Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem rendszereket a soproni háztetőkre!

Napelem rendszereket a soproni háztetőkre!

Ha napelemes rendszerekről van szó, leginkább két alaptípust tudunk megkülönböztetni.

Az egyik a hálózatra visszatápláló rendszer, a másik a szigetüzemű.

Lényegi tulajdonságaikat a nevükben hordozzák, miszerint a hálózatra visszatápláló rendszer esszenciája abban rejlik, hogy kapcsolatban áll az áramszolgáltatóval, aki az általunk fel nem használt áramot köteles átvenni.

A szigetüzemű rendszerek annyiban különböznek a hálózatra visszatápláló rendszerektől, hogy a szolgáltatótól függetlenül, önálló egységként működnek. 

Ebből kifolyólag a hálózatra visszatápláló rendszerek sokkal elterjedtebbek a lakossági felhasználás során.

Hogyan derül ki, hogy telepíthető-e a rendszer?

Egy olyan jelentős beruházás esetében, mint a napelem rendszer telepítése, nem vághatunk csak úgy a munka közepébe.

Mindenképpen szükséges egy előzetes helyszíni felmérés elvégzése, hogy megállapíthassuk, lehetséges-e a napelemek telepítése, és ha igen, mekkora rendszer telepíthető.

Ahhoz, hogy a felmérés minél gyorsabban elvégezhető legyen és minél teljesebb képet kaphasson a kivitelező, érdemes már előre összegyűjteni néhány villanyszámlát, és kiszámolni az évi átlagos áramfogyasztást.

Az energiafogyasztás mértéke mellett kivitelező partnerünk felméri a tető méretét, állapotát és dőlésszögét, ami meghatározza, hogy hány panel telepíthető, és azok milyen hatékonysággal tudnak majd működni.

Emellett figyelembe kell venni az épület tájolását is, hiszen a déli tájolású épületeknél előnyösebb a napelem panelek telepítése.

Ezért éri meg napelemekbe fektetni

A napelem rendszerek nem csak a környezetünket kímélik, hanem a pénztárcánkat is.

Való igaz, hogy a telepítés maga egy nagyobb költséget képvisel, de a rendszer ára 8-10 éven belül megtérül, és még ezek után is további évtizedekig szolgáltathatja számunkra az áramot, szinte ingyen.

A napelemek megtérülése ugyanis azáltal lehetséges, hogy a rendszer maga termeli meg a felhasznált elektromos áramot, és így nem kell a szolgáltatótól megvásárolnunk azt.

Gyakorlatilag búcsút mondhatunk a villanyszámláknak.

Napelemek telepítése Sopronban

Napelemek telepítése Sopronban

Ne aggódj, a napelem telepítés miatt nem lesz hónapokig felállványozva a lakóházad.

Ha lezajlott a helyszíni felmérés, elfogadtad az árajánlatunkat és minden engedélyt és szükséges dokumentumot megkaptunk, a napelemek felszerelése már gyakorlatilag csak a végső simítás.

A panelek számától és az időjárástól függően már egy nap alatt is telepíthető a rendszer.

A telepítés után a napelemek pedig csak minimális karbantartást igényelnek, hiszen nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, így évtizedekig működhetnek bármiféle meghibásodás nélkül.

A legtöbb napelem gyártó ráadásul több éves garanciát is biztosít a termékeire.

Bízz a szakértelemben!

Partnerünk alapfilozófiája a kifogástalan rendszerek kiépítése. 

Természetesen nekünk semmi hasznunk nem származik belőle, ha silány minőségű termékekkel, kontár módon végezzük el a munkát, hiszen Te sem leszel elégedett, és nekünk is garanciálisan vissza kell járni, és kijavítani hibákat. 

Így magától értetődő, hogy a lehető legjobb minőség mellett magasan kvalifikált szakértelmet is biztosítunk.

Nagyon sokan választották már a fotovoltaikus rendszereket, ez a szám pedig egyre csak növekszik. 

Ennyi ember biztos nem tévedhet, kérj Te is ajánlatot Győr-Moson-Sopron megyei partnerünktől most!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer árak

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 11 kW teljesítményű napelem rendszer, és hogyan térül meg a befektetett összeg? Most itt az alkalom, ugyanis cikkünkből mindez kiderül.

11 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


14 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora összeggel kell számolni, ha egy nagyobb méretű, 14 kW teljesítményű komplett napelem rendszer telepítésén gondolkozol.

14 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


16 kW-os napelem rendszer árak

Ha egy megtérülő befektetésre vágysz, akkor a napelemeket Neked találták ki. A cikkünkből megtudhatod, hogy mennyiért juthatsz hozzá egy komplett 16 kW-os napelem rendszerhez.

16 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


19 kW-os napelem rendszer árak

Egy 19 kW-os napelem rendszer nem olcsó mulatság, de afelől nincs kétség, hogy éppen úgy meg fog térülni a befektetésed, mint egy 3, 7, 12, vagy bárhány kilowattos rendszer esetében.

19 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak