Napelem rendszer

Töltsd ki űrlapunkat, kérj árajánlatot, és a Te megyédhez tartozó napelem rendszer kivitelező partnerünk felveszi veled a kapcsolatot!

Töltsd ki űrlapunkat, kérj árajánlatot, és a Te megyédhez tartozó napelem rendszer kivitelező partnerünk felveszi veled a kapcsolatot!

 

Az ingyenes helyszíni felmérés lehetősége nálunk mindenkinek jár, aki felkeres minket azzal, hogy napelemekkel szeretné megtermelni magának az áramot.

Nincs emögött semmiféle trükk, a felmérés valóban ingyenes: nincs kiszállási díj, sem munkadíj, sem pedig más egyéb költségek.

Továbbá kötelezettségekkel sem jár, egyszerűen csak azt szeretnénk, ha megbízható szakemberekre bíznád a kivitelezést!

Nem titok: egy napelem rendszer telepítése nem tartozik az olcsóbb mulatságok közé, de az ingyenes helyszíni felmérés máris némi könnyebbséget jelenthet.

Mi is az a helyszíni felmérés?

A helyszíni felmérés minden esetben elengedhetetlen, ugyanis a biztonság érdekében mindenképpen meg kell győződnünk arról, hogy a körülmények megfelelők ahhoz, hogy napelemeket szereljünk a tetődre.

Ez mit is jelent pontosan?

Az ingyenes helyszíni felmérés során több mindent is figyelembe kell vennünk és ellenőriznünk, például:

  • a házad tájolását: termelés szempontjából a legjobb a délkeleti, délnyugati tájolás, így éri ugyanis a legtöbb napsütés a paneleket.
  • az árnyékoló tényezőket: van-e, illetve a későbbiekben képbe kerülhet-e olyan fa, épület vagy épületelem, amik beárnyékolná a napelemeket.
  • a tető dőlésszögét: ez is nagyon fontos, hiszen a napelemek elhelyezkedésének szempontjából ez sem mindegy. Télen például alacsonyabban jár a Nap, így más szögben éri a napsütés a paneleket; emiatt az ideális dőlésszög 25-45o közé tehető.
  • a tetőszerkezet stabilitását: a tetőnek bizony el kell bírnia a ráhelyezett súlyt, jelen esetben a napelem rendszert.

Miért élj az ingyenes helyszíni felmérés lehetőségével?

Egyfelől azért, mert elkerülhetetlen: egy megbízható, kellő szakértelemmel bíró cég konkrét, pontos árajánlatot nem ad helyszíni felmérés nélkül.

Ez elsősorban a Te és az ingatlanod biztonságát szolgálja.

Másfelől pedig azért, mert több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött végezzünk munkánkat, amit alátámaszt az ajánlatkérések száma, illetve az elégedett ügyfeleink véleményei is.

Egyik ügyfelünk, Balázs szavait idéznénk:

„Helyszíni felmérésen ők voltak a legfelkészültebbek, ár-érték arányban a legjobbak.”

Persze, megteheted, hogy nem minket bízol meg a feladattal, de akkor jó eséllyel ki kell fizetned külön a helyszíni felmérést is.

Miért minket válassz?

Az ingyenes helyszíni felmérés során minden szakértelmünket bevetve vizsgáljuk meg az ingatlanod alkalmasságát ahhoz, hogy napelem rendszert telepíthessünk; ezután pedig árajánlatot is kapsz tőlünk!

Erre Neked nem kell semmivel készülnöd, hiszen ahogy már említettük, a helyszíni felmérés nálunk teljesen ingyenes.

Szakembereink egy Veled előre egyeztetett időpontban érkeznek hozzád a szükséges felszerelésekkel, és természetesen minden szakértelmükkel.

Neked ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, akkor sem, ha esetleg úgy döntenél, hogy nem tudod elfogadni az általunk adott árajánlatot.

Ha Te is szeretnél napelem rendszert, akkor ne késlekedj, töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, mi pedig hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.