Risen Energy napelemek: elkötelezettség a zöld energia mellett

Risen Energy napelemek

Ha egy adott szektor óriásairól beszélünk, akkor az emberek többsége régi, nagyobb cégekre asszociál, akik már az elmúlt évszázadban is jócskán talpon voltak, már akkor is ismerte őket az egész világ.

Alapvetően egy teljesen ésszerű és reális gondolat az előbbi, ugyanis az óriási sikerhez általában ez szükségeltetik, és nem egyik napról a másikra történik.

Hogy lehet akkor mégis, hogy a napelem piacon van egy cég, aki ettől sokkal rövidebb idő alatt betört az élvonalba, sorra gyűjti be a különféle elismeréseket, és a terület egyik úttörőjének számít?

Cikkünkben a Risen Energy cégről mesélünk egy kicsit, ugyanis a fentebb említett tényezők rájuk vonatkoznak, szóval nem kell magyaráznunk, hogy egy egészen különleges vállalatról van szó.

Nézzük, mit tud a Risen Energy, és mitől olyan különleges mindez!

Egy kis történeti háttér

Egy kis történeti háttér

A Risen Energy cég alapítása 1986-ra tehető, a kínai tőzsdén pedig 2010-ben jegyezték be.

Ez a vállalat az egyik, mely a napelemekkel kapcsolatos fejlesztés és kutatás mellett kötelezte el magát, emiatt nemcsak gyártja a különféle napelem paneleket, hanem az innovációt helyezik előtérbe.

Ezt a független, saját alapítású, minősített napenergiakutató-központjuk által valósítják meg.

Céljuk, hogy a zöld energiát világszerte elérhetővé tegyék, és nagyon jó úton járnak: nemzetközi irodáik és kereskedelmi hálózatuk már jelen van többek között Kínában, Németországban, Ausztráliában, Mexikóban, Indiában, Japánban és az Egyesült Államokban is.

Honnan származik ez a nagyfokú elkötelezettség?

Honnan származik ez a nagyfokú elkötelezettség?

Jogos a gondolat, hogy vajon miből fakadhat ez az óriási elkötelezettség a zöld energia mellett.

Nos, a cég alapítói és mindenkori vezetői tisztában vannak bolygónk jövőjével, a klímaváltozás hatásával és az azt előidéző faktorokkal, és ennek megállítása a céljuk.

Mivel a napenergia a leginkább kiszámítható környezetbarát energiaforrás, mely bárhol elérhető, ezen technológia fejlesztése elengedhetetlen Földünk hosszútávú védelme szempontjából.

A napelemek nem termelnek semmilyen káros anyagot a termelés közben, így kiválóan képesek hosszútávon csökkenteni a levegő szennyezettségét, mely nélkülözhetetlen az üvegházhatás mérsékléséhez.

Mindemellett a panelek alkalmasak háztartások, nagyobb épületkomplexumok számára is, sőt, akár egészen nagy naperőművek alapját is képezhetik.

Ezen tulajdonságok világossá teszik, hogy miért pont a napelem gyártás az egyik legjobb módja a környezetünkért folytatott harcnak.

Díjak a cég történetében

A vállalat és annak termékei számos díjazást és minősítést zsebeltek be az elmúlt években, ezek közül az alábbiakban ismertetjük a legjelentősebbeket.

  • TüV minősítés: a TüV-Süd gyakorlatilag a minőség szinonimájaként értelmezhető. Azok a termékek, melyek ezt a jelzést viselik, világszerte elismerésben részesülnek.
  • CE minősítés: az Európai Unió területén forgalmazni kívánt termékek minőségét és megfelelőségét szigorúan ellenőrzik. Ezen ellenőrzésen történő megfelelést tanúsítja a CE megjelölés, melyet a Risen Energy termékei szintén magukénak tudhatnak.
  • RoHS minősítés: a RoHS nyilatkozat alapvető célkitűzése, hogy kiszorítsa azokat az anyagokat a különféle gyártási folyamatokból, melyek veszélyt jelentenek az élővilágra, a bolygónkra hosszútávon. Azok a cégek, akik RoHS minősítést kapnak, megfelelnek az előbbi kritériumnak, tehát nem csak a napelemeik, hanem az egész gyártási folyamat környezetkímélő módon történik.
  • REACH minősítés: szintén a környezetvédelmet szolgálja ez a rendszer. Az EU területén csakis olyan gyártási folyamatok végezhetők el, melyek során a felhasznált anyagok regisztrálva vannak egy központi nyilvántartásba, és a cég gondoskodik ezek megfelelő tárolása, kezelése felől a környezet érdekében. Természetesen a Risen Energy ezen a hálón sem akadt fenn, amikor Európában kezdett terjeszkedni.
  • China Brand Festival – Arany minősítés: 2015-ben a China Brand Festival ranglistáján 9. helyezést és arany minősítést kapott a napelemgyártó cég.

Természetesen a sor nem teljes, ennél sokkal több minősítéssel és díjjal rendelkezik a cég, ám a leglényegesebbek már így is biztosítják a cég kiválóságát.

Risen Energy termékek

Risen Energy termékek

A cég – a korábbiakban említettek alapján – napelemeket gyárt, továbbá, a precízen működő rendszer érdekében a konkrét panelek mellett számos kiegészítő is legördül a gyártószalagról.

A panelek között elsősorban monokristályos napelemeket találunk, melyekre 12 év termékgaranciát és 25 év lineáris teljesítménygaranciát vállalnak.

Ezek mellett megtalálhatók a kínálatban energiatárolásra alkalmas akkumulátorok is, melyek tökéletesen kiszolgálják minden fogyasztó igényét, és lehetővé teszik a napelemek teljesen független, szolgáltatótól különálló működését is.

A Risen Energy napelem rendszerei bárhol képesek elektromos áramot termelni.

A napelemek már bárki számára elérhetőek

Szerencsére napjainkban már nem feltétlen kiváltság, hogyha az ember napelemes rendszert szeretne az otthonába.

Számos támogatás létezik, melyek által már a hétköznapi emberek számára is megvalósítható az otthoni napelemes rendszer kiépítése.

Fontos tudni, hogy a napelemek nem csak környezetvédelmi előnyöket adhatnak számunkra, hanem csökkentik a havi kiadásainkat is.

A napelemes rendszerekben sokkal több előny rejlik, mint azt első pillantásra gondolnánk, így biztosan nem bánja meg, aki belevág egy ilyen projektbe.

Napelem rendszer kiépítés Magyarországon

Napelem rendszer kiépítés Magyarországon

Partnereink elkötelezettek a magas minőség garantálása mellett, ugyanis tudják, hogy egy jól megtervezett és kiépített rendszer jelentősen megváltoztathatja a tulajdonosa életét – persze pozitív értelemben.

Ha érdekelnek a napelemes rendszerek, és úgy döntöttél, szeretnél elindulni a saját rendszered kialakításának útján, akkor nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon!

Megyédben tevékenykedő partnerünk hamarosan fel fog keresni, és el is kezdhetitek az egyeztetést!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal

Mi kell ahhoz, hogy megbízz egy napelemben? Egy biztos háttérrel rendelkező gyártó, komoly eredmények az iparágban, és persze hosszú garanciák. Ezek igazak a Q Cells napelemeire is!

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal


JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei

Ha napelem panelekről van szó, akkor a JA Solar termékei mellett nem lehet csak úgy elmenni. Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell a világ egyik legnagyobb napelem gyártójáról!

JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei


Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!

Ismered a LONGi Solar monokristályos napelem paneljeit? Tudod, mi a különbség a mono- és polikristályos napelemek között, illetve hogy mi az a PERC technológia? Ha még nem, olvass tovább!

Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!


A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar

A Canadian Solar a világ 5 legnagyobb napenergia-ipari vállalatainak egyike. Cikkünkből megtudhatod, mi az oka, hogy elfoglalhatta ezt az előkelő helyet!

A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar


Ha valami annyi díjat nyer el, mint a Q Cells napelemek, akkor az csakis remek minőségű lehet

Ha esetleg valakit a gyártó által kínált garanciák és a vásárlói vélemények sem győznének meg a Q Cells napelemek magas minőségéről, akkor majd talán az általuk elnyert nemzetközi díjak igen.

Díjak, amiket gond nélkül bezsebeltek a Q Cells napelemek


A Suntech Power napelem megmutatta, hogyan lehet újra lábra állni egy pénzügyi válság után

Hallottál már az egyik legnagyobb napelem gyártóról, a Suntech Powerről? A cikkünkből most megismerheted a céget, amely még egy súlyos anyagi válság után is újra a csúcsra tudott törni.

Ismerd meg a Suntech Power napelemeit!


Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik

Dél-Korea egyik legnagyobb vállalata, a Hyundai nemcsak az autó és motorgyártásban elismert, hanem a napelem modulok terén is. A cikkünkből a Hyundai napelemeit ismerheted meg!

Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik


Maysun Solar napelemek

Hallottál már a Maysun Solar napelem gyártó cégről? Tudod, hogy mitől egyediek? Ha még nem, akkor olvasd el ezt a cikket, és tudd meg, milyen előnyöket kínálnak a versenytársaikhoz képest!

Maysun Solar napelemek


TRINA Solar napelemek

Szeretnéd, ha egy igazi nagyágyú termékeiből lenne felépítve a napelem rendszered? Most megismerheted az egyik vezető napelem gyártó vállalkozást, a TRINA Solart! Válaszd a legjobbat!

TRINA Solar napelemek


Jinko Solar: ismerd meg a világ egyik legnagyobb napelemgyártó cégét!

Ismerd meg a céget, amely 10 év alatt a világ talán legnagyobb napelem gyártójává tudta kinőni magát. A Jinko Solar korszerű, minőségi napeleme remek választás lehet a Te otthonodban is!

Jinko Solar


Peimar napelem – csúcsminőségű panelek egyenesen Olaszországból

Az olasz Peimar nem mondható kifejezetten régi napelem-gyártónak, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne kiemelkedő! Érdekel, mi teszi különlegessé napelem paneljeiket?

Peimar napelem


LG napelemek: nem csak a szórakoztatóelektronika miatt kell odafigyelni a koreai cégre!

LG: Ha először meghallod a cég nevét, nem a napelemek jutnak eszedbe, hanem televíziók és egyéb szórakoztató eszközök. Tudtad, hogy a fotovoltatika terén is világelsők?

LG napelemek


CSunpower napelem – kifogástalan minőség és megbízhatóság

Hallottál már a CSunpower napelemekről? Amennyiben napelem rendszerben gondolkodsz, érdemes közelebbről is megismerni ezt a világszínvonalú napelem márkát! Olvasd el cikkünket hozzá!

CSunpower napelem


Risen Energy napelemek: elkötelezettség a zöld energia mellett

A jövőben csakis környezetbarát energiatermelés létezhet! Ezt pontosan tudja a Risen Energy cég vezetősége is, akik azért dolgoznak, hogy minél fejlettebb technológia álljon rendelkezésünkre.

Risen Energy napelemek