Győrben és környékén nem hezitálnak, ha napelem rendszer kiépítésről van szó

Napelem rendszer Győr

A lakosok egyre inkább hajlanak a megújuló energia használatára, és ha már egyszer megszületett a döntés, akkor nem kevés modullal díszítik fel az otthonukat.

Természetesen az, hogy kinek hány napelem telepítésére van szüksége, nagyban függ attól, hogy mekkora az energiaigénye.

Éppen ezért a Pentele Solar szakértő csapata mindig egy előzetes és ingyenes helyszíni felmérés után ad ajánlatot a napelemes rendszer kiépítésére, ami teljesen személyre szabott.

Ez különösen fontos, mert az sem kifizetődő, hogyha a kiépített rendszer sokkal több energiát termel, mint amennyire szükségünk van.

A legtöbb esetben a rendszerek bővíthetőek, amire akkor van szükség, ha a háztartásunkba bekerül egy olyan elektronikai eszköz, ami nagymértékben megnöveli az eddigi energiafogyasztásunkat.

A bővítés kérdését nagyon sok eszköz előhívhatja, legyen az egy szauna, vagy elektromos fűtés, de sok esetben egy légkondi beszerelése is.

A meglévő panelek mellé való telepítés nem minden esetben oldható meg, hiszen befolyásolhatja akár a férőhelyek száma – akár a tetőn, akár a kertben – de az ingatlan földrajzi fekvése is könnyen közbe szólhat.

5kW-os napelem rendszer építése Győrben, a Hattyú utcában

5kW-os napelem rendszer építése Győrben

2020. március 31-én 18 darab modul került kiépítésre, egy győri családi ház tetőszerkezetén.

A napsütéses tavaszi hónap utolsó napján, a Pentele Solar telepítő és kivitelező csapata összesen 175 kilométert utazott csak oda, hogy megkezdje egy komplett rendszer kiépítését.

A majdnem 20 modullal felszerelt rendszer tovább már nem bővíthető, ettől azonban egyáltalán nem kell kétségbe esni, hiszen a belefektetett pénz még így is megtérül, illetve az energiaellátást is tökéletesen biztosítja.

A mindössze 9 órás munkaidő alatt, az NU-AC310-es modulokkal és a SOLAR EDGE SE5K inverterrel ellátott rendszert sikeresen üzembe helyezték.

A 300 másodperces felkapcsolási idővel ellátott inverter hálózati feszültsége a próbaüzem alatt 417 V-ra emelkedett, az internetre pedig Wifi hálózat segítségével lett regisztrálva.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Félcellás napelem rendszer kiépítése Győr közelében

Félcellás napelem rendszer kiépítése Győr közelében

A félcellás napelem rendszerek még meglehetősen nagy újdonságnak számítanak a piacon.

A SHARP fejlesztése 75 százalékkal csökkenti az ellenállási veszteséget, és mind ipari, mind lakossági tetőberendezésekhez használatos NU-JC 330-as modul 19,5 százalékos modulhatékonyságot mutat.

Csapatunk 2020. június 4-én Vitnyéd felé vette az irányt, hogy a Győr közelében fekvő kis községben félcellás napelemeket szereljenek fel Józsefék házára.

Az újdonságnak számító modulokból összesen 20 darab került kiépítésre, a rendszer ezután már nem bővíthető.

A komplett rendszer kiépítése összesen 8 órába telt, és 1 db tűzeseti leválasztó is felszerelésre került.

A rendszerhez telepített inverter a Wifi hálózattal lett rákötve az internetre.

A SHARP újdonsága a napelem piacon

A SHARP újdonsága a napelem piacon

Mi az a félcellás napelem, és miért választják ma ezt az emberek?

Röviden és tömören a félcellás (half-cut) napelemek lényege, hogy a meglévő paneleket félbe vágják, két egyenlő részre.

Ezek a napelemek akár 2-3 százalékkal jobb teljesítményt tudnak elérni, mint hagyományos társaik, tehát a hozamuk is magasabb.

A fentebbi példa is mutatja, hogy az ügyfelek megbíznak benne, aki pedig még mindig nem hisz nekünk, az járjon utána a félcellás napelemek történetének!

Ha viszont már a tettek mezejére lépnél, kérj tőlünk árajánlatot most!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak