Komplett napelem rendszerek épülnek a gyöngyösi háztartásokban

Napelem rendszer Gyöngyös

Egy napelemes rendszerre való beruházás nagyon felelősségteljes döntés.

20-25 évre előre meghatározod a jövőd, és gondoskodsz az energiatermelésedről.

A 8-10 éven belül megtérülő befektetés megszabadít a villanyszámla okozta terhektől, és egy sokkal szabadabb és gondtalanabb élet felé vezérel.

Pénztárcád megóvása mellett nagyban hozzájárulsz a környezetvédelemhez is, és azt az összeget, amit eddig a villanyszámlákra különítettél el, most nyugodtan fordíthatod valami másra.

Hoztunk most két példát a gyöngyösi telepítésekből!

3 kW-os napelem rendszer kiépítése Gyöngyösön

3 kW-os napelem rendszer kiépítése Gyöngyösön

Egy napos márciusi reggelen csapatunk a gyöngyösi Gothárd utca felé vette az irányt, hogy elvigye a zöld energiát Tiborhoz és családjához.

167 kilométert utaztak, mire a helyszínre érkeztek, ott pedig megkezdték az aznapra szóló 10 órás kivitelezési munkálatokat.

Ez alatt az idő alatt összesen 12 darab minőségi SHARP NU-AC 310-es napelem került felszerelésre, amihez egy csúcsteljesítményű, német SMA SUNNY BOY invertert csatlakoztattak.

A napelem rendszer ezekkel a paraméterekkel elérte a maximumát, így további panelekkel már nem lehet bővíteni.

Az inverter felkapcsolási ideje a helyszínen elkészített dokumentációk alapján mindössze 125 másodperc volt, a próbaüzem ideje alatt pedig 236 V hálózati feszültséget produkált.

A biztonsági óvintézkedések érdekében elhelyezésre került 1 darab tűzeseti leválasztó és földelőszonda is.

A német gyártmányú invertert a Wifi hálózat segítségével csatlakoztatták az internetre.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Félcellás napelemek Gyöngyösön

Félcellás napelemek Gyöngyösön

Tagadhatatlan, hogy a napelem piac egyik nagyágyúja a SHARP, hiszen a japán gyártó több mint 100 éve alakult, a napelemek világában pedig 60 éve van jelen.

A megannyi szakmai elismerés és bizonyított minőség mellett pedig a hosszú évek tapasztalatát is fel tudja mutatni a garancia védjegyeként.

Többek között, a Gyöngyösön élő Gábor is ezért választotta a biztonságot nyújtó gyártó félcellás napelem paneljait.

Szakképzett csapatunk júniusban járt Gábornál, hogy kiépítse számára a kizárólag az ő igényire tervezett 4 kW-os rendszert.

A SHARP NU-JC 330-as félcellás napelem paneljaiból összesen 14 darab került kiépítésre, de a rendszer még így is bővíthető maradt.

A minőség jegyében az inverter esetében egy német SMA SUNNY TRIPOWER-re esett a választás, ami pontosan 300 másodperc alatt kapcsolt fel.

A komplett rendszer kivitelezése mindössze 5 óra leforgása alatt sikeresen lezajlott.

Gábor és családja ezentúl már nem csak élvezni tudja a nyári napsugarakat, hanem hasznosítani is.

Mennyibe kerül egy napelemes rendszer?

Mennyibe kerül egy napelemes rendszer?

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a legtöbb embert leginkább az érdekli, hogy végül mennyi az annyi, tehát mennyibe is kerül egy ilyen rendszer.

Mint tudjuk, ez egy megtérülő befektetés, ezt nem győzzük hangsúlyozni, de persze nem mindegy, hogy mekkora összeget kell befektetni.

Viszont van egy rossz hírünk: sajnos nem fogjuk tudni megmondani így látatlanban, hogy mennyibe fog kerülni akár a Te rendszered, vagy akár a szomszédé, hiszen mindenkinek egyedi igényei vannak, és az energiafogyasztása is egyedi.

Pontos végösszeget csak az ingyenes helyszíni felmérés után tudunk mondani, mivel akkor fogjuk teljes egészében látni, hogy mire is van szükséged ahhoz, hogy a lehető leghamarabb megtérüljön a befektetésed és a leghatékonyabban működjön a rendszered.

Viszont, ha szeretnél egy kis előkalkulációt végezni, akkor nézz körül a napelem árak oldalunkon, ahonnan megtudhatod, hogy egyes összeállítások mennyibe kerülnek, és az adott rendszerhez milyen paraméterek voltak szükségesek.

Kérdésed van, vagy esetleg már bele is vágnál?

Töltsd ki űrlapunkat és kérj ajánlatot most!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak