Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

TRINA Solar napelemek – prémium minőség és megbízhatóság Kínából

TRINA Solar napelemek

Ahhoz, hogy egy befektetés megtérüljön, az egyik legfontosabb, hogy amibe befektetünk, az mennyire megbízható.

Ha nem járunk utána, hogy pontosan milyen minőségű az, amibe szeretnénk invesztálni, talán nem is érdemes belefogni a dologba, hiszen akkor főleg a szerencsére bízzuk magunkat.

Így van ez többek között a napelem rendszereknél is, elvégre ezek is egyfajta befektetésnek számítanak.

A napelem rendszerek piacán egyre több márka jelenik meg, ezért érdemes utánajárni, hogy melyik cég az, akinek a termékeibe megéri pénzt fektetni.

Az egyik ilyen napelemes berendezésekkel foglalkozó cég a TRINA Solar, akik az iparág tapasztalt, régi motorosának számítanak.

A következő sorokban, tehát bemutatjuk a TRINA Solar munkásságát, és így megismerheted őket egy kicsit közelebbről.

Egy igazi klasszis: TRINA Solar

Egy igazi klasszis: TRINA Solar

A TRINA Solar a világ vezető napelemgyártói közé tartozik, sőt mindig benne van a top 3-ban, ebből is látszik, hogy több mint egy átlagos vállalkozás.

Na, de kik is ők pontosan?

1997-ben Gao Jifan alapította Kínában, a székhelye pedig Changzou-ban található.

Az iparágban úttörőnek számít, mivel elképesztő sikereket értek el, és az évek folyamán kivívta más gyártók és a piac figyelmét és tiszteletét is.

A gyártási folyamatokat az elmúlt időszakban teljesen integrálttá tették, tehát a napelem, az ostya, az ingot és a cella gyártást is házon belül intézik.

Sikerei közé tartozik, hogy 2006-ban a cég konkrétan a New York-i Tőzsdére is bekerült.

Ezenkívül 2008-ban, az ISO 14001-es minősítést is elérték, amit olyan vállalkozásoknak szoktak ítélni, akiknek a működésének és a tevékenységének a legminimálisabb környezetszennyező hatása van.

Már ez is egészen elképesztő, de van még folytatás!

A határ a csillagos (vagy inkább napos) ég!

A határ a csillagos (vagy inkább napos) ég!

A TRINA Solar 2010-ben a PV CYCLE szervezethez is csatlakozott, ami annyit tesz, hogy a maguk gyártotta napelemeket költségmentesen veszik vissza, és ők maguk felelnek a semlegesítésért.

Ezzel a szolgáltatásukkal az EU legnagyobb elvárásokkal rendelkező direktívájának, a WEEE-nek tesznek eleget.

Nagyszerűségét és vezető szerepét a napenergia iparágban mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2011 óta többször is bekerültek a világ 100 leghatározottabban fejlődő vállalkozásai közé (konkrétan a 11. helyezést érték el 2011-ben).

És végül 2014-ben, 3,66 GW leszállított napelem után, a TRINA Solar piacvezető gyártóvá lépett elő.

Szintén 2014-ben, gyártóként ők voltak az elsők, akik egy negyedév után leszállítottak 1 GW-nak megfelelő napelem mennyiséget.

Ez az év azért is volt sikeres a számukra, mert 7-szer döntötték meg a világrekordot a szolár cellák hatékonysági hatásfoka kategóriában, és utána is tovább remekeltek, hiszen több mint 18-szor érték el ezt azóta.

A TRINA Solar egyet jelent az innováció és termékfejlesztés magas iskolájával!

Mindenhol ott vannak!

A TRINA Solar számára a nemzetközi piacon való megjelenés és a terjeszkedés kulcsfontosságú.

Termékeiket több mint 100 országban értékesítik, továbbá vannak regionális értékesítési központjaik is Madridban, Tokióban, Pekingben, Zürichben, Shanghaiban, Sydneyben, Szingapúrban, San Joséban és Mexico Cityben.

Az innovációs munkásságuk is figyelemreméltó: találmányokkal kapcsolatban több, mint 1350 szabadalmaztatási procedúrát indítottak el, és a szakhatóságok 784-et be is jegyeztek ebből.

Kutatásaik és újításaik eredményeként, képesek voltak a cellák hatásfokát folyamatosan rekord szintre hozni, ami 2015-re a 21,25%-os, 2016-ra pedig a 22,61% százalékos fokozatot jelenti.

És továbbra sem állnak le a fejlesztésekkel, hiszen egyre jobban növekszik a piac és persze az érdeklődés is egyre nagyobb a napelem rendszerek iránt.

A minőség a legfontosabb szempont

A minőség a legfontosabb szempont

A TRINA Solar talán legfontosabb jellemzője, hogy maximálisan elkötelezte magát a magas szintű minőség mellett.

Az üzleti modelljük alapját képezi, hogy prémium minőségű termékeket gyártanak, és ezt a szilícium kristály legyártásától kezdve egészen a napelemek kiszállításáig tartják.

Ennek érdekében

  • a gyártások során 200 tesztet végeznek el házon belül;
  • a standard hozamgarancia pedig 25/30 év.

2016-ban a Bloomberg – hála a prémium minőségnek és gyártási procedúráknak – a TRINA Solar-t a legjobban ajánlott gyártónak kiáltotta ki.

A TRINA Solar prémium termékei

Nemcsak kifogástalan minőség jellemzi a TRINA Solar termékeit, hanem esztétikusak és sokoldalúak is.

Az egyik különlegessége továbbá, hogy a panelek speciális felületkezeléssel ellátott polikristályos cellákkal vannak ellátva.

A magas hatásfokának hála a HONEY széria lett a legtöbbször alkalmazott termék a HMKE (Háztartási Méretű Kiserőmű) naperőművek között.

A megbízhatósága egészen egyedülálló, és az előbb említett magas hatásfoknak hála nagyszerűen megfelel a szűkebb felületekre telepített berendezéseknél.

A prémium minőséget az is bizonyítja, hogy a független tesztek (a főbb napelemgyártók termékeire vonatkozó vizsgálatok) eredményei alapján, a TRINA napelemei nemcsak laboratóriumi körülmények között, hanem valós környezetben is kiemelkedően teljesítettek.

Ez többek között annak is betudható, hogy a TRINA Solar termékeinek pozitív a toleranciája (0/+5 wp) a nominális munkabíráshoz képest (ez az a hatásfok, amit a címkén feltűntetnek).

Válaszd a prémium minőséget!

Válaszd a prémium minőséget!

Nos, az előbbiek alapján láthatjuk, hogy a TRINA Solar termékeit nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogyha napelem rendszert szeretnénk telepíteni.

Mivel a napelemes berendezés egy hosszútávú befektetés, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen minőséget választunk.

A TRINA Solar a több mint 10 éves tapasztalatának és rendszeres innovációinak köszönhetően, a világ legjobb napelemgyártó vállalkozásai közé tartozik.

Az évek során sosem engedtek a prémium minőségből, ennek eredményeként pedig nem egy rangos, nemzetközi elismerést megszereztek.

Ezzel már bizonyította, hogy érdemes a bizalomra!

Amennyiben Te is szeretnél napelem rendszert egy kivételes gyártótól, akkor ne habozz!

Töltsd ki űrlapunkat és kérj árajánlatot még ma!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal

Mi kell ahhoz, hogy megbízz egy napelemben? Egy biztos háttérrel rendelkező gyártó, komoly eredmények az iparágban, és persze hosszú garanciák. Ezek igazak a Q Cells napelemeire is!

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal


JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei

Ha napelem panelekről van szó, akkor a JA Solar termékei mellett nem lehet csak úgy elmenni. Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell a világ egyik legnagyobb napelem gyártójáról!

JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei


Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!

Ismered a LONGi Solar monokristályos napelem paneljeit? Tudod, mi a különbség a mono- és polikristályos napelemek között, illetve hogy mi az a PERC technológia? Ha még nem, olvass tovább!

Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!


A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar

A Canadian Solar a világ 5 legnagyobb napenergia-ipari vállalatainak egyike. Cikkünkből megtudhatod, mi az oka, hogy elfoglalhatta ezt az előkelő helyet!

A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar


Ha valami annyi díjat nyer el, mint a Q Cells napelemek, akkor az csakis remek minőségű lehet

Ha esetleg valakit a gyártó által kínált garanciák és a vásárlói vélemények sem győznének meg a Q Cells napelemek magas minőségéről, akkor majd talán az általuk elnyert nemzetközi díjak igen.

Díjak, amiket gond nélkül bezsebeltek a Q Cells napelemek


A Suntech Power napelem megmutatta, hogyan lehet újra lábra állni egy pénzügyi válság után

Hallottál már az egyik legnagyobb napelem gyártóról, a Suntech Powerről? A cikkünkből most megismerheted a céget, amely még egy súlyos anyagi válság után is újra a csúcsra tudott törni.

Ismerd meg a Suntech Power napelemeit!


Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik

Dél-Korea egyik legnagyobb vállalata, a Hyundai nemcsak az autó és motorgyártásban elismert, hanem a napelem modulok terén is. A cikkünkből a Hyundai napelemeit ismerheted meg!

Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik


Maysun Solar napelemek

Hallottál már a Maysun Solar napelem gyártó cégről? Tudod, hogy mitől egyediek? Ha még nem, akkor olvasd el ezt a cikket, és tudd meg, milyen előnyöket kínálnak a versenytársaikhoz képest!

Maysun Solar napelemek


TRINA Solar napelemek

Szeretnéd, ha egy igazi nagyágyú termékeiből lenne felépítve a napelem rendszered? Most megismerheted az egyik vezető napelem gyártó vállalkozást, a TRINA Solart! Válaszd a legjobbat!

TRINA Solar napelemek


Jinko Solar: ismerd meg a világ egyik legnagyobb napelemgyártó cégét!

Ismerd meg a céget, amely 10 év alatt a világ talán legnagyobb napelem gyártójává tudta kinőni magát. A Jinko Solar korszerű, minőségi napeleme remek választás lehet a Te otthonodban is!

Jinko Solar


Peimar napelem – csúcsminőségű panelek egyenesen Olaszországból

Az olasz Peimar nem mondható kifejezetten régi napelem-gyártónak, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne kiemelkedő! Érdekel, mi teszi különlegessé napelem paneljeiket?

Peimar napelem


LG napelemek: nem csak a szórakoztatóelektronika miatt kell odafigyelni a koreai cégre!

LG: Ha először meghallod a cég nevét, nem a napelemek jutnak eszedbe, hanem televíziók és egyéb szórakoztató eszközök. Tudtad, hogy a fotovoltatika terén is világelsők?

LG napelemek


CSunpower napelem – kifogástalan minőség és megbízhatóság

Hallottál már a CSunpower napelemekről? Amennyiben napelem rendszerben gondolkodsz, érdemes közelebbről is megismerni ezt a világszínvonalú napelem márkát! Olvasd el cikkünket hozzá!

CSunpower napelem


Risen Energy napelemek: elkötelezettség a zöld energia mellett

A jövőben csakis környezetbarát energiatermelés létezhet! Ezt pontosan tudja a Risen Energy cég vezetősége is, akik azért dolgoznak, hogy minél fejlettebb technológia álljon rendelkezésünkre.

Risen Energy napelemek