9 kW-os napelem rendszer árak

9 kW-os napelem rendszer árak

Minden egyes napelem rendszer telepítése előtt ingyenes felmérést biztosítunk a helyszínen, hogy megállapíthassuk, mekkora rendszer lesz az ideális számodra.

Sajnos nem minden épület alkalmas napelem rendszer telepítésére, ami a tájolásából, a tetőszerkezet állapotából, annak dőlésszögéből, és az épület közvetlen környezetében megtalálható árnyékoló tényezőkből fakad, mint a házat körülvevő fák, a szomszéd épületek, vagy a kémény.

Minden rendszer telepítését megelőzően számolunk ezekkel a tényezőkkel, és a legmegfelelőbb ajánlattal állunk elő.

Arra is felhívjuk a figyelmet, hogy az invertert is annak megfelelően kell kiválasztani, hogy a jelenlegi fogyasztók mellett a jövőben még újabb fogyasztók is megjelenhetnek, így szükség lehet a rendszer bővítésére.

Az inverter a fotovoltaikus cellák által előállított egyenáramot alakítja át váltakozó árammá.

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy miként működik az inverter, és milyen típusai vannak, olvasd el az inverterekről szóló cikkünket is!

9 kW teljesítményű napelem rendszer bruttó 3.178.000 forinttól

Azért, hogy az anyagiak között is jobban eligazodj, megosztjuk veled két 9 kW teljesítményű napelem rendszerünk árát és tartalmát.

  • Bruttó 3.178.000 forint - 3 fázisú, 9 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Huawei inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 24 db Sharp NUJC 370 monokristályos félcellás napelem modul, Huawei Sun2000-8KTL-M0 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 3.235.000 forint - 3 fázisú, 9 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, SMA inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 27 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, SMA STP 8.0-3AV-40 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 3.873.000 forint - 3 fázisú, 9 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Solar Edge inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 27 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, Solar Edge SE9K inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet, prémium kategóriás napelem optimalizátor P405 - 5R M4M RM.

A felhasznált Sharp napelemekre a gyártó 25 éves teljesítménygaranciát vállal.

Miért válts napenergiára?

Miért válts napenergiára?

Már sokszor hallottad, hogy a jövő a megújuló energiaforrásokban rejlik?

Ebben bizony nem kevés igazság van, ugyanis a nem megújuló energiaforrás kereteink, mint azt a nevük is mutatja, végesek.

A megújuló energiaforrásokhoz viszont gyakorlatilag ingyen, a környezetünket kímélő módon, korlátlanul juthatunk hozzá, mert a nap nem fog csak úgy egyik pillanatról a másikra kialudni.

A napelem rendszer telepítésébe fektetett összeg pedig előbb-utóbb meg fog térülni, mivel ha magadnak termeled meg az energiát, úgy az áramszolgáltatónak nem kell villanyszámlát fizetned, így nem csak spórolsz, hanem függetlenebb is lehetsz.

A hálózatba visszatápláló rendszernek köszönhetően pedig a megtermelt plusz energiát még te adhatod el a szolgáltatónak.

Ha Téged is sikerült meggyőznünk a napenergia jelentőségéről, válassz minket, és kérj tőlünk árajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak