Napelem rendszereket a soproni háztetőkre!

Napelem rendszereket a soproni háztetőkre!

Ha napelemes rendszerekről van szó, leginkább két alaptípust tudunk megkülönböztetni.

Az egyik a hálózatra visszatápláló rendszer, a másik a szigetüzemű.

Lényegi tulajdonságaikat a nevükben hordozzák, miszerint a hálózatra visszatápláló rendszer esszenciája abban rejlik, hogy kapcsolatban áll az áramszolgáltatóval, aki az általunk fel nem használt áramot köteles átvenni.

A szigetüzemű rendszerek annyiban különböznek a hálózatra visszatápláló rendszerektől, hogy a szolgáltatótól függetlenül, önálló egységként működnek. 

Ebből kifolyólag a hálózatra visszatápláló rendszerek sokkal elterjedtebbek a lakossági felhasználás során.

Hogyan derül ki, hogy telepíthető-e a rendszer?

Egy olyan jelentős beruházás esetében, mint a napelem rendszer telepítése, nem vághatunk csak úgy a munka közepébe.

Mindenképpen szükséges egy előzetes helyszíni felmérés elvégzése, hogy megállapíthassuk, lehetséges-e a napelemek telepítése, és ha igen, mekkora rendszer telepíthető.

Ahhoz, hogy a felmérés minél gyorsabban elvégezhető legyen és minél teljesebb képet kaphasson a kivitelező, érdemes már előre összegyűjteni néhány villanyszámlát, és kiszámolni az évi átlagos áramfogyasztást.

Az energiafogyasztás mértéke mellett kivitelező partnerünk felméri a tető méretét, állapotát és dőlésszögét, ami meghatározza, hogy hány panel telepíthető, és azok milyen hatékonysággal tudnak majd működni.

Emellett figyelembe kell venni az épület tájolását is, hiszen a déli tájolású épületeknél előnyösebb a napelem panelek telepítése.

-

Ezért éri meg napelemekbe fektetni

A napelem rendszerek nem csak a környezetünket kímélik, hanem a pénztárcánkat is.

Való igaz, hogy a telepítés maga egy nagyobb költséget képvisel, de a rendszer ára 8-10 éven belül megtérül, és még ezek után is további évtizedekig szolgáltathatja számunkra az áramot, szinte ingyen.

A napelemek megtérülése ugyanis azáltal lehetséges, hogy a rendszer maga termeli meg a felhasznált elektromos áramot, és így nem kell a szolgáltatótól megvásárolnunk azt.

Gyakorlatilag búcsút mondhatunk a villanyszámláknak.

Napelemek telepítése Sopronban

Napelemek telepítése Sopronban

Ne aggódj, a napelem telepítés miatt nem lesz hónapokig felállványozva a lakóházad.

Ha lezajlott a helyszíni felmérés, elfogadtad az árajánlatunkat és minden engedélyt és szükséges dokumentumot megkaptunk, a napelemek felszerelése már gyakorlatilag csak a végső simítás.

A panelek számától és az időjárástól függően már egy nap alatt is telepíthető a rendszer.

A telepítés után a napelemek pedig csak minimális karbantartást igényelnek, hiszen nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, így évtizedekig működhetnek bármiféle meghibásodás nélkül.

A legtöbb napelem gyártó ráadásul több éves garanciát is biztosít a termékeire.

Bízz a szakértelemben!

Partnerünk alapfilozófiája a kifogástalan rendszerek kiépítése. 

Természetesen nekünk semmi hasznunk nem származik belőle, ha silány minőségű termékekkel, kontár módon végezzük el a munkát, hiszen Te sem leszel elégedett, és nekünk is garanciálisan vissza kell járni, és kijavítani hibákat. 

Így magától értetődő, hogy a lehető legjobb minőség mellett magasan kvalifikált szakértelmet is biztosítunk.

Nagyon sokan választották már a fotovoltaikus rendszereket, ez a szám pedig egyre csak növekszik. 

Ennyi ember biztos nem tévedhet, kérj Te is ajánlatot Győr-Moson-Sopron megyei partnerünktől most!

-

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak