Szombathely zöldül, avagy napelem telepítések a Vas megyei háztartásokra

Napelem rendszer Szombathely

A napelemes rendszerekre való átállás nagy lépés, nem szabad elodázni a döntést.

Teljesen megértjük, ha hosszú napokig, hetekig, vagy akár hónapokig gondolkodsz a dolgon, hiszen ez a döntésed több évtizedre szól.

Utánaolvasol, kérdezősködsz, összehasonlítasz.

Néha talán el is bizonytalanodsz, vagy teljesen elveted az ötletet.

Azonban, ha valakinek már szöget ütött a fejébe a napelem gondolata, akkor biztos, hogy előbb vagy utóbb belevág a projektbe.

Mi azt tapasztaljuk, hogy itt a 21. században a legmeggyőzőbb érvek azonban mégis mások tapasztalatai, hiszen az ő véleményük a legőszintébb.

Most bemutatunk két szombathelyi telepítést, hogy meghozzuk egy kicsit a kedved a megújuló energiára váltáshoz.

7 kW-os napelem rendszer kiépítése az év első napjaiban

7 kW-os napelem rendszer kiépítése az év első napjaiban

Talán mondhatjuk, hogy nagyon szép évkezdést tudhatunk magunk mögött, hiszen a megannyi rendelés mellett, Szombathelyen rögtön egy 27 modulos rendszer kiépítésével köszöntöttük a 2020-as évet.

A mindössze pár fokos, fagyos januárban a Pentele Solar csapata Szombathelyre utazott, hogy a Farkas Károly utcában megkezdje egy komplett rendszer kiépítését.

Tehát, ahogy már mondtuk, a szerelési és telepítési munkálatok során 27 darab, SHARP ND-AC 275 típusú modul került felszerelésre, de a rendszer teherbíró képessége itt még nem áll meg, hanem még további 10 modullal bővíthető.

A Huawei típusú inverter felkapcsolási ideje dokumentáltan 300 másodperc volt, a hálózati feszültsége telepítés előtt 416 V volt, míg a próbaüzem ideje alatt 418 V.

A szóban forgó inverter az internetre is csatlakozatva lett a Wifi hálózat segítségével.

A 7 kW-os rendszerhez felszereltünk 1 darab tűzeseti leválasztót az esetleges áramütések megelőzésének érdekében.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

7 óra alatt megvolt egy komplett napelem rendszer kivitelezése

Az év második hideg téli hónapjában sem tétlenkedtünk.

Ismét Szombathelyen, ezennel a Külső Nárai úton jártunk, ahol egy 5 kW-os rendszert telepítettünk.

A mindössze 9 fokos, napos februári hónapban 277 kilométert tettünk meg, hogy megkezdjük Attilánál az építési és telepítési munkálatokat.

A 7 órás munkafolyamat alatt egy SMA gyártmányú Sunny Tripower inverterrel ellátott rendszert építettünk ki.

A beépített, SHARP ND-AK 275-ös modulok száma 20 darab volt, de szükség esetén a napelem egység még további 5 modullal bővíthető.

A rendszer üzembe helyezésének végeztével a kampóktól és a csavaroktól kezdve, a földelésen át, egészen a matricák pontos elhelyezéséig és a keletkezett hulladék összeszedéséig, mindent ellenőriztünk, hogy a profi munka ne legyen megkérdőjelezhető.

A szombathelyi háztartások már döntöttek a napelemek mellett. És Te hogy állsz?

A szombathelyi háztartások már döntöttek a napelemek mellett. És Te hogy állsz?

A fenti két példa csak töredéke a vas megyei telepítéseknek, és igazán kis része az országos kiépítéseknek.  

Cégünk alapfilozófiája: vagy jót, vagy semmit!

Hidd el, mi nem árulunk zsákbamacskát, mi csak jót akarunk neked azzal, hogy biztosítjuk a hosszútávú anyagi biztonságot a megújuló energiával.

A napelem rendszer a háztartásokban szerencsére egyre jobban terjed, hiszen már nagyon sokan felismerték, hogy ebben rejlik a jövő energiatermelése.

Dönts Te is a megújuló energia mellett, kérj ajánlatot most!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak