12 kW-os napelem rendszer árak

12 kW-os napelem rendszer árak

Még azelőtt, hogy árajánlatot adnánk Neked, kivitelező partnerünk kiszáll a helyszínre, és előzetes felmérést végez.

Erre azért van szükség, mert nem minden épületre telepíthető napelem rendszer, vagy pedig a felhasználó által kívánt méretű rendszer túlságosan megterhelné a tetőszerkezetet.

A tetőszerkezet állapotán kívül még három másik tulajdonsága van a lakóhelyednek, ami nagyban befolyásolja a telepíthető rendszer méretét és helyzetét.

Beszéljünk is róluk néhány mondatban!

Az egyik ilyen tulajdonság nem más, mint az épület tájolása. 

A legtöbb napfényt a dél-keleti, dél-nyugati tájolású lakóépületekre felhelyezett rendszerek kapják, akármelyik évszakról legyen is szó.

A másik fontos tényező a tető dőlésszöge, mely optimális esetben 25-45°.

Bár elsőre nem biztos, hogy mindenkinek eszébe jutna, de az épület környezetében található fáknak és szomszédos házaknak is szerepe lehet abban, hogy milyen napelem rendszer telepíthető.

A növekvő fák, és a környező épületek ugyanis leárnyékolhatják a rendszert, így a tervezéskor mindenképpen figyelembe kell őket venni.

Egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer ára

Mivel tisztában vagyunk vele, hogy egy ekkora döntés meghozatalában az anyagiak is nagy szerepet játszanak, megosztanánk Veled a 12 kW-os napelem rendszerek átlagos árait.

Bár minden egyes napelem rendszer a felhasználó igényeire van szabva, és az árat is befolyásolják ezek, egy 12 kW teljesítményű rendszer ára 4.900.000 forinttól indul.

Ezek a költségek esetenként eltérőek lehetnek, mivel például az alapanyagárak is folyamatosan változnak, és vannak bizonyos típusok, melyek esetében gyakran nagyobb a kereslet, mint a kínálat.

Továbbá az euró árfolyama és a jelenlegi energiapiaci válság is kihatással van az árakra.

A jelentős ár-ingadozást emellett a választott napelemek és az inverter típusa befolyásolják, valamint az, hogy a rendszerhez tartozik-e napelem optimalizátor.

És hogy miket tartalmaz általában ez az összeg?

  • magukat a napelem paneleket
  • a rendszerhez csatlakozó invertert, mely a napelemek által megtermelt egyenáramot az elektromos eszközeinket működtető váltakozó árammá alakítja
  • a panelek tartószerkezetét
  • a kábelezést,
  • valamint a telepítési munkálatok költségét

A rendszer és az inverter kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy a házadban található fogyasztók száma és energiaigénye növekedhet!

Érdemes a jelenlegi szükségletnél nagyobb teljesítményű invertert választani, ugyanis bármikor sor kerülhet a rendszer bővítésére, és az inverter csere sokkal költségesebb, mint ha már alapból nagyobb teljesítményűt vásárolunk meg.

Mikor ajánljuk a 12 kW-os napelem rendszert?

Mikor ajánljuk a 12 kW-os napelem rendszert

  • Ha egy környezetkímélő megújuló energiaforrással szeretnéd biztosítani a lakóhelyed áramellátását.
  • Ha nem csak az általános fogyasztókat, hanem az elektromos fűtésrendszert is napenergiával szeretnéd működtetni.
  • Ha nem szeretnéd teljesen kiszolgáltatni magadat a villamos energiaszolgáltatónak.
  • Ha szeretnél egy olyan befektetést, ami 10 éven belül meg is térül.
  • És nem utolsó sorban, olyan befektetésen gondolkodsz, mellyel a jövőbe fektetsz, ugyanis ezzel a módszerrel hozzájárulsz a Föld megóvásához, ami leendő unokáid szempontjából is lényeges.

Ha úgy döntöttél, Te is belevágsz ebbe az izgalmas épületfejlesztésbe, töltsd ki űrlapunkat, hogy a megyédhez tartozó kivitelező partnerünk felvehesse Veled a kapcsolatot!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak