9 kW-os napelem rendszer árak

9 kW-os napelem rendszer árak

A háztartás energiafogyasztásának megismerése, feltérképezése, illetve helyszíni felmérés végzése nélkül reális árajánlatot adni bármekkora napelem rendszerre lehetetlen.

Sajnos nem minden épület alkalmas egy rendszer telepítésére, ami a tájolásából, a tetőszerkezet állapotából, annak dőlésszögéből, és az épület közvetlen környezetében megtalálható árnyékoló tényezőkből fakad, mint a házat körülvevő fák, a szomszéd épületek, vagy a kémény.

Minden rendszer telepítését megelőzően számolni kell ezekkel a tényezőkkel, de ez természetesen a felmérést és a tervezést végző szakképzett emberek feladata.

Arra is felhívjuk a figyelmet, hogy az invertert is annak megfelelően érdemes kiválasztani, hogy a jelenlegi fogyasztók mellett a jövőben még újabb fogyasztók is megjelenhetnek, így szükség lehet a rendszer bővítésére.

Az inverter a fotovoltaikus cellák által előállított egyenáramot alakítja át váltakozó árammá.

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy miként működik az inverter, és milyen típusai vannak, olvasd el az inverterekről szóló cikkünket is!

Mitől függhet egy 9 kW teljesítményű napelem rendszer ára?

Ha egy 9 kW-os napelem rendszert nézünk, azt mondhatjuk, hogy méretét tekintve abszolút a középkategóriába esik a háztartási naperőművek között, ára pedig 4.300.000 forint környékére tehető átlagosan.

Azaz bármelyik család, háztartás számára megfelelő lehet, akiknek 30.000 Ft körül mozog az átlagos havi villanyköltségük.

Viszont azt megmondani előre, hogy pontosan mennyibe is fog kerülni egy 9 kW teljesítményű napelem rendszer, szinte lehetetlen, több okból kifolyólag is.

Számos körülmény befolyásolhatja, hogy mekkora lesz a végösszeg, és pontosan ezért szükséges a végleges árajánlat előtt felmérést, kalkulációt végezni.

Ugyanis nem mindegy, hogy milyen lesz a napelem panelek felosztása, hány darab kell belőlük és milyen típusú, illetve márkájú.

Fontos még többek között, hogy milyen inverterrel készül a rendszer, hiszen ha előre gondolkozol, és nagyobb kapacitásút veszel, az is tudja feljebb tornázni a végösszeget.

Végezetül aztán ott vannak az olyan tényezők, mint az adott vállalkozás díjszabása mind a felmérésre, tervezésre és kivitelezésre, valamint az aktuális euróárfolyam, és a jelenleg folyamatosan változó nyersanyagárak.

Ezek összessége adja ki végül a teljes, pontos végső árat, szóval, ha kíváncsi vagy rá, részedről mekkora ráfordítást igényelne a projekt, kérj Te is árajánlatot, hiszen az itteni összegek tájékoztató jellegűek!

Miért válts napenergiára?

Miért válts napenergiára

Már sokszor hallottad, hogy a jövő a megújuló energiaforrásokban rejlik?

Ebben bizony nem kevés igazság van, ugyanis a nem megújuló energiaforrás kereteink, mint azt a nevük is mutatja, végesek.

A megújuló energiaforrásokhoz viszont gyakorlatilag ingyen, a környezetünket kímélő módon, korlátlanul juthatunk hozzá, mert a Nap nem fog csak úgy egyik pillanatról a másikra kialudni.

A napelem rendszer telepítésébe fektetett összeg pedig nagyjából 10 év alatt meg is fog térülni!

Mivel, ha magadnak termeled meg az energiát, úgy az áramszolgáltatónak nem kell villanyszámlát fizetned, így nem csak spórolsz, hanem függetlenebb is lehetsz.

Ha Téged is sikerült meggyőznünk a napenergia jelentőségéről, akkor kérj tőlünk árajánlatot mielőbb, és a lakóhelyedhez közeli partnerünk felkeres Téged!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak