Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelemes rendszereket építenek és bővítenek Budaörsön

Napelemes rendszereket építenek és bővítenek Budaörsön

A rezsiszámla csökkentésére rendkívül sok praktika létezik: elzárjuk a csapot fogmosás közben, nem töltjük csurig a kádat minden második nap, kihúzzuk a telefontöltőt, ha már nem használjuk, nem égetjük a lámpákat, ha van elég természetes fény, és még megannyi apró fortély van, amitől a hó végén érkező sárga csekkek kevésbé lesznek bosszantóak.

Manapság viszont létezik már egy olyan állandó megoldás az energiatermelésre, amivel a villanyszámlát egy az egyben kiiktathatjuk az életünkből.

A napelemes rendszereknek köszönhetően mi magunk tudjuk megtermelni azt az energiát, amit felhasználunk, így nem kell megvásárolni az áramszolgáltatótól, és a sárga csekkek is csak a múlt kellemetlen szereplőivé válhatnak.

Sőt, még akár az is előfordulhat, hogy a szolgáltató fizet nekünk, ugyanis, akár arra is van lehetőség, hogy plusz áramtermelés esetén eladjuk azt a szolgáltatónak.

Budaörsön is egyre többen fedezik fel a napelem rendszer nyújtotta lehetőségeket!

Félcellás napelem panelek telepítése

A félcellás napelemek még újdonságnak számítanak a napelem piacon, bár már egyre többen ismerik, így pedig az ebből kiépített napelem rendszerek száma is szépen növekszik.

De mi is pontosan az a félcellás napelem?

Képzelj magad elé egy hagyományos napelem panelt, majd húzz egy képzeletbeli vonalat pontosan a közepére; gyakorlatilag erről van szó: a félcellás napelem panel két egyenlő részre van osztva.

Ennek köszönhetően pedig egy panel nem egy nagy, hanem két kisebb cellából áll, ami azért nagyszerű, mert így a hatékonysága nagyobb.

Tehát, ha a Te háztartásodnak egy kisebb teljesítményű, mondjuk 2 kW-os napelem rendszer elegendő, az azt jelenti, hogy nagyjából 8 darab, 330 wattos teljesítményű, félcellás napelem fog felkerülni a tetőre.

Összehasonlításképp: egy 3 kW-os rendszerhez, körülbelül 10 darab hagyományos, 310 wattos napelem panel szükséges.

Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy egy napelem rendszer teljesítménye sosem igazodik tűpontosan az áramfogyasztáshoz, mindig egy kicsit többel érdemes számolni.

Napelem rendszer bővítés Budaörsön

Budaörsön is vannak, akik még csak most gondolkoznak a napelem rendszer telepítésén, de vannak, akik már a meglévő egység bővítését tervezgetik.

Kevéssé hangoztatott információ, ám annál fontosabb, hogy bizony, a napelem rendszerek bővítésére általában van lehetőség.

Ez akkor lehet fontos, ha a jövőben a háztartás egy, vagy akár több, nagyobb energiaigényű elektromos berendezéssel bővül.

Így egy bővíthető rendszer esetében nem fog előfordulni, hogy az nem fogja kiszolgálni a háztartást a kellő mennyiségű árammal.

A tervezéskor ezt mindenképpen érdemes jelezni a szakembereknek, ha erre van igény, de legalábbis, nem zárható ki.

Hogyan lehet Neked is napelemes rendszered?

Hogyan lehet Neked is napelemes rendszered?

Szeretnénk elmondani, hogy az igazi, megbízható szakemberek, ha úgy látják, hogy a Te házad sajnos nem alkalmas a napelemes rendszer telepítésére, vagy esetleg nem térülne meg a befektetés, nem fogják Rád erőltetni.

Ha kérsz egy ajánlatot Pest megyei partnerünktől, akkor ők minden felmerülő kérdésedre választ fognak adni, mindamellett, hogy megállapítják, hogy minden körülmény megfelelő-e egy napelemes rendszer kivitelezéséhez.

Hiszen, a telepítést fontos, hogy egy helyszíni felmérés előzze meg: ilyenkor fog kiderülni szinte minden, és az is, hogy milyen rendszerre van szükséged.

Nagyon sok befolyásoló tényező tudja alakítani a felszerelendő egységet, így annak az árát is.

Tudd meg, hogy Neked mi lenne a legmegfelelőbb, és kérj ajánlatot most!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak