6 kW-os napelem rendszer árak

6 kW-os napelem rendszer árak

Még azelőtt, hogy egyáltalán árajánlatot adnánk, előzetes felmérést végzünk a lakóépületed körül, hogy kiderüljön, alkalmas-e egy napelem rendszer telepítésére, illetve, hogy mekkora napelem rendszer lenne az, ami a szükséges áramellátást biztosítaná számodra.

Azt, hogy az épületre megfelelően telepíthető-e a rendszer, olyan tulajdonságok befolyásolják, mint a tájolás, a dőlésszög, a tetőszerkezet és a ház környezetében elhelyezkedő árnyékoló tényezők.

Akár egy kémény, a szomszédos ház, vagy a ház melletti fák is képesek a napelem rendszer hatékonyságát csökkenteni.

Ugyanígy számításba kell venni a házon belüli fogyasztók számát is, és azok jövőbeli bővülését, ugyanis ez befolyásolja a rendszer méretét és az inverter típusát is

Mi éppen azért végezzük el az ingyenes felmérést, hogy a legjobbat nyújthassuk számodra, és a legmegfelelőbb rendszert építhessük ki Neked.

6 kW teljesítményű napelem rendszerek bruttó 2.403.000 forinttól

Mint mindennél, napelem rendszereknél is jó előre tudni, hogy nagyjából mekkora kiadással kel számolni, így nézzük 6 kW teljesítményű rendszereink árait.

  • Bruttó 2.403.000 forint - 3 fázisú, 6 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Huawei inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 16 db Sharp NUJC 370 monokristályos félcellás napelem modul, Huawei Sun2000-6KTL-M0 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 2.418.000 forint - 3 fázisú, 6 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, SMA inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 18 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, SMA STP 6.0-3AV-40 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 2.553.000 forint 3 fázisú, 6 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Fronius inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 14 db Sharp NUJD 440 monokristályos félcellás napelem modul, Fronius Symo 6.0-3-M inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.

Ha az árak mellett az is érdekel, nézz utána, hogy 2021-ban milyen napelem pályázatokérhetőek el magánszemélyek számára is!

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Egy 6kW-os rendszer példája

Bemutatjuk Sándort, és 4 fős családját, akik kunfehértói 220 négyzetméteres házukhoz vásároltak napelem rendszert.

Környezetükben nem ismertek senkit, aki hasonló projektbe kezdett volna, így ők az elsők az ismeretségi körben.

Sándor tehát a bátrabbak közé tartozik, és egyáltalán nem bánta meg utólag sem, hogy meghozta ezt a rendkívül komoly döntést a fotovoltaikus rendszerek mellett.

Fogyasztók

A családi házban a hagyományos kisebb elektromos eszközök mellett a nagyobb fogyasztású hűtő és légkondicionáló is helyett kapott.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy miért olyan alapvető feladat elsőként a lakásban használt fogyasztókat ellenőrizni.

A megfelelő hatékonyság és a mihamarabbi megtérülés érdekében ugyanis sem nagyobb, sem kisebb rendszert nem érdemes telepíteni, mint amennyi a ház áramellátásához szükséges.

Így biztosítható ugyanis, hogy a hónap végén érkező villanyszámlákon szereplő összegek a 0 felé közelítsenek, és így alig egy évtizeden belül viszont lássuk azt a pénzt, amit a napelemekbe fektettünk.

Kivitelezés

Sándor tudatos vásárlóként nem csak az ajánlatokat ellenőrizte: a felhasznált termékek is érdekelték.

Elmondása szerint kifejezetten azért választott minket más cégek helyett, mert honlapunkon látta, hogy japán technológiával dolgozunk, és ez számára elegendő garancia volt a minőségre.

A kivitelezés rendben haladt, bár kissé sokat kellett várnia a felszerelésre.

Csalódását az okozta, hogy szerette volna, ha már nyáron is tud üzemelni a rendszer, de erre azonban nem került sor az ügyintézés és kivitelezés elhúzódása miatt.

Mostanra azonban már teljesen üzemel a 6 kW-os fotovoltaikus rendszer háza tetején, és már várja az első eredményeket.

Tervek és megtérülés

Sándor szerint a megtérülés körülbelül 8-10 évet fog igénybe venni, az alapján, amit a tervezőktől hallott.

A bővítés lehetőségét mindig szem előtt tartja, azért is választott olyan invertert, amivel akár 6 újabb elemet is használni tud.

Ismerőseinek folyamatosan ajánlja a napelem rendszerek vásárlását, ahogy tesszük ezt mi is, teljes meggyőződéssel.

A napelem rendszerekben rejlő lehetőségeket minden magyar családnak érdemes és ajánlott kihasználnia, hiszen nem csak gazdasági, de környezetvédelmi eredményei is vannak.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Miért éri meg napelem rendszerbe fektetni?

Miért éri meg napelem rendszerbe fektetni?

Egy megújuló energiaforrást felhasználva a lakóhelyed energiaellátására, Te is hozzájárulhatsz a klímaváltozás elleni küzdelemhez.

És nem csak környezet, de pénztárcabarát megoldás is, mivel egy idő után a villanyszámlát nagyjából el is felejtheted.

A rendszer telepítésébe befektetett összeg pedig hosszú távon akár többszörösen is megtérülhet azáltal, hogy a villanyszámlán spórolsz.

A fogyasztók számától és a megtermelt energiától függően akár elektromos fűtésrendszered is üzemeltetheted a napelemekkel

Ha ez még nem lenne elég meggyőző érv, a felhasznált Sharp napelemekre a gyártó 25 éves teljesítménygaranciát vállal, azaz 25 év alatt minimum 80%-os teljesítményt kell, hogy nyújtsanak a napelemek.

Abban az esetben, ha úgy döntöttél, Te is saját magad szeretnéd megtermelni a családod által felhasznált energiát, mindezt környezetkímélő módon, kérj tőlünk árajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak