8 kW-os napelem rendszer árak

8 kW-os napelem rendszer árak

Nem is gondolnád, hogy mennyi mindent számításba kell venni egy napelem rendszer megtervezésekor.

Meghatározó tényező a tető szerkezete és dőlésszöge, az épület tájolása, és a házon, vagy akörül lévő árnyékolók.

A Pentele Solar éppen ezért ingyenes felmérést végez minden telepítés előtt, hogy biztosan minden zökkenőmentesen menjen, és te a számodra legideálisabb teljesítményű és méretű rendszert kaphasd meg.

Neked már csak annyiban kell segítened nekünk, hogy elmeséled, milyen fogyasztóid vannak mostanában használatban, és hogy tervezed-e a jövőben ezek számának bővítését. (pl: légkondicionálót tervezel beszerelni)

A minőségi munkáról mi gondoskodunk, a minőségi napelemekről pedig a Sharp, aki 25 éves teljesítménygaranciát vállal minden általa legyártott napelemre.

8 kW teljesítményű napelem rendszerek bruttó 2.951.000 forinttól

Hogy könnyebben ki tudd számítani, mekkora költséget is jelent egy napelem rendszer beszerzése és telepítése, megosztjuk veled 8 kW-os rendszereink árát.

  • Bruttó 2.951.000 forint - 3 fázisú, 8 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Huawei inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 21 db Sharp NUJC 370 monokristályos félcellás napelem modul, Huawei Sun2000-8KTL-M0 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 2.988.000 forint - 3 fázisú, 8 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, SMA inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 24 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, SMA STP 8.0-3AV-40 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 3.525.000 forint - 3 fázisú, 8 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Solar Edge inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 24 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, Solar Edge SE8K inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet, prémium kategóriás napelem optimalizátor P405 - 5R M4M RM.

Olvass az általunk nyújtott szolgáltatásokról és a napelemek típusairól, valamint működésükről a napelemek felszereléséről szóló cikkünkben.

Mit is kapsz meg egy napelem rendszertől?

Mit is kapsz meg egy napelem rendszertől?

Először is olyan elektromos áramot, amivel megkíméled a környezetedet.

Ezen felül pedig egy olyan befektetést, ami hosszú távon (általában 8-10 évvel számolva) nem csak megtérül, de még függetlenséget is biztosít számodra az áramszolgáltatótól.

A hálózatba visszatápláló rendszerek, amikkel elsősorban mi is foglalkozunk, pedig lehetővé teszik, hogy a megtermelt, de fel nem használt energiát eladd a szolgáltatónak.

Ez fordítva is működik: ha több borús nap követi egymást, és a rendszer nem tud energiát megtermelni, te akkor sem maradsz áram nélkül, ugyanis ekkor a szolgáltatótól fogod vételezni.

Az energiastratégia pedig egyre inkább hajlik a megújuló energiaforrások felhasználása felé, így naprakész, tudatos civilként Te is kiveheted belőle a részed.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérj tőlünk árajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak