12 kW-os napelem rendszer árak

12 kW-os napelem rendszer árak

Még azelőtt, hogy árajánlatot adnánk neked, munkatársunk kiszáll a helyszínre, és előzetes felmérést végez, ingyenesen.

Erre azért van szükség, mert nem minden épületre telepíthető napelem rendszer, vagy pedig a felhasználó által kívánt méretű rendszer túlságosan megterhelné a tetőszerkezetet.

A tetőszerkezet állapotán kívül még három másik tulajdonsága van a lakóhelyednek, ami nagyban befolyásolja a telepíthető rendszer méretét és helyzetét.

Beszéljünk is róluk néhány mondatban!

Az egyik ilyen tulajdonság nem más, mint az épület tájolása.

A legtöbb napfényt a dél-keleti, dél-nyugati tájolású lakóépületekre felhelyezett rendszerek kapják, akármelyik évszakról legyen is szó.

A másik fontos tényező a tető dőlésszöge, mely optimális esetben 25-45°.

Bár elsőre nem biztos, hogy mindenkinek eszébe jutna, de az épület környezetében található fáknak és szomszédos házaknak is szerepe lehet abban, hogy milyen napelem rendszer telepíthető.

A növekvő fák, és a környező épületek ugyanis leárnyékolhatják a rendszert, így a tervezéskor mindenképpen figyelembe kell őket venni.

12 kW teljesítményű napelem rendszer bruttó 4.028.000 forinttól

Mivel tisztában vagyunk vele, hogy egy ekkora döntés meghozatalában az anyagiak is nagy szerepet játszanak, megosztanánk veled 12 kW-os napelem rendszereink árait.

  • Bruttó 4.028.000 forint - 3 fázisú, 12 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, SMA inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 36 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, SMA STP 10.0-3AV–40 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 4.083.000 forint - 3 fázisú, 12 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Huawei inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 32 db Sharp NUJC 370 monokristályos félcellás napelem modul, Huawei Sun2000-12KTL-M0 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 4.330.000 forint - 3 fázisú, 12 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Fronius inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 28 db Sharp NUJD 440 monokristályos félcellás napelem modul, Fronius Symo 12.5-3-M inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.

Ha szeretnéd megtudni milyen pályázatok és támogatások érhetőek el napelem rendszerekre, olvasd el napelem pályázatokról szóló cikkünket!

Ebből többet is megtudhatsz a MFB által nyújtott 0%-os kamatú hitelről is.

A rendszer és az inverter kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy a házadban található fogyasztók száma és energiaigénye növekedhet!

Érdemes a jelenlegi szükségletnél nagyobb teljesítményű invertert választani, ugyanis bármikor sor kerülhet a rendszer bővítésére, és az inverter csere sokkal költségesebb, mint ha már alapból nagyobb teljesítményűt vásárolunk meg.

Mikor ajánljuk a 12 kW-os napelem rendszert?

Mikor ajánljuk a 12 kW-os napelem rendszert?

  • Ha egy környezetkímélő megújuló energiaforrással szeretnéd biztosítani a lakóhelyed áramellátását.
  • Ha nem csak az általános fogyasztókat, hanem az elektromos fűtésrendszert is napenergiával szeretnéd működtetni.
  • Ha nem szeretnéd teljesen kiszolgáltatni magadat a villamos energiaszolgáltatónak.
  • Ha idővel szeretnél megfeledkezni a befizetendő villanyszámlákról.

A hálózatba visszatápláló rendszerekkel pedig nem kell attól tartanod, hogy felhősebb napokon áram nélkül maradsz, ugyanis még mindig lehetőséged van a szolgáltatótól áramot vételezni.

Fordított esetben pedig te adhatod el neki a fel nem használt energiát.

Ha úgy döntöttél, Te is belevágsz ebbe az izgalmas épületfejlesztésbe, kérj tőlünk árajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak