Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Pécsen is egyre több helyen telepítésre, kiépítésre kerülnek a napelemes rendszerek

Napelem rendszer Pécs

Vannak olyan országok, ahol sokkal kevesebb a napsütéses órák száma, vagy a földrajzi elhelyezkedésük miatt kevesebb lehetőségük van, mint Magyarországon, hogy a megújuló energiát hatékonyan tudják hasznosítani.

Szerencsére kis hazánkban is egyre többen ismerik fel és használják ki a Kárpát-medence adta lehetőségeket és felmérések szerint, a napelemes rendszerek telepítése növekvő tendenciát mutat. 

A mediterráninak is becézett Pécs földrajzi adottságainak köszönhetően kiváló a napelemes rendszerek telepítésére, így a következő sorokban szeretnénk megmutatni, miért is érdemes Neked is belevágnod a megújuló energia használatába!

Komplett napelemes rendszerek telepítése Pécsett is lehetséges

Ha Pécsett élsz, akkor számodra kifejezetten előnyös lehet a napelem rendszerbe való befektetés.

A sok napsütésnek köszönhetően, bármilyen napelem rendszer is kerüljön a házadra, egészen biztos, hogy megéri!

Mielőtt azonban belevágnál, mindenképpen célszerű számba venni a lehetőségeket, ugyanis, többféle rendszer közül is választhatsz.

Az egyik, és talán általánosságban legnépszerűbb, a hálózatba visszatápláló rendszer: ezzel nem válsz teljesen függetlenné az áramszolgáltatótól, viszont, ha a sok napsütötte órának hála több áramot termelnek majd a napelemeid, mint amennyit elhasznál a háztartás, akkor a plusz áramot el tudod adni a szolgáltatónak!

Pécs adottságainak köszönhetően, erre bőven megvan az esély.

De ha esetleg a hibrid, vagy a szigetüzemű napelem rendszer mellett tennéd le a voksod, amivel már függetlenebbé válhatsz a szolgáltatótól, az is jó döntés, hiszen a megtermelt plusz áramot így sem veszíted el, mert a rendszer akkumulátora tárolja azt.

Miért éri meg a napelem rendszer?

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy egy napelemes rendszer telepítésére elsősorban egy megtérülő befektetésként kell tekinteni.

Ugyanis, a megújuló energia, és a napelemek használata nem csak a Földünk védelmét szolgálja, hanem a pénztárcánkét is.

Attól kezdve, hogy a napelem rendszer beüzemelésre került, nem kell villanyszámlát fizetni, ami sok esetben elég nagy költséget szokott jelenteni, hanem azt az összeget félre is lehet tenni.

Nagyon fontos azonban, hogy a lehető leghatékonyabb rendszer kerüljön kiépítésre, mivel a befektetés csak így tud igazán megtérülni.

Ezért fontos minden telepítés előtt a helyszíni felmérés elvégzése, melynek során megyei partnerünk szakértői megállapítják, hogy megfelelő-e a tető szerkezete, dőlésszöge és a háznak a tájolása.

Szintén a megtérülés szempontjából fontos a napelem rendszer mérete is, amit minden esetben az adott háztartás áramfogyasztásának mennyisége határoz meg; de aggodalomra nincs ok, hiszen a legtöbb napelem rendszernél van lehetőség a bővítésre, ha arra lenne szükség, például házbővítés miatt.

Napelemekkel teli jövő Pécsett

Napelemekkel teli jövő Pécsett

A szakértők mindössze csak pár évtizedet jósolnak arra, hogy Magyarország teljes energiaellátása csak zöld energiából történjen. 

Egy ilyen felelős döntéssel, hozzájárulunk a földbolygó és unokáink jövőjéhez. 

Töltsd ki űrlapunkat, és Baranya megyei partnerünk felveszi Veled a kapcsolatot ezügyben!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak