Nagy napelem rendszer telepítések Egerben

Napelem rendszer Eger

Egy napelemes rendszerbe való beruházás egyértelmű, hogy megkövetel egy nagyobb összeget.

De, ha ár-érték arányban nézzük, akkor a befektetés egészen hamar megtérül, általában 8-10 évbe telik, napelemet pedig nem csak erre a pár évre vesz az ember, hanem több évtizedre

A több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező SHARP – akivel az évek során nagyon jó kapcsolatot tudtunk kialakítani – a moduljaira a beszereléstől számítva 12 éves termékgaranciát és 25 éves lineáris teljesítménygaranciát vállal.

Ez azt jelenti, hogy 12 évig 90 százalékos, 25 évig pedig 80 százalékos teljesítményen működik a rendszerünk.

Érdemes kiállni a minőség mellett, hiszen az évek során bőven meghálálja a döntést.

5 kW-os napelem rendszer kiépítése

5 kW-os napelem rendszer kiépítése

2019. június 4-én csapatunk Eger felé vette az irányt, stílszerűen az Egri Csillagok utcába.

200 kilométer megtétele után, elkezdték a komplett rendszer kivitelezését, hogy Zoltán és családja végre zöld energiát termelhessen.

Profi kivitelezőinket általában nem szokta megállítani az időjárás, de az aznap kialakult heves esőzés miatt 4 óra után sajnos félbe kellett szakítani a munkálatokat.

Pár nappal később, június 8-án újult erővel, egy napsütéses szombati napon ismét ellátogattak az Egri Csillagok utcába, hogy befejezzék azt, amit elkezdtek.

Végül 12 óra leforgása alatt, 18 darab SHARP ND-K 275-ös típusú napelem modul került kiépítésre, amihez a német gyártmányú SMA SUNNY BOY inverter lett csatlakoztatva.

A biztonság érdekében 1 darab tűzeseti leválasztó is el lett helyezve, az inverter pedig Wifi segítségével lett a hálózatra regisztrálva.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Komplett napelem rendszer kivitelezés az Almási Pál utcában

Komplett napelem rendszer kivitelezés

Az idei év júniusában szintén ellátogattunk Eger városába, ahol ezúttal az Almási Pál utcába vittük el a megújuló energiát.

Ágnes és családja a SHARP egyik újdonságát, a félcellás napelem modulokat választotta.

Az NU-JC 330-as modulokból összesen 16 darab lett elhelyezve az egri családi ház tetején, a rendszerük tovább pedig már nem bővíthető.

Ami az invertereket illeti, Zoltánhoz hasonlóan Ágnes is a német csúcsteljesítményű SMA SUNNY BOY-t választotta, amit szintén a Wifi hálózat segítségével regisztráltunk az internetre.

A szerelési munkálatok összesen 8 óráig tartottak, tehát nem volt több egy átlagos irodai munkanap időtartamánál.

Te is gondolkodsz egy napelemes rendszer telepítésén?

Te is gondolkodsz egy napelemes rendszer telepítésén?

Természetesen ez a két példa csak nagyon kis szelete az egri napelem rendszer kivitelezéseknek.

Számos család termeli már az energiát a fotovoltaikus rendszerek segítségével, és élvezik a villanyszámla mentes életet.

Mi itt a Pentele Solarnál, minőségi szolgáltatást nyújtunk, minőségi termékekkel, hiszen nekünk sem áll érdekükben, hogy negatív visszajelzésekkel gazdagodjunk.

Cégünk egyik alapfilozófiája pedig az, hogy vagy jót, vagy semmit!

Azzal, hogy kérsz egy árajánlatot, még nem állítod magad semmilyen kötelezettség elé.

Mi biztosítunk számodra egy ingyenes helyszíni felmérést, ami után egy végleges árajánlatot is adunk.

Ezután még mindig dönthetsz úgy, hogy jegeled a napelem rendszerre való áttérés gondolatát.

Nincs mit veszítened vele, kérj ajánlatot most!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak