Új napelemes rendszerek telepítése, szerelése, és meglévők bővítése Miskolcon

Napelem rendszer Miskolc

Egy napelemes rendszerbe való beruházás komoly elkötelezettséget jelent.

Nagy mértékben hozzájárulunk a környezetünk és a pénztárcánk megóvásához, és garanciálisan élvezhetjük az elkövetkezendő évtizedekben a megújuló energiát az otthonunkban.

Nagyon sokan még csak most kezdenek el gondolkodni azon, hogy beruházzanak egy napelemes rendszerbe, de vannak olyanok, akik már azon ténykednek, hogy bővítsék a meglévő állományukat.

Bármelyik csapatba is tartozol, mi itt a Pentele Solarnál segítünk eligazodni a napelemek világában, hogy a villanyszámla mentes életed ne csak egy álom legyen, hanem maga a valóság!

Nézzünk meg két miskolci példát!

Napelemes rendszer kiépítése egy miskolci kert végében

Napelemes rendszer kiépítése egy miskolci kert végében

Biztos mindenki látott már – ha csak képen is – hatalmas napelem mezőket.

Egy átlagos háztartásban azért ilyen mező kiépítésére nincs lehetőség, de ha nagyobb telekkel rendelkezünk, ami még földrajzilag is optimálisan fekszik, akkor a napelemek felszerelése nem merül majd ki a háztetőknél.

Valami ehhez hasonló eset állt fent Istvánnál is, aki február végén lett boldog napelem tulajdonos.

Ezen a napsütéses keddi napon a Pentele Solar kivitelező csapata mindössze 8 óra leforgása alatt 20 darab NU-AF370 típusú modult szerelt fel és telepített egy miskolci kert végébe.

A meglévő rendszer ezen felül pedig még további 6 modullal bővíthető, ha esetleg arra lenne szükség.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

3 kW-os napelem rendszer bővítése Miskolcon, a Kodály Zoltán utcában

3 kW-os napelem rendszer bővítése Miskolcon

2020. március 3-án csapatunk Attilánál járt.

Mindössze 2 óra alatt Attila rendszerét 4 darab SHARP NU-AH370 típusú modullal bővítettük, a kedves kis családi ház tetején lévő panelek száma így 10-re emelkedett.

Napelemes állománya elérte a bővítés maximális darabszámát, így az már további panelekkel nem bővíthető.

De mikor van szükség rendszer bővítésre, és mikor van erre lehetőség?

De mikor van szükség rendszer bővítésre, és mikor van erre lehetőség?

Ahogy korábban is említettük, azoknak, akik már a rendszerük bővítésénél tartanak.

Egy napelemes rendszer megtervezése során a szakemberek mindig az adott energiafogyasztásra optimalizálják a panelek számát, hiszen az sem jó, ha sokkal több energiát termelünk, mint amennyire szükségünk van.

Bővítésre akkor van szükség, hogy ha beruházunk valami olyan elektromos árammal működő eszközbe, ami nagymértékben megnöveli az eddigi energiafogyasztásunkat.

Ilyen lehet például egy légkondi, vagy egy szauna, de akkor is szükség van bővítésre, ha át szeretnénk térni az elektromos fűtésre.

További panelek építésére viszont nincs mindig lehetőség.

A legoptimálisabb eset természetesen az, ha tetőszerkezeten van még helyünk további panelek telepítésére, de lehet trükközni azzal is, hogy a kertben kerülnek ezek kiépítésre.

Sajnos ez az utóbbi lehetőség nem mindig szerencsés, hiszen nagyon sok olyan befolyásoló tényező lehet, ami megakadályozza, hogy megfelelő hatékonyságon működjön a rendszer.

Ha eleged van a villanyszámlákból, nem akarsz több sárga csekket látni, akkor kérj tőlünk Te is ajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak