Komplett napelem rendszer kivitelezések Szigetszentmiklóson

Napelem rendszer Szigetszentmiklós

A napelemes rendszereknek rengeteg pozitív tulajdonsága van.

Sok cikk szól arról, hogy mennyire környezetbarát, és az egyik legtisztább energiatermelési módszer, de valljuk be, hogy az sem egy utolsó tényező, hogy jelentősen tudjuk vele csökkenteni a havi kiadásainkat.

A rendszeresen érkező villanyszámlák olykor meglepően magasak tudnak lenni, de a fotovoltaikus rendszerrel ezt a problémát jelentősen tudjuk csökkenteni.

Legfőképpen azért, mert akik maguk termelik az energiát, azoknak ezzel a sárga csekkel egyáltalán nem kell foglalkozniuk.

A megtérülési idő lejárta után pedig nem csak, hogy megszűnik, de az az összeg, ami eddig a villanyszámlára volt elkülönítve, már egy szabadon elkölthető anyagi forrás lesz.

Ezúttal Szigetszentmiklósról hoztunk két példát, ahol a családok már ráléptek a villanyszámlamentes útra.

5 kW-os napelem rendszer kivitelezése a Koppány utcában

5 kW-os napelem rendszer kivitelezése

2019. november 16-án csapatunk egy félbemaradt rendszert fejezett be, mindössze 3 óra leforgása alatt.  

Az elkészült fotovoltaikus rendszer végül 24 darab SHARP napelem modulból és egy SMA SUNNY TRIPOWER inverterből áll.

A felszerelt invertert a Wifi kapcsolat segítségével regisztrálták a hálózatra, a felkapcsolási ideje pedig 90 másodperc volt.

A rendszer tovább már nem bővíthető.

A Szigetszentmiklóson élő László tehát ezentúl napenergiával termelheti az áramot.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

10 kW, 38 napelem panel, 2 munkanap

10 kW, 38 napelem panel, 2 munkanap

Általában se eső, se hó nem tud minket megállítani, ha kivitelezésről van szó, de vannak olyan esetek, amikor a túlzott elszántság a minőség és a biztonság rovására tud menni.

2019. november 18-án, csapatunk megkezdte az aznapi 13 órás munkanapját a szigetszentmiklósi Szabó úton.

A nap folyamán összesen 17 darab SHARP ND-AC 275-ös napelem panel került felszerelésre, mindehhez pedig egy Solar Edge napelem inverter csatlakoztattak.

A rendszer teljes telepítését végül nem tudták befejezni ezen a napon, így a további panelek felszerelésére és az üzempróba elvégzésére egy másik nap került sor.

Amit elkezdünk, azt be is fejezzük

Amit elkezdünk, azt be is fejezzük

2019. november 23-án végül felhelyezésre került a fennmaradó 21 darab napelem panel és a hozzájuk tartozó optimalizátorok is.

Mindemellett a rendszer még további 10 panellal bővíthető.

A modulok teljes telepítése mellett az üzempróbát is elvégeztük, így dokumentálni tudtuk, hogy az inverter felkapcsolási ideje 300 másodperc, az induló hálózati feszültség pedig 228 V volt a próbaüzem ideje alatt.

A 10 óra leforgása alatt, még a földelőszonda és a tűzeseti leválasztó bekötésére is jutott idő, az invertert pedig a Wifi kapcsolat segítségével regisztráltuk a hálózatra.

Végül tehát Sándor álma is teljesült, és maga termelheti az energiát.

Válaszd Te is a villanyszámlamentes életet!

Válaszd Te is a villanyszámlamentes életet!

A fenti két telepítés csak egy nagyon kis része azon kivitelezéseinknek, amiket az év során elvégeztünk.

Nagyon sok magyar háztartás választja már az energiatermelésnek ezt a formáját, és nem ok nélkül.

Mi csak és kizárólag minőségi termékekkel dolgozunk, munkatársaink pedig egytől egyig képzett és tapasztalt szakemberek.

Az ajánlatkérés nem jár semmilyen költséggel vagy kötelezettséggel, sőt, még az első helyszíni felmérés is ingyenes, ami után egy teljesen személyre szabott árajánlatot állítunk össze Neked!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak