Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

CSunpower napelem – kifogástalan minőség és megbízhatóság

CSunpower napelem

A CSunpower napelemeket a China Sunergy Co., Ltd. tervezi, gyártja és szállítja bárhova a világon a több országban is működő termelési központjaiból.

A China Sunergy-t 2004-ben alapították, és gyorsan ismertté is váltak megbízható termékminőségükről, korszerű napelemes technológiájukról és a nagyszerű ügyféltámogatási megoldásaikról.

A Sunergy, mint a legjobbak közé tartozó napelemes cég, 4.0 GW-ot meghaladó kapacitást biztosít az egész világon a kereskedelmi, közműszolgáltatói, háztartási és hálózathoz nem tartozó projektek részére.

Sőt, 2020 végére több mint 10 GW napelem modult szállítottak több mint 50 országba, 500 MW-os napelem projekteket fejlesztettek és építettek az ázsiai csendes-óceáni térségben.

Ismerd meg közelebbről a CSunpower napelemeket rengeteg pozitív tulajdonságukkal együtt!

Fontosabb tudnivalók a CSunpower napelemekről

Amikor napelem rendszert választunk a fontos adatokat mindenképpen vizsgáljuk meg részletekbe menően.

A CSunpower napelemek esetében valóban csúcsminőségről beszélhetünk elvégre

  • világszínvonalú hatékonysággal működnek,
  • pozitív tűréshatárral rendelkeznek,
  • PID mentesek,
  • gyengébb fényviszonyoknál is kitűnő teljesítményt nyújtanak,
  • az ammónia/só korrózió ellenállóképességük hitelesített,
  • a kitűnő hőmérsékleti együttható érték miatt lehetővé válik, hogy magasabb teljesítményt érjenek el, még a magasabb hőmérséklettel rendelkező területeken is,
  • hónál 5400 Pa-ig, szél esetén pedig 2400 Pa-ig van hitelesített nyomásterhelés.

És ez még csak a kezdet!

Szakértelem és profizmus a Sunergy-nél

Szakértelem és profizmus a Sunergy-nél

Az előbb említett adatok alapján már látható, hogy valóban érdemes CSunpower napelemekre is figyelmet fordítani.

Ami még a pozitívumaihoz tartozik, hogy 17, 24% a modul hatékonyság, a legnagyobb kimenő teljesítmény pedig 280W.

Ami pedig a minőséget és megbízhatóságot még mutatja, hogy 10 év szavatosságot adnak az anyagra és a kivitelezésre, és 25 évet pedig a réteg kimenőteljesítményére.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a napelem életciklusának első évében a kimenőteljesítmény, a termék adatlapján leírtak alapján, nem lehet kevesebb mint a minimális kimenőteljesítmény 97.5%-a.

Az évi 0.68%-os értéket nem lépheti át a kimenőteljesítmény veszteség, így a 25. év végére fogja csak elérni a 80.7%-ot.

CSunpower napelem a Te otthonodba is elhozza a zöld energiát!

Egy világszínvonalú napelem gyártó vállalkozásnak fontos, hogy professzionális projektfejlesztő csapattal rendelkezzen, illetve hogy napenergia projekteket dolgozzon ki ügyfelei számára magas megtérüléssel.

A CSunpower napelem moduljairól és elektromos berendezéseiről elmondható, hogy egy első osztályú, világszínvonalú gyártótól származnak.

A kapcsolattartás is fontos a Sunergy számára, amit mi sem mutat jobban, mint hogy hosszútávú együttműködést tart fenn a világ legfőbb beszállítóival.

Székhelyük Nanjingban van, Kínában, de üzleteik jelen vannak az USA-ban, Japánban, Thaiföldön, Vietnámban és Pakisztánban is.

Több mint 50 országban vannak jelen a termékeik és szolgáltatásaik, hogy hatékony és professzionális termékeikkel biztosíthassák vásárlóiknak, hogy a zöld energia eljusson a háztartásaikba.

A napenergia használata már nemcsak a jövőnk, hanem a jelenünk is

A napenergia használata már nemcsak a jövőnk, hanem a jelenünk is

Napjainkban már nem lehet tagadni, hogy bizonyos szempontból a társadalmak átléptek bizonyos határokat, amelyeknek következményeik vannak.

Ez többek között az emberek környezetre gyakorolt hatásaiban nyilvánul meg, amelyek egyre érezhetőbbek.

Annak érdekében, hogy egy élhető világot adhassunk tovább a gyerekeinknek és unokáinknak, és az őket követő nemzedékeknek, muszáj a megújuló energiaforrásokhoz nyúlnunk.

A napenergia használata jelenleg a legtámogatottabb, és ebben rejlik most a legnagyobb potenciál.

Egyre több jó minőségű és hatékony napelem márka jelenik meg, és a kivitelező vállalkozások is szép számban gyarapodnak.

Annak érdekében, hogy minél több ember számára legyen elérhető, szinte rendszeresen írnak ki napelem rendszer telepítésére igényelhető, pályázati úton megszerezhető támogatásokat.

A CSunpower napelemek is korszerű technológiával és kitűnő minőségben adnak lehetőséget a napenergia használatára.

A környezettudatosság mellett csökkenti a rezsit is

A környezettudatosság mellett csökkenti a rezsit is

Azonkívül, hogy a zöldenergia használatával csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat, a saját háztartásunk költségeit is lentebb tudjuk tornászni.

A napenergia használatával ugyanis a háztartásunk összes elektromossággal működő berendezését, készülékét, eszközét lehet üzemeltetni.

Ebbe beletartozik az elektromos autó és fűtésrendszer is, amelyeket a megfelelő teljesítményű napelem rendszerrel szintén lehet üzemeltetni.

Ez azt is jelenti, hogy a villanyszámla mellett a benzin és fűtés számlák is szépen lassan eltűnnek.

A megújuló energiaforrások használatának hatását már az első hónapokban is érezni lehet, viszont a befektetés teljes megtérülése nagyjából 8-10 év alatt történik meg.

Attól függően kell kiválasztani a megfelelő márkát és teljesítményt, hogy pontosan mik a személyes fogyasztói igények, és mik az ingatlan lehetőségei.

Az előbbiek meghatározásához általában helyszíni felmérést szoktak végezni, amikor az összes adatot beszerzik, ami a tervezéshez szükséges.

Bízd egy profi vállalkozásra fotovoltaikus rendszered tervezését, kivitelezését

Bízd egy profi vállalkozásra fotovoltaikus rendszered tervezését, kivitelezését

Az előzőleg leírtakhoz hozzá kell tenni, hogy kiemelten fontos, hogy megbízható háttérrel rendelkező napelem márkát válasszunk.

Ilyen például a CSunpower napelem is, amely a világ számtalan országában bizonyította már, hogy valóban egy nagyszerű választás.

A jó minőségű termék mellett nem szabad megfeledkezni a kivitelezésről sem, hiszen hiába működik elméletileg kitűnően egy rendszer, ha rosszul van telepítve.

Szerencsére mi mindkettőben tudunk segítséget nyújtani, ugyanis partnereink a legkiválóbb szakemberek közé tartoznak, és kizárólag ellenőrzött hátterű termékeket telepítenek!

Szabadulj meg a sárga számláktól, és ezzel egyidőben járulj hozzá környezetünk megóvásához!

Amennyiben további kérdéseid lennének a napelem rendszerekkel vagy a zöldenergiával kapcsolatban, töltsd ki űrlapunkat, hogy a hozzád legközelebb működő partnerünk minél előbb felvehesse Veled a kapcsolatot!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal

Mi kell ahhoz, hogy megbízz egy napelemben? Egy biztos háttérrel rendelkező gyártó, komoly eredmények az iparágban, és persze hosszú garanciák. Ezek igazak a Q Cells napelemeire is!

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal


JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei

Ha napelem panelekről van szó, akkor a JA Solar termékei mellett nem lehet csak úgy elmenni. Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell a világ egyik legnagyobb napelem gyártójáról!

JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei


Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!

Ismered a LONGi Solar monokristályos napelem paneljeit? Tudod, mi a különbség a mono- és polikristályos napelemek között, illetve hogy mi az a PERC technológia? Ha még nem, olvass tovább!

Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!


A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar

A Canadian Solar a világ 5 legnagyobb napenergia-ipari vállalatainak egyike. Cikkünkből megtudhatod, mi az oka, hogy elfoglalhatta ezt az előkelő helyet!

A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar


Ha valami annyi díjat nyer el, mint a Q Cells napelemek, akkor az csakis remek minőségű lehet

Ha esetleg valakit a gyártó által kínált garanciák és a vásárlói vélemények sem győznének meg a Q Cells napelemek magas minőségéről, akkor majd talán az általuk elnyert nemzetközi díjak igen.

Díjak, amiket gond nélkül bezsebeltek a Q Cells napelemek


A Suntech Power napelem megmutatta, hogyan lehet újra lábra állni egy pénzügyi válság után

Hallottál már az egyik legnagyobb napelem gyártóról, a Suntech Powerről? A cikkünkből most megismerheted a céget, amely még egy súlyos anyagi válság után is újra a csúcsra tudott törni.

Ismerd meg a Suntech Power napelemeit!


Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik

Dél-Korea egyik legnagyobb vállalata, a Hyundai nemcsak az autó és motorgyártásban elismert, hanem a napelem modulok terén is. A cikkünkből a Hyundai napelemeit ismerheted meg!

Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik


Maysun Solar napelemek

Hallottál már a Maysun Solar napelem gyártó cégről? Tudod, hogy mitől egyediek? Ha még nem, akkor olvasd el ezt a cikket, és tudd meg, milyen előnyöket kínálnak a versenytársaikhoz képest!

Maysun Solar napelemek


TRINA Solar napelemek

Szeretnéd, ha egy igazi nagyágyú termékeiből lenne felépítve a napelem rendszered? Most megismerheted az egyik vezető napelem gyártó vállalkozást, a TRINA Solart! Válaszd a legjobbat!

TRINA Solar napelemek


Jinko Solar: ismerd meg a világ egyik legnagyobb napelemgyártó cégét!

Ismerd meg a céget, amely 10 év alatt a világ talán legnagyobb napelem gyártójává tudta kinőni magát. A Jinko Solar korszerű, minőségi napeleme remek választás lehet a Te otthonodban is!

Jinko Solar


Peimar napelem – csúcsminőségű panelek egyenesen Olaszországból

Az olasz Peimar nem mondható kifejezetten régi napelem-gyártónak, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne kiemelkedő! Érdekel, mi teszi különlegessé napelem paneljeiket?

Peimar napelem


LG napelemek: nem csak a szórakoztatóelektronika miatt kell odafigyelni a koreai cégre!

LG: Ha először meghallod a cég nevét, nem a napelemek jutnak eszedbe, hanem televíziók és egyéb szórakoztató eszközök. Tudtad, hogy a fotovoltatika terén is világelsők?

LG napelemek


CSunpower napelem – kifogástalan minőség és megbízhatóság

Hallottál már a CSunpower napelemekről? Amennyiben napelem rendszerben gondolkodsz, érdemes közelebbről is megismerni ezt a világszínvonalú napelem márkát! Olvasd el cikkünket hozzá!

CSunpower napelem


Risen Energy napelemek: elkötelezettség a zöld energia mellett

A jövőben csakis környezetbarát energiatermelés létezhet! Ezt pontosan tudja a Risen Energy cég vezetősége is, akik azért dolgoznak, hogy minél fejlettebb technológia álljon rendelkezésünkre.

Risen Energy napelemek