegekkel tudsz majd számolni.

Töltsd ki űrlapunkat most!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak