Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

A gödöllői háztartások napelem rendszer telepítésbe kezdtek

A gödöllői háztartások napelem rendszer telepítésbe kezdtek

A fotovoltaikus rendszerekre való átállás nagy lépés lehet egy háztartás életében.

Elsőre talán ijesztőnek hangozhat, ám amikor a villanyszámlák már csak múló emlékként élnek a fejünkben, utólag életünk egyik legjobb döntéseként fogjuk elkönyvelni a napelem rendszer telepítést. 

Több évtizedre előre megalapozzuk vele a jövőnket, és a környezetvédelem mellett az anyagi kiadásainkat is jelentősen tudjuk csökkenteni. 

Mindemellett hazánk kitűnő adottságokkal rendelkezik, ami a napsütéses órák számát illeti, így a megtérülési idő mindössze 8-10 év.

Célunk, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek és egy hasznos befektetésként gondoljanak a napelemes rendszerükre.

Kollégáink egytől-egyig képzett és tapasztalt szakemberek, akiknek szívügyük a napenergia.

Magyarországon egyre több háztartás választja a megújuló energiatermelés ezen formáját, a statisztikák pedig egyre növekvő tendenciát mutatnak.

5 kW-os napelem rendszer telepítése 

Egy 5 kW-os fotovoltaikus rendszer már bőven ki tud szolgálni, egy olyan 4 fős családot, akik közel 170 négyzetméteren élnek. 

Ilyenkor már az általános elektromos eszközök mellett, olyan nagyobb energiaigényű berendezések is megjelennek, mint például a légkondicionáló, de még nyugodtan kalkulálhatunk azzal is, hogy a fűtési rendszert is a napelemek segítségével oldjuk meg. 

Egy megfelelő teljesítményű és minőségű inverterrel és mondjuk 310 W-os panelekkel számolva, ahhoz, hogy elérjük a rendszer maximális termelési kapacitását, 18 darab szabvány panelt szükséges felszerelni.

Fontos kiemelni, hogy ebben az esetben a rendszer már nem lesz bővíthető további napelem panelekkel, így, ha az energiaigény megnő, akkor komolyabb átszervezési munkálatokra lesz szükség. 

Mi alapján kerül összeállításra egy napelemes rendszer?

Fontos tisztázni, hogy egy napelemes rendszer nagyszerű alternatív energiatermelési módszer, de csak akkor, ha azt pontosan a szóban forgó fogyasztók energiafelhasználási szokásaira szabjuk. 

Nagy hiba lenne, ha a kiépített rendszer kevesebb energiát termelne, mint amennyire szükség van, de az is, ha esetleg sokkal többet. 

Hogy miért?

Azért, mert mind a két szélsőséges esetben többletköltség keletkezik, ezzel pedig a 8-10 éves megtérülési idő is kitolódik, vagy rosszabb esetben be sem következik. 

Ebből kifolyólag tehát elengedhetetlen, hogy a konkrét telepítést ne előzze meg egy alapos és minden részletre kitérő felmérési folyamat, aminek szerves részét képezi a helyszíni szemle is. 

Téged is érdekel a megújuló energiatermelés, de kellene egy kis anyagi segítség?

Téged is érdekel a megújuló energiatermelés, de kellene egy kis anyagi segítség2

Természetesen, egy napelem rendszerbe való beruházás egy nagyobb anyagi kiadást jelent.

Megértjük, ha sokaknak nincs meg rá a keret és szükségük van némi támogatásra. 

A magánszemélyek számára jelenleg még nincs érvényben olyan hozzájárulás, ami ne lenne visszatérítendő, de szerencsére vannak olyan elérhető pályázatok, amik nagyban megkönnyítik az anyagiakat. 

Te is láthatod, hogy a lehetőség adott egy környezettudatosabb élet felé.

Ragadd meg az alkalmat és kérj ajánlatot most, hogy a Te megyédhez tartozó kivitelező partnerünk segítségével Te bekerülhess a zöld családok körébe!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak