Napelem rendszer árak

Napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy napelem rendszer?

A nagy kérdés valójában nem ez, hanem hogy mennyibe kerül a TE napelem rendszered!

Ezzel azonban az a baj, hogy nem tudunk rá ebben a pillanatban válaszolni.

A napelem rendszer nem egy pulóver, ami, bár szintén elérhető többféle méretben, mégis mindig ugyanannyi az ára.

Minden napelem rendszer, amit partnereink telepítenek, egyedi, vagyis:

  • a Te családod fogyasztási igényeihez,
  • a Te otthonod tájolásához,
  • a Te tetőd dőlésszögéhez
  • és a Te jövőbeni terveidhez van igazítva.

És ahány ház, annyi család, annyi tető, és annyi terv – magyarul nem lehet egységes napelem árakról beszélni ezen a területen.

Ha viszont példákat szeretnél azért látni, akkor ezeken az oldalakon találsz néhány konkrét összeget:

Min múlnak a napelem rendszer árak?

Min múlnak a napelem rendszer árak?

Nézzük át a rendszer legfontosabb elemeit!

Az első, ami mindenkinek eszébe jut, az maga a napelem modul, amiből (mint minden termékből manapság) lehet venni prémium és silány minőségűt is.

Napelemes rendszer kivitelező partnereink kizárólag kiváló minőségű napelem paneleket használnak, amik a piac legkomolyabb, legmegbízhatóbb termékeinek számítanak.

Ebből következően értelemszerűen az áruk sem mindig a legalacsonyabb, ám komoly garanciák tartoznak hozzájuk, amik biztonságot jelentenek.

Mi kell még a napelem rendszerhez?

  • Inverter, aminél szintén nem kötünk kompromisszumokat, és legjobb gyártók termékeit használjuk.
  • Tartószerkezet, ami esőben, hóban, kánikulában és fagyban egyaránt stabilan, magabiztosan a helyén tartja a paneleket.
  • Kiváló minőségű egyéb alkatrészek, mint kismegszakítók, kábelek, és különféle eszközök, amelyek a rendszer biztonságáért felelnek.

Minden rendszer csak annyira hatékony, amennyire a leggyengébb eleme, éppen ezért nem engedjük meg magunknak, hogy a minőségen spóroljunk.

Aki olcsón próbálja megúszni, annak nem térül meg a napelem

Aki olcsón próbálja megúszni, annak nem térül meg a napelem

A napelem rendszer átlag 10 év alatt visszahozza az árát a kiváltott villanyszámlákon keresztül.

Fontos viszont megjegyezni, hogy ez csak a gondosan telepített, kifogástalan alkatrészekből álló rendszerre igaz!

Lehet, hogy elsőre az egyik napelem olcsóbb, mint a másik, de ha meghibásodik, és javítani, esetleg cserélni kell, akkor máris többet fogunk rá költeni, mintha egyből a minőségbe fektettünk volna.

A legkomolyabb gyártók napelemeire 25 (vagy még több) éves teljesítménygarancia vonatkozik, aminek értelmében 25 év múlva is az eredeti teljesítményüknek min. 80%-át kell hozniuk.

Ha ennél hamarabb hibásodna meg a napelem, vagy esetleg romlana a teljesítménye, akkor a gyártó cserélni fogja – ez óriási biztonságot jelent a napelem tulajnak, hiszen ennek értelmében a megtérülési idő többszöröséig kell működnie egy ilyen rendszernek.

2022. októbere után is beszélhetünk még megtérülésről?

Való igaz, hogy igen komoly változások léptek életbe 2022. október 31-e után, amik napelem tulajdonosokat és kivitelezőket egyaránt érintenek.

Mik is ezek?

  • 2022. október 31. után már nem lehet beadni csatlakozási kérelmet hálózatba visszatápláló rendszerre az elektromos hálózat túlterheltsége és elavultsága miatt.
  • Határozatlan ideig csak olyan rendszerre lehet kérelmet beadni a nevezett dátum után, ami kizárólag belső használatra termel, nem továbbít energiát a közműbe.
  • Ezen felül október végén végre nyilvánosságra hozták, meddig élvezheti valaki a szaldó elszámolást – ez a már meglévő rendszerrel rendelkezőket is érinti.

Vége lesz a szaldó rendszernek?

Sajnos igen, bár eddig nem tudtuk, mikor.

Korábban is felvetült már több dátum, most azonban biztossá vált: mindenki számára a csatlakozást követő 10. év végéig érhető csak el a napelem szaldó elszámolás, utána át kell térni egy újfajta, tarifa-alapú rendszerre.

Ez azokat érinti különösen érzékenyen, akik 2014 előtt telepíttettek, ők ugyanis már csak legkésőbb a 2024-es elszámolásig élvezhetik a szaldót, utána nem.

Másrészről viszont azt is jelenti, hogy akik 2022. október 31-e előtt adták be csatlakozási kérelmüket, és 2023. folyamán elkészül és csatlakozik a rendszerük, (elvileg) még 2033-ig maradhatnak szaldó elszámolásban!

Vagyis ha a rendszerüket valóban hozzáértő cég tervezi és kivitelezi minőségi elemekből, akkor minden gond nélkül benne lehetnek a 10 éves megtérülésben!

Tény, hogy a szaldó elszámolás lejárta után visszatérhetnek a villanyszámlák, ez benne van a kalapban.

Azonban nem mindegy, hogy mekkora mértékben, hiszen a napelem rendszer ennél jóval hosszabb életű, és minden megtermelt kilowattóra energia csökkenti a rezsiköltségeket!

Tudd meg a napelem rendszered árát: kérj tőlünk árajánlatot!

Ha vannak kérdéseid a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran felteheted őket napelem rendszer kivitelező partnereinknek az árajánlatkérés során, ugyanis miután kitöltötted űrlapunkat, már a te megyédhez tartozó szakértők veszik fel veled a kapcsolatot!

Mindent elmondanak majd, amit csak tudnod kell, és elkészítik Neked a személyre szóló árajánlatodat, aminek segítségével már valódi összegekkel tudsz majd számolni.

Bízd rájuk napelem rendszered megtervezését és kivitelezését, és menj biztosra a megtérüléssel!

Töltsd ki űrlapunkat most!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak