15 kW-os napelem rendszer árak

15 kW-os napelem rendszer árak

Mielőtt még konkrét árakat említenék meg, szeretném bemutatni, hogy mik azok a tényezők, amelyek befolyásolhatják azt, hogy milyen napelem rendszer telepíthető egy épületre.

Minden egyes árajánlatadás előtt ingyenesen előzetes felmérést biztosítunk, ugyanis a felmérés eredményei nagyban befolyásolják az árat is.

A tetőszerkezeten kívül a tető dőlésszöge is fontos tulajdonság, ideális esetben ez 25-45°között mozog.

Az épület tájolása sem elhanyagolható tényező, ugyanis a dél-keleti, dél-nyugati tájolású házak esetében a napelemek több napfényhez jutnak, így hatékonyabb energiatermelésre lehet számítani.

A házban található fogyasztók száma és jellege szintén meghatározó.

Nagyobb rendszerre lesz szükség egy olyan ház esetében, ahol az elektromos fűtésrendszert is napelemek segítségével szeretnéd árammal ellátni.

Mi a lehető legoptimálisabb napelem rendszert szeretnénk Neked megtervezni, így erre az előzetes felmérésre mindenképpen szükség van.

15 kW teljesítményű napelem rendszer bruttó 4.783.000 forinttól

Miután az árat is befolyásoló tényezőket bemutattam, nézzük is a 15 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó bruttó árakat.

  • Bruttó 4.720.000 forint - 3 fázisú, 15 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Huawei inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 40 db Sharp NUJC 370 monokristályos félcellás napelem modul, Huawei Sun2000-15KTL-M0 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 5.138.000 forint - 3 fázisú, 15 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, SMA inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 46 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, SMA STP 15000-TL-20 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 5.948.000 forint - 3 fázisú, 15 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Solar Edge inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 46 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, Solar Edge SE16K inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet, Prémium kategóriás napelem optimalizátor P405 - 5R M4M RM.

Az általunk használt Sharp napelemekre a gyártó 25 éves teljesítménygaranciát vállal.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a japán Sharp Solar cégről, olvasd el a Sharp napelemekről szóló cikkünket is!

Miért kifizetődő napelem rendszert telepíteni?

Miért kifizetődő napelem rendszert telepíteni?

Pár éven belül nem csak a telepítés költségét téríti meg Neked, hanem további spórolásra is lehetőséget ad.

Hogy hogyan?

A napenergia segítségével magadnak termelheted meg az elektromos áramot, így idővel búcsút mondhatsz a villanyszámláknak.

Nem kell, hogy az áramszolgáltatótól függj, sőt, napsütésben gazdag napokon akár még te adhatsz el áramot a szolgáltatónak.

Nem csak a pénztárcádat, hanem a környezetet is óvod azáltal, hogy megújuló energiaforrást használsz a áramellátásodra.

Ha sikerült meggyőznünk, kérj tőlünk árajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak