Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Szekszárdi napelem telepítések

Szekszárdi napelem telepítések

Egy napelemes rendszer gyökerestül megváltoztatja az ember életét.

Most persze semmi negatívumra nem kell gondolni, csak akkor, ha Neked hiányozni fognak a havi villanyszámlák.

De valljuk be, azért ennek eléggé kicsi az esélye, hiszen ha nincs villanyszámla, akkor az az összeg, amit eddig erre tettünk félre, most szabadon felhasználható lesz.

A rezsi számlák alapvetően nem örvendenek valami nagy népszerűségnek, így tehát a villanyszámla sem.

Mi tudunk egy tökéletes megoldást, hogy ennek a kellemetlen kapcsolatnak véget vess, ehhez pedig nem kell mást tenned, minthogy befektess egy napelemes rendszerbe.

Ha magad termeled meg a felhasznált energiát, akkor nem leszel rászorulva a szolgáltatóra és nem fog többé fájni a fejed a villanyszámlától sem.

Hazánk nagyszerű természeti adottságokkal rendelkezik, a napsütéses órák száma pedig kifejezetten kedvező.

Profik által felszerelt napelem panelek Szekszárdon

A tervezés mindig elengedhetetlen része a folyamatnak, pontosan ezért szükséges mind a Te igényeidnek az ismerete, mind pedig a helyszíni felmérés.

Minden háztartás más energiaigényű, így a felszerelt panelek száma is változó, amit ráadásul a panelek típusa is meghatároz: 22 darab 275 wattos modul például kiad egy 6 kW-os rendszert, de 330 wattosból értelemszerűen kevesebb is elég lenne.

Egy ilyen méretű háztartási naperőművet nagyjából 10 óra alatt lehet telepíteni kompletten, bekötéssel, inverterrel együtt, készre az átadáshoz.

Viszont azt sem árt szem előtt tartani, hogy a későbbiekben még változhat az energia-felvétel, éppen ezért célszerű nagyobb invertert vásárolni, hogy a későbbiekben plusz 8 darab panellel kiegészíthető legyen 8 kW-ossá.

A fő telepítés és a bővítés között akár évek is eltelhetnek, de a hangsúly továbbra is az előre gondolkodáson van.

Lehet, hogy a nagyobb kapacitású inverter drágább, de a jövőbeli kiegészítés és az esetleges invertercserével járó macera elkerülése miatt megéri.

Komplett napelem rendszer telepítés órák alatt

Komplett napelem rendszer telepítés órák alatt

Egy példa: egy 6 kW-os napelem rendszer 20 darab 320 W teljesítményű panelből is állhat, ami nagyjából 8 óra telepítési időt vesz igénybe, mindennel együtt.

Az is egy járható út, ha a rendszert a szakemberek úgy tervezik meg és építik ki, hogy a későbbiekben nem lehet bővíteni, mivel az inverter kapacitását a panelek teljes egészében kihasználják.

Ám így, ha a tulajdonos pár év múltán mégis úgy döntene, hogy nagyobbra lenne szüksége, akkor az invertert is kénytelen lesz lecserélni.

Viszont az invertercsere nem csak annyiból áll, hogy leveszem a régit és felrakom az újat, itt hivatalos bejelentést kell tenni, és friss szerződést kell kötni a szolgáltatóval.

Tehát továbbra is azt javasoljuk, hogy gondolkozz előre, és úgy kalkulálj a teljesítménnyel, hogy adott esetben a rendszer még némi bővítésre is alkalmas legyen.

Ezt természetesen nem Neked kell megtervezned, hanem a kivitelezőnek, ám az igényedet jelezheted neki rá már jó előre.

Hasznosítsd Te is a napenergiát!

Egy napelemes rendszerre való beruházásra befektetésként kell gondolni. 

Természetesen egy nagyobb anyagi kiadást jelent, ami elsőre talán ijesztő is lehet, viszont érdemes egy kis számolást végezni, hogy 1 év alatt mennyit költünk villanyszámlára. 

Ez az összeg pedig garantáltam ijesztőbb lesz!

Egy napelemes rendszer megtérülési ideje átlagosan 8-10 év, de Te több évtizedre veszed.

Bízd hát a megtervezését és a kivitelezését szakértő kezekre és fejekre, és biztos lehetsz benne, hogy már rövidtávon is érezni fogod, ahogy befektetésed gyümölcsözni kezd.

Kérj árajánlatot akár már most!

 

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak