Pécsen is egyre több helyen telepítésre, kiépítésre kerülnek a napelemes rendszerek

Napelem rendszer Pécs

Vannak olyan országok, ahol sokkal kevesebb a napsütéses órák száma, vagy a földrajzi elhelyezkedésük miatt kevesebb lehetőségük van, mint Magyarországon, hogy a megújuló energiát hatékonyan tudják hasznosítani.

Szerencsére kis hazánkban is egyre többen ismerik fel és használják ki a Kárpát-medence adta lehetőségeket, és a 2019-es felmérések szerint a napelemes rendszerek telepítése növekvő tendenciát mutat.

Mi az ország minden területén és régiójában vállaljuk a kivitelezési és telepítési munkálatokat, hogy az ország ezen jó szokását támogassuk.

A mediterráninak is becézett Pécs földrajzi adottságainak köszönhetően kiváló a napelemes rendszerek telepítésére, így a következő sorokban szeretnénk néhány sikeres munkánkat bemutatni ebből a régióból.

Komplett napelemes rendszer telepítése Pécsett, a Hársfa utcában

Komplett napelemes rendszer telepítése Pécsett, a Hársfa utcában

2020. február 20-án a Pentele Solar kivitelező csapata Pécs felé vette az irányt, hogy egy 131 kilométeres út után megkezdje a munkálatokat a Hársfa utcában.

A kissé szeles, de csodálatos napos időben 14 darab SHARP ND-AC 275 típusú modul szereltek fel.

A telepített napelem állományt további 8 panellal lehet majd bővíteni.

A felszerelt inverter Wifi hálózat segítségével lett csatlakoztatva az internetre, a felkapcsolási ideje pedig dokumentáltan, pontosan 5 percet vett igénybe.

A munkálatok végeztével kollégáink minden esetben végigvesznek egy 16 pontos ellenőrzési listát, amiben még olyan részletekre is kitérnek, hogy minden csavar tökéletesen meg van-e húzva, vagy akár az össze általuk keletkezett szemetet összeszedték-e.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

3 kW-os pécsi napelem rendszer építése áprilisban

3 kW-os pécsi napelem rendszer építése áprilisban

Szerencsére a napelem rendszerek kiépítésére nem lehet nagyon időszakot ráhúzni, hiszen télen-nyáron vannak megrendeléseink és a kivitelezési munkák csak nagyon indokolt esetben maradhatnak el.

Cégünk a tavaszi hónapokban is megfordult Pécsett, hogy elvigye a megújuló energiát a város lakóinak.

Egy napsütéses április napon Tamás egy komplett napelem rendszer boldog tulajdonosa lett.

Gyűjteményében 10 darab SHARP 310W modul és egy SMA SB 3.0-1AV-41-es inverter foglal helyet.

A villamos energiát adó rendszert, ha szükséges, majd még további 3 panellal tudja bővíteni.

A rendszer sikeresen telepítése és kiépítése mindössze 10 órát vett igénybe.

Napelem pályázatok

Napelem pályázatok

Egy napelemes rendszer telepítésére elsősorban egy megtérülő befektetésként kell tekinteni.

Nagyon fontos azonban, hogy a lehető leghatékonyabb rendszert építsük ki, mivel a befektetés csak így tud igazán megtérülni.

Jelenleg nincs hír arról, hogy a magánszemélyek számára lenne elérhető, vissza nem térítendő támogatás a napelem pályázatokra, de a 0 %-os THM-ű hitel továbbra is él a lakossági támogatások között.

A szakértők mindössze csak pár évtizedet jósolnak, arra, hogy Magyarországon teljes energiaellátása csak zöld energiából történjen.

Egy ilyen felelős döntéssel, hozzájárulunk a földbolygó és unokáink jövőjéért.

Töltsd ki űrlapunkat és kérj ajánlatot még ma!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak