17 kW-os napelem rendszer árak

17 kW-os napelem rendszer árak

Minden egyes árajánlatadás előtt ingyenes előzetes felmérést tartunk, amikor is tapasztalt kollégánk a helyszínen felméri az épület állapotát.

Hogy erre miért van szükség?

A napelemes rendszer hatékonyságát nagyon sok tényező tudja befolyásolni, így azért, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk Neked adni, tisztában kell lennünk a lakóépületed adottságaival.

Amit mindenképpen fel kell mérnünk, az a ház tetőszerkezete és a tető dőlésszöge.

A tetőszerkezetnek el kell bírnia a rendszert, és megfelelő terület kell ahhoz, hogy a napelem paneleket felhelyezhessük.

A panelek legoptimálisabb működéséhez 25-45° közötti dőlésszög az ideális.

A dél-keleti, dél-nyugati tájolású házak tulajdonosai pedig szerencsésebb helyzetben vannak, ugyanis az ilyen épületek több napfényhez jutnak, mint az északi tájolásúak.

Fel kell azt is térképeznünk, hogy az épületen, vagy a közvetlen környezetében milyen árnyékolók helyezkednek el, amik csökkenthetik a rendszer hatékonyságát.

Minden megrendelővel egyeztetünk arról is, hogy milyen fogyasztók áramellátását kívánja biztosítani a rendszerrel, illetve, hogy milyen újabb fogyasztók beszerzése jöhet szóba a jövőben.

Az esetleges bővítésnek mindenképpen helyet kell hagyni, és ez az inverter kiválasztásakor sem elhanyagolható szempont.

Célszerű nagyobb teljesítményű invertert választani, ugyanis így a bővítéskor azt nem szükséges lecserélni.

17 kW teljesítményű napelem rendszer bruttó 5.797.000 forintért

De miből áll a 17 kW-os rendszer?

  • Bruttó 5.797.000 forint - 3 fázisú, 17 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Fronius inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 43 db Sharp NUJB 395 monokristályos félcellás napelem modul, Fronius Symo 17.5-3-M inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.

A csúcsminőségű, japán technológiát használó Sharp napelemekre pedig a gyártó 25 éves teljesítménygaranciát vállal, azaz 25 éven keresztül minimum 80%-os teljesítménnyel kell működniük.

Ha kíváncsi vagy, hogyan zajlik a modulok felszerelése, és szeretnél többet megtudni a Sharp napelemekről, olvasd el a rendszerekről szóló tájékoztató cikkünket!

Miért jó befektetés a napelem rendszer?

Miért jó befektetés a napelem rendszer?

Arról már biztosan tudsz, hogy a napenergia egy olyan megújuló energiaforrás, amelynek felhasználásával nem pusztítjuk tovább a környezetünket.

17 kW-os napelem rendszereddel nem csak az elektromos fogyasztóidat tudod ellátni árammal, hanem elektromos fűtésrendszered is, mellyel a hidegebb napokon károsanyag-kibocsátás nélkül tudsz fűteni.

Függetlenebb is leszel, mivel az áramot magadnak termeled meg, így nem szorulsz az áramszolgáltatódra.

Hálózatba visszatápláló rendszerrel viszont az általad megtermelt, de fel nem használt villamos energiát még Te tudod eladni a szolgáltatónak.

Amennyiben több borús nap követi egymást, és a rendszered emiatt nem tud elég energiát termelni neked, te akkor sem maradsz áram nélkül, ilyenkor ugyanis a központi hálózatról tudsz vételezni.

Mivel magadnak tudod megtermelni az áramot, évtizedekre megspórolod a villanyszámlákat, és megtérül a rendszered telepítési költsége.

Ha Téged is meggyőztünk arról, hogy érdemes napelemekbe fektetni a pénzed, kérj tőlünk árajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak