7 kW-os napelem rendszer árak

7 kW-os napelem rendszer árak

Ha nem vagy biztos benne, hogy milyen méretű napelem rendszer telepíthető a házadra, vagy hogy egyáltalán alkalmas-e az épület napelemek telepítésére, egyet se félj!

A Pentele Solar minden telepítés előtt ingyenes előzetes felmérést készít a házról azért, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassa az érdeklődők számára.

A lehetőségeket olyan tulajdonságok határozzák meg, mint az épület tájolása, a tetőszerkezet, a tető dőlésszöge, és a házat körülvevő árnyékoló tényezők.

Ugyebár nem mindegy, hogy az épület északi, vagy déli tájolású, mivel nem ugyanúgy érnék a nap sugarai a napelemeket.

Ugyanígy az is fontos, hogy a tetőszerkezet megfelelő teherbírással rendelkezik-e ahhoz, hogy egy komplett napelem rendszert elbírjon.

Mindezek mellett az inverter választásánál azt is figyelembe kell venni, hogy jelenleg milyen jellegű, és mekkora energiaigényű fogyasztóink vannak, és hogy ezeknek a száma valószínűleg inkább növekedni, mint csökkeni fog.

7 kW teljesítményű napelem rendszerek bruttó 2.688.000 forinttól

Azért, hogy megkönnyítsük a döntést, megosztjuk veled a 7 kWp teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkat.

  • Bruttó 2.688.000 forint - 3 fázisú, 7 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, SMA inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 21 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, SMA STP 6.0-3AV-40 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 2.860.000 forint - 3 fázisú, 7 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Fronius inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 16 db Sharp NUJD 440 monokristályos félcellás napelem modul, Fronius Symo 7.0-3-M inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet
  • Bruttó 3.208.000 forint – 3 fázisú, 7 kWp teljesítmenyű Sharp napelem rendszer, Solar Edge inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 21 db NUJC 330 monokristályos félcellás napelem panel modul, Solar Edge SE7K inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet, prémium kategóriás napelem optimalizátor P405 – 5R M4M RM

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

A napelem rendszer remek befektetés

A napelem rendszer remek befektetés

Újépítésű házak esetében egyre többen gondolkodnak napelem rendszerek telepítésében, ugyanis az EU által kidolgozott energia stratégiában kiemelkedő szerepe van a megújuló energiaforrásoknak.

Magánszemélyként te is sokat tehetsz a környezet megóvásáért azáltal, hogy megújuló energiaforrások felhasználásával látod el árammal a fogyasztóidat.

Nem csak zöld, de gazdaságos megoldást is jelentenek a napelem rendszerek, mivel a napenergia ingyen van.

Idővel már nem lesz szükség villanyszámlákat fizetni, így a telepítés és az alkatrészek ára 8-10 éven belül megtérül.

Ugyanakkor a szolgáltatótól való függéstől sem kell tartanod, ugyanis a napelem rendszer áramkimaradás esetén is ugyanúgy termel.

Ha a leírtak után érdekel, hogy pontosan miként működik a rendszer, és hogyan tudja Neked megtéríteni a telepítés árát, olvasd el a napelemek működéséről szóló cikkünket!

Legyél te is egy a környezettudatos megrendelőink közül, és kérj tőlünk árajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak