Békéscsabán nem csak épülnek, de már bővülnek is a napelemes rendszerek

Napelem rendszer Békéscsaba

Ha azon gondolkozol, hogy napelemes rendszerbe fekteted a pénzed, akkor nagyon jól teszed, hiszen rengeteg pozitív dolgot fogsz behozni vele az életedbe, illetve a környezetedre is jó hatással leszel.

Természetesen az, hogy valami szép és jó, még nem jelenti azt, hogy akkor arra ész nélkül kell szórni a pénzt.

Egyértelmű, sőt kötelező, hogy tájékozódjunk és megismerjük azt, amibe befektetünk, főleg ha ez a befektetés több évtizedre szól.

Jelen tudásunk szerint egy jó minőségű napelemes rendszer évtizedeken át működik kifogástalanul.

Mivel egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fotovoltaikus rendszerek, sajnos nagyon sok silány minőségű termékkel is lehet találkozni a piacon, ezért fontos, hogy csak és kizárólag megbízható, garanciával és referenciákkal rendelkező gyártókat és kivitelezőket válasszunk.

Mi az évek során nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki a legnagyobb gyártókkal, így a termékekhez szinte első kézből tudunk hozzájutni.

Most hoztunk 2 példát Békéscsabáról, ahol minőségi napelem rendszereket telepítettünk.

5 kW-os napelem rendszer kiépítése a Váci Mihály utcában

5 kW-os napelem rendszer kiépítése

2019. november 4-én csapatunk útnak indult Békéscsabára, hogy 207 kilométer megtétele után megkezdje a munkálatokat.

Se eső, se szél nem szólhat közbe, ha egy családnak zöld energiára van szüksége.

A komplett rendszer kivitelezése 13 óra alatt megtörtént.

Ez idő alatt pedig 20 darab SHARP ND-AC 275-ös típusú modul került kiépítésre, amelyhez egy SMA SUNNY TRIPOWER invertert telepítettünk.

A boldog újdonsült napelem tulajdonos rendszere pedig még ezek után is bővíthető lesz, ha esetleg a későbbiekben beszerezne egy, vagy két olyan elektronikai eszközt, ami nagymértékben megnövelné az átlagos energiafogyasztását.

Mint megszokhattuk, novemberben egészen hamar besötétedik már, így ha még az eső és a szél nem is fogna ki a telepítést végző csapaton, a nap hiánya azért mégis.

Mivel a munkálatok sötétségben fejeződtek be, így az inverter felkapcsolási idejének tesztelése, illetve az internetre való regisztrálás aznap elmaradt: a fennmaradó feladatok pótlására a következő nap, november 5-én került sor.

Az inverter felkapcsolási ideje végül 116 másodpercbe tellett és a Wifi hálózat segítségével regisztrálva is lett.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Napelem rendszer bővítés áprilisban Békéscsabán

Napelem rendszer bővítés áprilisban Békéscsabán

Ahogy már korábban is említettük, ha valaki beruház egy olyan elektromos eszközre, legyen az egy nagyobb teljesítményű hűtő, egy légkondicionáló vagy akár egy házi szauna, az átlagos energiafogyasztás megváltozik, megnövekszik.

János esetében sem volt ez másképp.

Április második napján a meglévő rendszerét 4 darab további panellal bővítettük, hogy a rendszere ki tudja termelni a megfelelő energiamennyiséget.

János napelem rendszere így már összesen 22 darab, ND-AC 275-ös típusú panellal büszkélkedhet.

Vigyázat, a napelem rendszerek függővé tehetnek!

A fenti példákból is jól látszik, hogy egyre többen döntenek a fotovoltaikus rendszerek mellett, és ha valakinél már egyszer telepítettek, akkor, ha a rendszer engedi, bővítik is.

Látják, hogy működik, látják, hogy a televízió, a hűtő, tűzhely stb. ingyen energiával működik (persze azért ne felejtsük el, hogy a megtérülési időszak nagyjából 8-10 év).

Azt pedig, hogy a villanyszámla gondolata egy-két éven belül csak a távoli múlt egyik kellemetlen kis szereplője lesz, az garantált.

Ne habozz tovább, kérj ajánlatot most, és mi minden felmerülő kérdésedre válaszolunk!

Már csak egy kattintásra vagy egy könnyebb élet felé vezető úttól!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak