4 kW-os napelem rendszer családoknak, akik tenni akarnak a környezetükért, és saját anyagi biztonságukért

4 KW Napelem Rendszer

Érvek százait is felsorolhatnánk, hogy bemutassuk a fotovoltaikus rendszerek előnyeit, mint ahogy sokan teszik is ezt az interneten.

Mi viszont tudjuk, és folyamatosan tapasztaljuk, hogy a legnagyobb meggyőző erőt nem a statisztikák, a pontos számítások, vagy éppen a garanciák jelentik, hanem mások tapasztalatai, akik már telepítettek napelem rendszert otthonukra.

Természetes, hogy mindenki annak hisz igazán, akinek saját élményei vannak a helyszíni felméréssel, az ügyintézéssel, a felszereléssel, vagy éppen mindennek kezdetén a döntés meghozatalával kapcsolatban.

Éppen ezért mutatjuk be azokat az ügyfeleinket, akik családos emberként vágtak bele a napelem rendszer vásárlásba.

5 család 5 egyszerű kérdésre adott válaszát osztjuk meg most veled, hogy lásd, milyen gondolatok és élmények kötik őket a fotovoltaikus elemekhez.

A szereplők:

  • Péter és 4 tagú családja egy 120 négyzetméteres családi házban él Farádon, ahol teljesen hétköznapi elektromos eszközöket használnak (a nagyobbak között hűtőt, mosógépet találunk, de tervben van már egy légkondicionáló is).
  • Öttömösön Imre él másodmagával egy szintén 120 négyzetméteres házban, ahol kiemelkedően nagy fogyasztókat nem nagyon lehet találni.
  • Judit Balotaszállásról talán az egyik leglelkesebb ügyfelünk, akinek 140 négyzetméteres otthonához még egy garázsból átalakított műhely is tartozik.
  • József csongrádi otthonában jelenleg ő él feleségével, és két gyerekkel, akik hamarosan kirepülnek. A házban légkondicionáló, hűtőgép, elektromos sütő dolgozik, így van mit ellátni árammal.
  • Végül pedig Árpád Somogyjádról, aki 130 négyzetméteres otthonában hűtőládát, villanybojlert, elektromos sütőt használ 4 tagú családjával.

Őket kérdeztük meg döntéseik hátteréről és tapasztalataikról, hogy ezzel is közelebb hozzuk másoknak a napelem rendszerek világát.

Árajánlatkérés itt!

Mi motiválhat arra, hogy valaki Napelem rendszert vásároljon?

Péter egyértelműen befektetésként gondol a napelem rendszerre.

Ő, és családja már régen gondolkodott a megújuló energiaforrásokban, még a szélerőmű is felmerült a tervezgetés során.

Kivitelezhetőségük miatt azonban a napelemek nyertek, és még az sem tántorította el őket, hogy ismerőseik közül senkit sem ismertek, aki ilyen projektbe kezdett volna.

Az anyagi lehetőségek, és a környezetvédelem azonban így is éppen elég meggyőzőnek számított.

Balatonvilágos 4kW-os napelem rendszer

Korábbi referenciamunkánk, 4kW-os napelem rendszer, Balatonvilágos

Imréék szintén hosszas megfontolás után döntöttek úgy, hogy a korábbi években összespórolt pénzt a napelemekbe fektetik.

Személyes ismerősük nekik sem volt, akinél láthatták volna működését, de a helyi iskola már használt napelem rendszert, így a jó példa előttük járt.

Judit életében a változást egy másik házának eladása hozta, ugyanis az így szerzett pénzt mindenképp be akarta fektetni, amihez a legjobbnak a napelemeket látta.

Ahogy ő fogalmaz „az arany mellett a napelem a legjobb befektetés”.

Ennek ellenére ismerősei között a környező pici tanyákon nem talált olyat, aki napelemeket telepített volna, de ez a jövőben mindenképp változni fog.

Emellett Juditról elmondható, hogy a teljesen környezettudatos gondolkodásmód híve, így például már tervezi egy elektromos autó beszerzését is.

József sokakhoz hasonlóan elsősorban befektetésként gondol a napelem rendszerekre.

Előtte már jó példa is volt, hiszen egy kollégája már szereltetett fel fotovoltaikus rendszert, egy másiknál pedig épp folyamatban van ez a projekt.

Árpád válasza pedig arra a kérdésre, hogy mi motiválta a napelem rendszerek vásárlására, tömör volt, és velős: a pénzmegtakarítás, az anyagi befektetés lehetősége.

Csongrád 4kW-os napelem rendszer

Korábbi referenciamunkánk, 4kW-os napelem rendszer, Csongrád

Miért a Pentele Solar?

Miért minket választottak?

Péter először egy internetes fórumon olvasott rólunk, és ezért kért tőlünk is ajánlatot, több más cég mellett.

Végül a kedvező áraink voltak azok, amik leginkább meggyőzték.

Imre szintén érdeklődött más helyeken is, de mi voltunk számára a legszimpatikusabbak és a legolcsóbbak.

Juditvéletlenül” küldte csak el igényét hozzánk online, de végül mi reagáltunk a leghamarabb.

Természetesen más cégeknél is érdeklődött, de ahogy ő mesélte, „tragikomikusak voltak”, más szóval komolytalanok, rossz minőségű munkavégzéssel, mindezt pedig drágán kínálták.

József számára szintén az ár volt a döntő, az ajánlatunk fogta meg.

Árpád ismét röviden fogalmazta meg a lényeget: 4-5 cégtől kért ajánlatot, és a legjobbat választotta.

Milyen volt a kivitelezés?

Péter és családja minden kérdésre választ kapott, amire csak kíváncsi volt, így a telepítés, és az ügyintézés kapcsán már nem érték meglepetések.

A napelemek a helyszíni felmérések során megállapított legmegfelelőbb helyre, a háztetőre kerültek úgy, hogy semmilyen mértékben se rontsanak a ház esztétikai értékén.

Hasonlók a tapasztalatai Imrének is, így ő is elégedetten mesélt a kivitelezésről.

Dunaszentgyörgy 4kW-os napelem rendszer

Korábbi referenciamunkánk, 4kW-os napelem rendszer, Dunaszentgyörgy

Judit az ügyintézéstől kezdve a felszereléséig és üzembe helyezésig mindenre odafigyelt, és mindennel elégedett volt.

Külön kiemeli, hogy a szerződésben is minden részlet korrekten le volt írva, és a telepítés is gyorsan zajlott.

Józsefnek 2-3 hónapot kellett várnia, amíg felszerelték a rendszert, de ezt ő teljesen normálisnak és elfogadhatónak ítélte.

A vevőszolgálatunk munkájáról sokat mesélni nem tudott, hiszen nem került velük komolyabb kapcsolatba: csak írt egy levelet, és egyszer csak azt vette észre, hogy már mérik fel a szakemberek a házát.

Árpád szintén mindent megfelelőnek ítélt, minden kérdésére hamar választ kapott, és a felszerelt napelemek a ház külsején se változtattak, „alig látszanak”.

Árajánlatkérés itt!

Tervek a jövőre

Bár alapvetően vannak erre bevett számítási módok, szeretjük megkérdezni ügyfeleinket, hogy ők mikorra várják a napelemekbe fektetett összeg megtérülését.

Péter szerint ez körülbelül 10-12 évet jelent, bár még a felszerelt rendszer hatékonyságáról nem tud mit mondani, hiszen alig egy hónapja van még csak fönt.

Imre ezzel szemben már 8 éven belülre saccolja az az időszakot, amitől kezdve otthona áramellátása gyakorlatilag már nem fog semmibe se kerülni.

Ő a rendszer bővítését is tervezi, olyannyira, hogy szakembereink tavasszal már mennek is ki hozzá felmérni, hogy 4 elemmel több kerülhessen hozzá.

Judit 8-10 évben gondolkozik, de ha látni fogja az eredményeket, és azok tényleg biztatóak, akkor ő is „optimistább” lesz, és akár 6 évet is el tud képzelni.

Inverterből direkt nagyobb teljesítményűt választott, hogy a bővítés megoldható legyen.

József egy év múlva tudna arról beszélni, hogy milyen megtérüléssel számolhat, de egyelőre a 10 évet tartja reálisnak.

A bővítés az ő fantáziáját is megmozgatta már, de most még vár vele.

Árpád szintén nem tervez még bővítést, de a jövőben sor kerülhet rá.

Az ő tervei szerint 8 év kell majd a megtérüléshez.

Esztergom 4 kW-os napelem rendszer

Korábbi referenciamunkánk, 4kW-os napelem rendszer, Esztergom

Kinek ajánlja?

Ki más ajánlhatná őszintébben a napelem rendszerek használatát, mint azok, akik ezt a komoly döntést már meghozták, és azóta is élvezik eredményét.

Éppen ezért vagyunk kíváncsiak arra, hogy ügyfeleink kinek ajánlanák a napelem rendszereket?

Péter ezt a kérdésünket jóval megelőzte, ugyanis ő már ajánlotta ismerőseinek, hogy ők is csatlakozzanak a napelem tulajdonosok táborához.

Imre ugyanezt tette, és ő már ismer is olyat, aki valószínűleg a jövőben jelentkezni fog nálunk.

Judit talán az egyik legsikeresebb szóvivőnk lett az utóbbi hónapokban, ugyanis annyit ajánlgatta ismerőseinek a fotovoltaikus rendszereket, hogy 2-3 házhoz hamarosan már mehetünk is helyszíni felméréseket végezni.

József is ajánlaná személyesen ismerőseinek.

Saját megfogalmazása szerint mindenkinek javasolja, akinek van olyan pénze, amire 10 évig nincs szüksége, ugyanis utána már mindenképp egy megtérülő befektetésről beszélhetünk.

Árpád, ahogy eddig is, most is tömören fogalmazta meg a lényeget: mindenkinek ajánlja.

Szeged 4 kW-os napelem rendszer

Korábbi referenciamunkánk, 4kW-os napelem rendszer, Szeged

4 kWp napelem rendszer mindenkinek

A 4 kW-os rendszerek olyan családoknak felelnek meg, akik körülbelül 16-20.000-es havi villanyszámlát szoktak kapni egy átlagos hónapban.

A fenti 5 példa azonban ennél sokkal többet mutat be.

A célunk az volt, hogy valódi emberek életvitelét bemutatva írjuk le, pontosan mi mindenre elég a megfelelően kiválasztott napelem rendszer.

Szeretnéd Te is elérni azt az anyagi biztonságot, amit Imre, József és Árpád családja?

Téged is hajt a környezetünk megóvásának vágya, ahogy Juditot és Pétert?

Kérj tőlünk ajánlatot, és hamarosan már te is azt veheted észre, hogy családod önmagát látja el energiával!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.