Napelem rendszerek kiépítése Győrben és környékén

Napelem rendszerek kiépítése Győrben és környékén

A lakosok egyre inkább hajlanak a megújuló energia használatára, és ha már egyszer megszületett a döntés, akkor nem kevés modullal díszítik fel az otthonukat.

Természetesen az, hogy kinek hány napelem telepítésére van szüksége, nagyban függ attól, hogy mekkora az otthona energiaigénye. 

Éppen ezért Győr-Moson-Sopron megyei szakértő kivitelezőink mindig egy előzetes helyszíni felmérés után adnak ajánlatot a napelemes rendszer kiépítésére, ami teljesen személyre szabott. 

Ez különösen fontos, mert az sem kifizetődő, hogyha a kiépített rendszer sokkal több energiát termel, mint amennyire szükségünk van. 

A legtöbb esetben a rendszerek bővíthetőek, amire akkor van szükség, ha a háztartásunkba bekerül egy olyan elektronikai eszköz, ami nagymértékben megnöveli az eddigi energiafogyasztásunkat.

A bővítés kérdését nagyon sok eszköz előhívhatja, legyen az egy szauna vagy elektromos fűtés, de sok esetben egy légkondi beszerelése. 

A meglévő panelek mellé való telepítés nem minden esetben oldható meg, hiszen befolyásolhatja akár a férőhelyek száma – akár a tetőn, akár a kertben – de az ingatlan földrajzi fekvése is könnyen közbeszólhat. 

Komplett napelem rendszerek kiépítése Győrben

Egy napelem rendszer telepítése nagyobb beruházást jelent, ezért nem is csoda, hogy a leendő győri napelem tulajdonosok is minden lehetőséget és tényezőt igyekeznek felmérni a telepítés előtt.

Azt, hogy a rendszer milyen hatékonysággal tud majd működni, vagy hogy egyáltalán lehetséges-e a telepítése olyan tényezők határozzák meg, mint a tető dőlésszöge és állapota, vagy az épület tájolása.

Ezek mellett az épület közelében található árnyékoló tényezők is befolyásolhatják a rendszer működését.

Plusz egy jó tanács: érdemes odafigyelni az inverter méretére is, és ha lehetséges, akkor kicsivel nagyobb teljesítményű invertert választani, hogy a rendszer bővítése esetén ne kelljen lecserélni.

-

Félcellás napelem rendszer kiépítése Győrben és környékén

Félcellás napelem rendszer kiépítése Győrben és környékén

A félcellás napelem rendszerek még meglehetősen nagy újdonságnak számítanak a piacon.

Ez az újabb fejlesztés akár 75 százalékkal csökkenti az ellenállási veszteséget, és mind ipari, mind lakossági tetőberendezésekhez tökéletesen használhatóak.

Az újdonságnak számító modulokból szakértő partnereink a családod energiaszükségletének megfelelő méretű rendszert tervezik meg és telepítik az otthonodra.

A komplett rendszer kiépítéséhez szükséges idő leginkább a rendszer méretétől (azaz a telepítendő napelem modulok számától) és a telepítés napján uralkodó időjárási viszonyoktól függ. 

A rendszerhez telepítendő inverter a félcellás napelem rendszerek esetében – a hagyományos rendszerekhez hasonlóan – Wifi hálózattal szintén ráköthető az internetre. 

A félcellás napelem panel újdonság a napelem piacon

Mi az a félcellás napelem, és miért választják ma ezt az emberek?

Röviden és tömören a félcellás (half-cut) napelemek lényege, hogy a meglévő paneleket és azok celláit félbe vágják két egyenlő részre.

Ezek a napelemek akár 2-3 százalékkal jobb teljesítményt tudnak elérni, mint hagyományos társaik, tehát a hozamuk is magasabb. 

Azok a győri lakosok, akik a félcellás napelemek telepíttetése mellett döntenek, garantáltan nem fogják megbánni!

Bármilyen típusú rendszert választasz is, a legjobbat fogja számodra nyújtani!

Ha már Te is a tettek mezejére lépnél, ne is habozz tovább, kérj árajánlatot Győr-Moson-Sopron megyei partnerünktől most!

-

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak