Napelem rendszer kivitelezések Dunakeszin

Napelem rendszer Dunakeszi

A napelemes rendszerek manapság már olyannyira beleivódtak a köztudatba, hogy mindenki tudja, hogyaz egyik leghatékonyabb rezsicsökkentő megoldás a hétköznapokban.

Egy dolog viszont közel sem olyan biztos, hogy mindenki számára egyértelmű, ez pedig nem más, mint maga az ár.

Valószínűleg nagyon sokan úgy gondolják, hogy megfizethetetlen, és csak azok engedhetik meg maguknak, akiknek amúgy a villanyszámla sem lenne megterhelő.

Van egy jó hírünk minden kételkedőnek: ez közel sem igaz!

Nem csak, hogy nem elérhetetlen, hanem még támogatást is igénybe tudunk venni, ha egy kis anyagi segítségre lenne szükségünk.

Természetesen egy fotovoltaikus rendszer árát nagyon sok minden befolyásolhatja.

Mindenkinek egyedileg tervezett egységre van szüksége, a saját energiafogyasztására tervezve.

Hoztunk most két példát Dunakeszin, ahol a háztartások már zöld energiára váltottak! 

5 kW-os napelem rendszer kiépítés Dunakeszin

5 kW-os napelem rendszer kiépítés Dunakeszin

Az év első hónapjában csapatunk a Kemény Ferenc utcában járt, hogy Szilveszter fotovoltaikus rendszerének szükséges utómunkálatait elvégezze.

A tetőre összesen 21 darab SHAPR napelem modul került fel, amihez egy SMA SUNNY TRIPOWER inverter lett csatlakoztatva.

Az üzempróba és a szükséges biztonsági ellenőrzések megtörténtek, így Szilárd és családja már maguk termelik meg az energiát, amit felhasználnak.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Komplett napelem rendszer kivitelezés a Kincsem úton

Komplett napelem rendszer kivitelezés

Március második felében csapatunk ismét Dunakeszi felé vette az irányt, hogy egy család életébe elvigye a zöld energiát.

Ahhoz, hogy megkezdhessék a munkálatokat, összesen 123 kilométert tettek meg, és miután megérkeztek a Kincsem útra, egy 10 órás munkafolyamat vette kezdetét.

A felszerelt fotovoltaikus egység összesen 25 darab minőségi SHARP napelemből áll, így tovább már nem bővíthető.

A rendszer szíve, az inverter, a csúcsteljesítményű német SMA termékei közül került ki, melynek az induló hálózati feszültsége a telepítés előtt 236 V volt, a próbaüzem ideje alatt pedig 239 V.

Az internetre a Wifi hálózat segítségével lett regisztrálva.

A biztonsági óvintézkedések érdekében 1 darab tűzeseti leválasztó is el lett helyezve, ezzel védve az invertert és az egész rendszert az esetleges villámcsapásoktól.

A 6 kW-os napelem rendszeren 3 szerkezeti, és 1 villanyszerelő dolgozott.

A minőség 100 százalékos biztosítása érdekében a munka végeztével egy olyan 16 pontos ellenőrzési listán is végig mentek, ahol még azt is megnéztek, hogy minden csavart megfelelően meghúztak-e.

Ügyfeleink mesélik el a történetüket

Ügyfeleink mesélik el a történetüket

Mi abban hiszünk, hogy ha a befektetésünk több évtizedre szól, akkor nem szabad spórolni a minőségen.

Ahogy Te is, mi is azt szeretnénk, hogy kifogástalanul működjön a rendszered, és valóban több évtizedig szolgáljon Téged.

Ha szeretnéd tudni, hogy ki, miért, és mennyiért vásárolt napelemes rendszert, akkor nézz körül az oldalunkon, ahol ügyfeleink mesélnek a tapasztalataikról és az árakról.

Ha viszont már tudod, hogy Te is napelemet szeretnél, akkor kérj tőlünk árajánlatot most!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak