10 kW-os napelem rendszer árak

10 kW-os napelem rendszer árak

Te eddig is tudtad, mennyiféle tényező tudja befolyásolni a napelem rendszerek árát és kapacitását?

Amennyiben nem, szeretném Neked bemutatni őket.

Sajnos nem minden épület alkalmas napelem rendszer telepítésére, és mi éppen ezért vállalunk ingyenes előzetes felmérést, hogy megállapítsuk, lakóépületedre telepíthető-e a rendszer.

Olyan befolyásoló körülményeket veszünk figyelembe, mint az épület tájolása, a ház körüli árnyékoló tényezők, vagy a tetőszerkezet, és a tető dőlésszöge.

A tájolást tekintve a legideálisabb a dél-keleti, dél-nyugati elhelyezkedés, hiszen így érheti a legtöbb napfény a napelem paneleket.

Ami a tetőszerkezetet illeti, alkalmasnak kell lennie arra, hogy egy nagyobb súlyú napelem rendszert biztonsággal elbírjon, és kellőképpen nagy tetőfelületre van szükség ahhoz, hogy az áramellátáshoz megfelelő méretű rendszer elférjen rajta.

A tető formája és dőlésszöge is fontos tényező, a legideálisabb dőlésszög 25-45°.

Az árnyékoló tényezőket valószínűleg nem kell különösebben kifejteni: a tetőre vetett árnyék csökkenti a napelem panelek energiatermelésének hatékonyságát.

A ház körüli fák, a környező épületek, a kémény mind ilyen árnyékolónak minősülnek.

Éppen ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy mielőtt meghozod a nagy döntést, minden lehetőséggel tisztában légy.

10 kW-os napelem rendszer bruttó 3.518.000 forinttól

A könnyebb tájékozódás kedvéért lássuk 10 kW teljesítményű napelem rendszereink árait!

  • Bruttó 3.518.000 forint - 3 fázisú, 10 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, SMA inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 30 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, SMA STP 10.0-3AV–40 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 3.541.000 forint - 3 fázisú, 10 kWp teljesítményű Sharp napelem rendszer, Huawei inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 27 db Sharp NUJC 370 monokristályos félcellás napelem modul, Huawei Sun2000-10KTL-M0 inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet.
  • Bruttó 4.153.000 forint – 3 fázisú 10 kWp teljesítményű, Sharp napelem rendszer Solar Edge inverterrel: háromfázisú csatlakozás, 30 db Sharp NUJC 330 monokristályos félcellás napelem modul, Solar Edge SE10K inverter, IBC Solar gyártmányú kábelezés UV védelemmel, saválló acél tartószerkezet, prémium napelem optimalizátor P405 – 5R M4M RM.

Ha kíváncsi vagy, miért fontos, és hogyan működik az inverter, olvasd el az inverterekről szóló cikkünket is!

Miért ajánljuk neked a 10 kW-os napelem rendszereket?

Miért ajánljuk neked a 10 kW-os napelem rendszereket?

Bizonyára Te is rengeteget hallottál már a klímaváltozás által okozott veszélyekről.

A napelem rendszereddel úgy tudsz ingyen energiát előállítani, hogy a környezetet is megkíméled a károsanyag-kibocsátástól.

Ezen felül pedig a napenergia gyakorlatilag korlátlanul a rendelkezésedre áll (nyilván a borúsabb napoktól eltekintve).

De még a sötétebb, téli napokon sem kell attól félned, hogy áram nélkül maradsz.

A hálózatba visszatápláló napelem rendszer által a szolgáltatótól tudsz energiát vételezni ebben az esetben, és ez fordítva is lehetséges: napfényben gazdag nyári napokon, a megtermelt, de fel nem használt energiát te adod el az áramszolgáltatónak!

Egy ekkora rendszerrel pedig már nem csak az általános fogyasztóidat tudod árammal ellátni, hanem egy elektromos fűtésrendszert is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, kérj tőlünk árajánlatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak