17 kW-os napelem rendszer árak

17 kW-os napelem rendszer árak2

Tapasztalt kivitelező partnerünk mindegy egyes végleges árajánlatadás előtt helyszíni felmérést tart, amikor is megvizsgálja az épület, különösen a tető állapotát és tulajdonságait.

Hogy erre miért van szükség?

A napelemes rendszer hatékonyságát nagyon sok tényező tudja befolyásolni, így azért, hogy a legjobb ajánlatot tudja Neked adni, tisztában kell lennie a lakóépületed adottságaival.

Amit mindenképpen fel kell mérni, az a ház tetőszerkezete és a tető dőlésszöge. 

A tetőszerkezetnek el kell bírnia a rendszert, és megfelelő terület kell ahhoz, hogy a napelem paneleket felhelyezhessük.

A panelek legoptimálisabb működéséhez 25-45° közötti dőlésszög az ideális.

A dél-keleti, dél-nyugati tájolású házak tulajdonosai pedig szerencsésebb helyzetben vannak, ugyanis az ilyen épületek több napfényhez jutnak, mint az északi tájolásúak.

Fel kell azt is térképezni, hogy az épületen, vagy a közvetlen környezetében milyen árnyékolók helyezkednek el, amik csökkenthetik a rendszer hatékonyságát.

Partnerünk minden megrendelővel egyeztet arról is, hogy milyen fogyasztók áramellátását kívánja biztosítani a rendszerrel, illetve, hogy milyen újabb fogyasztók beszerzése jöhet szóba a jövőben.

Az esetleges bővítésnek mindenképpen helyet kell hagyni, és ez az inverter kiválasztásakor sem elhanyagolható szempont.

Célszerű nagyobb teljesítményű invertert választani, ugyanis így a bővítéskor azt nem szükséges lecserélni.

17 kW teljesítményű napelem rendszer ára

Pontos árat természetesen látatlanban lehetetlen mondani, hiszen a Te igényeidnek megfelelő, személyre szabott rendszert szeretnénk Neked biztosítani, aminek a költsége csakis a helyszíni felmérést követően megállapítható.

Annyit elárulhatunk, hogy egy ekkora teljesítményű rendszer ára bruttó 6.500.000-forinttól indul.

Azonban az árak az euró aktuális árfolyama, illetve a nyersanyagok ellátottsága és az energiapiac válsága miatt folyamatosan változhatnak (olyan márkák esetén, amelyekből jelenleg hiány van, akár 30%-kal magasabb is lehet az ár)!

Miért jó befektetés a napelem rendszer?

Miért jó befektetés a napelem rendszer

Arról már biztosan tudsz, hogy a napenergia egy olyan megújuló energiaforrás, amelynek felhasználásával nem pusztítjuk tovább a környezetünket.

17 kW-os napelem rendszereddel nem csak az elektromos fogyasztóidat tudod ellátni árammal, hanem elektromos fűtésrendszered is, mellyel a hidegebb napokon károsanyag-kibocsátás nélkül tudsz fűteni.

Függetlenebb is leszel, mivel az áramot magadnak termeled meg, így nem szorulsz az áramszolgáltatódra.

Hálózatba visszatápláló rendszerrel viszont az általad megtermelt, de fel nem használt villamos energiát még Te tudod eladni a szolgáltatónak.

Amennyiben több borús nap követi egymást, és a rendszered emiatt nem tud elég energiát termelni Neked, Te akkor sem maradsz áram nélkül, ilyenkor ugyanis a központi hálózatról tudsz vételezni.

Mivel magadnak tudod megtermelni az áramot, évtizedekre megspórolod a villanyszámlákat, és megtérül a rendszered telepítési költsége.

Ha Téged is meggyőztünk arról, hogy érdemes napelemekbe fektetni a pénzed, kérj tőlünk árajánlatot!

Töltsd ki árajánlatkérő űrlapunkat, és partnerünk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak