Napelemes rendszereket építenek és bővítenek Budaörsön

Napelem rendszer Budaörs

A rezsiszámla csökkentésére rendkívül sok praktika létezik: elzárjuk a csapot fogmosás közben, nem töltjük csurig a kádat minden második nap, kihúzzuk a telefontöltőt, ha már nem használjuk, nem égetjük a lámpákat, ha van elég természetes fény, és még megannyi apró fortély, amitől a hó végén érkező sárga csekkek kevésbé lesznek bosszantóak.

Manapság viszont létezik már egy olyan állandó megoldás az energiatermelésre, amivel a villanyszámlát egy az egyben kiiktathatjuk az életünkből.

A napelemes rendszereknek köszönhetően mi magunk tudjuk megtermelni azt az energiát, amit felhasználunk, így nem kell megvásárolni az áramszolgáltatótól, és a sárga csekkek is csak múlt kellemetlen szereplőivé válhatnak.

Hoztunk három példát Budaörsről, ahol egyre kevesebb háztartás bosszankodik a villanyszámla miatt!

Félcellás napelem panelek telepítése az Őszibarack utcában

Félcellás napelem panelek telepítése

2020. június 11-én csapatunk Szilárdhoz látogatott el Budaörsre, hogy megkezdje az aznapi 10 órás szerelési és telepítési munkálatait.

Szilárd családja a SHARP egyik újdonságát, a félcellás napelemeket választotta.

A háztartási felhasználásra szánt NU-JC 330-as modulokból összesen 27 darab került felszerelésre, ezzel a rendszer pedig elérte a maximum kapacitását.

Az Őszibarack utcában élő Szilárd, már boldogan élvezheti a megújuló energia adta előnyöket.

Hibrid inverterével pedig elsőként a napközben feltöltött akkumulátorról használja fel az energiát, és csak akkor kerül kapcsolatba a szolgáltatóval, ha az már kimerült.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Napelem rendszer bővítés Budaörsön

Napelem rendszer bővítés Budaörsön

Vannak, akik még csak most gondolkoznak a napelem rendszer telepítésén, de vannak, akik már a meglévő egység bővítését tervezgetik.

A Felsőhatár úti Dániel tavasszal úgy döntött, hogy nagyobb rendszerre lesz szüksége, és bővítést kért csapatunktól.

A mindössze 3 órás munkaidő alatt a 2 kW-os rendszer végül 8 darab SHARP napelemmel büszkélkedhet, tovább pedig már nem bővíthető.

3 kW-os napelem rendszer kiépítése Budaörsön

3 kW-os napelem rendszer kiépítése Budaörsön

A szeszélyes május nem csak a kiszámíthatatlan időjárást hozta magával Fruzsináék életébe, hanem a hőn áhított napenergiát is.

Csapatunk 73 kilométer megtétele után megérkezett a budaörsi Fövény utcába, hogy megújuló energiafelhasználóvá tegyen egy családot.

A munkálatok 10 órán át tartottak, ez idő alatt pedig 10 darab SHARP NU-AC 310-es modul került felszerelésre, illetve egy német SMA inverter is telepítésre került.

A német csoda felkapcsolási ideje csak 114 másodperc volt, az induló hálózati feszültség pedig csak 2 V-tal tért el a próbaüzem ideje alatt a telepítés előtti állapothoz képest.

Hogyan lehet Neked is napelemes rendszered?

Hogyan lehet Neked is napelemes rendszered?

Szeretnénk elmondani, hogy ha úgy látjuk, hogy a Te házad sajnos nem alkalmas a napelemes rendszer telepítésére, vagy esetleg nem térülne meg a befektetés, akkor nem fogjuk Rád erőltetni.

Ha kérsz tőlünk egy ajánlatot, akkor elsősorban fel fogunk tenni pár kérdést, ami alapján nagyjából tisztában leszünk az energiafogyasztási szokásaiddal és tudunk adni egy előzetes árajánlatot.

A végleges összeget viszont csak az ingyenes helyszíni felmérés után tudjuk megmondani.

Ilyenkor fog kiderülni szinte minden, és az is, hogy milyen rendszerre van szükséged.

Nagyon sok befolyásoló tényező tudja alakítani a felszerelendő egységet, így annak az árát is.

Tudd meg, hogy Neked mi lenne a legmegfelelőbb, és kérj ajánlatot most!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak