Pécsen is egyre több helyen telepítésre, kiépítésre kerülnek a napelemes rendszerek

Napelem rendszer Pécs

Vannak olyan országok, ahol sokkal kevesebb a napsütéses órák száma, vagy a földrajzi elhelyezkedésük miatt kevesebb lehetőségük van, mint Magyarországon, hogy a megújuló energiát hatékonyan tudják hasznosítani.

Szerencsére kis hazánkban is egyre többen ismerik fel és használják ki a Kárpát-medence adta lehetőségeket és felmérések szerint, a napelemes rendszerek telepítése növekvő tendenciát mutat. 

A mediterráninak is becézett Pécs földrajzi adottságainak köszönhetően kiváló a napelemes rendszerek telepítésére, így a következő sorokban szeretnénk megmutatni, miért is érdemes Neked is belevágnod a megújuló energia használatába!

Komplett napelemes rendszerek telepítése Pécsett is lehetséges

Ha Pécsett élsz, akkor számodra kifejezetten előnyös lehet a napelem rendszerbe való befektetés.

A sok napsütésnek köszönhetően, bármilyen napelem rendszer is kerüljön a házadra, egészen biztos, hogy megéri!

Mielőtt azonban belevágnál, mindenképpen célszerű számba venni a lehetőségeket, ugyanis, többféle rendszer közül is választhatsz.

Az egyik, és talán általánosságban legnépszerűbb, a hálózatba visszatápláló rendszer: ezzel nem válsz teljesen függetlenné az áramszolgáltatótól, viszont, ha a sok napsütötte órának hála több áramot termelnek majd a napelemeid, mint amennyit elhasznál a háztartás, akkor a plusz áramot el tudod adni a szolgáltatónak!

Pécs adottságainak köszönhetően, erre bőven megvan az esély.

De ha esetleg a hibrid, vagy a szigetüzemű napelem rendszer mellett tennéd le a voksod, amivel már függetlenebbé válhatsz a szolgáltatótól, az is jó döntés, hiszen a megtermelt plusz áramot így sem veszíted el, mert a rendszer akkumulátora tárolja azt.

-

Miért éri meg a napelem rendszer?

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy egy napelemes rendszer telepítésére elsősorban egy megtérülő befektetésként kell tekinteni.

Ugyanis, a megújuló energia, és a napelemek használata nem csak a Földünk védelmét szolgálja, hanem a pénztárcánkét is.

Attól kezdve, hogy a napelem rendszer beüzemelésre került, nem kell villanyszámlát fizetni, ami sok esetben elég nagy költséget szokott jelenteni, hanem azt az összeget félre is lehet tenni.

Nagyon fontos azonban, hogy a lehető leghatékonyabb rendszer kerüljön kiépítésre, mivel a befektetés csak így tud igazán megtérülni.

Ezért fontos minden telepítés előtt a helyszíni felmérés elvégzése, melynek során megyei partnerünk szakértői megállapítják, hogy megfelelő-e a tető szerkezete, dőlésszöge és a háznak a tájolása.

Szintén a megtérülés szempontjából fontos a napelem rendszer mérete is, amit minden esetben az adott háztartás áramfogyasztásának mennyisége határoz meg; de aggodalomra nincs ok, hiszen a legtöbb napelem rendszernél van lehetőség a bővítésre, ha arra lenne szükség, például házbővítés miatt.

Napelemekkel teli jövő Pécsett

Napelemekkel teli jövő Pécsett

A szakértők mindössze csak pár évtizedet jósolnak arra, hogy Magyarország teljes energiaellátása csak zöld energiából történjen. 

Egy ilyen felelős döntéssel, hozzájárulunk a földbolygó és unokáink jövőjéhez. 

Töltsd ki űrlapunkat, és Baranya megyei partnerünk felveszi Veled a kapcsolatot ezügyben!

-

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak