Komplett napelem rendszer kivitelezések Mosonmagyaróváron

Napelem rendszer Mosonmagyaróvár

Talán, ha rendszeresen nem is, de biztos Veled is előfordult már, hogy mikor megláttad a villanyszámládon szereplő összeget, azt hitted, hogy csak a szemed káprázik.

Nem egy kellemes érzés, illetve ilyenkor mindig mélyen elgondolkodunk azon, hogy vajon ki hagyta égve a lámpát, vagy hagyta bent a telefontöltőt egy egész hétre a konnektorban.

Ha csak egy kisebb fejszámolást végzünk, akkor az is kiderülhet, hogy egy évben akár több százezer forintot is elköltünk csak villanyszámlára, miközben azt az összeget nagyon sok másra is tudnánk fordítani.

Ha Te is szeretnél búcsút inteni ennek a nyomasztó érzésnek, akkor eljött az ideje, hogy beruházz egy napelemes rendszerre.

A több évtizedre szóló fotovoltaikus egységed mindössze 8-10 év alatt megtérül, és boldogan termeli Neked az energiát, a villanyszámla pedig csak egy múltbéli kellemetlen emlék lesz.

Hoztunk még két példát Mosonmagyaróvárról, ahol a családok már elindultak ezen az úton!

4 kW-os napelem rendszer telepítése a Viola úton

4 kW-os napelem rendszer telepítése

2019 szeszélyes májusa nem csak a váratlan időjárást hozta el Istvánnak és családjának, hanem egy komplett napelemes rendszert is.

Összesen 17 darab SHARP ND-AK 275-ös panel került felszerelésre, amihez egy német SMA SUNNY TRIPOWER inverter csatlakoztattak.

A fotovoltaikus rendszer ezzel még nem érte el a maximumát, ha szükség lesz rá, még további 5 napelem panellal lehet bővíthetni.

A német inverter csodát a Wifi hálózat segítségével csatlakoztatták az internetre.

Ennek köszönhetően akár az okostelenfonjáról is ellenőrizheti az egysége teljesítményét.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Félcellás napelemek telepítése Mosonmagyaróváron

Félcellás napelemek telepítése Mosonmagyaróváron

Ha napelemekben gondolkodunk, érdemes már a legelején minőségi gyártókkal foglalkozni.

A SHARP, 60 éves jelenlétével a napelem piacon, bizonyította kiválóságát.

Innovációs téren folyamatosan az élen jár, a nem is olyan rég piacra dobot félcellás napelemek pedig már Magyarországon is megjelentek.

Július 2-án 24 darab félcellás napelem panelt telepített csapatunk egy mosonmagyaróvári család házára.

A 8 kW-os, komplett rendszer kivitelezése összesen 8 órába tellett, a panelek felszerelése mellett pedig egy Solar Edge invertert is telepítettek.

Az NU-JC 330-as háztartási napelem panelek induló hálózati feszültsége a próbaüzem ideje alatt 249 V volt.

A rendszer tovább már nem bővíthető, a biztonság érdekében viszont elhelyezésre került egy földelőszonda és egy tűzeseti leválasztó is.

Mondj búcsút a villanyszámláknak, termeld Te magad az energiát!

Mondj búcsút a villanyszámláknak, termeld Te magad az energiát!

Ahogy a fenti két rövid történet is bizonyítja, maga telepítési és kivitelezési munkálatok mindössze néhány órába telnek.

Minőségi gyártóktól minőségi termékeket biztosítunk, azok pedig Neked fogják biztosítani a több évtizedes szolgálatot.

A tökéletes működéshez a megfelelő kivitelezési munka elengedhetetlen, erre a tiszteletteljes feladatra pedig állunk rendelkezésedre.

Mindenünk a megújuló energia, célunk pedig minél több otthonba eljuttatni azt minél jobb áron!

Nálunk az első helyszíni felmérés ingyenes, ahol egy végleges árajánlatot is összeállítunk Neked.

Ne hezitálj tovább, kérj ajánlatot most!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak