Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Jinko Solar: ismerd meg a világ egyik legnagyobb napelemgyártó cégét!

Jinko Solar: ismerd meg a világ egyik legnagyobb napelemgyártó cégét!

Forrás: jinkosolar.com

Kíváncsi vagy, hogyan tudta egy napelem paneleket gyártó cég 10 év alatt lekörözni vetélytársait a piacon, és eljutni odáig, hogy a legnagyobbak között tartsák számon?

A Jinko Solarnak ez sikerült, mi pedig megpróbáltuk kideríteni, hogy minek köszönheti a népszerűségét.

Annyit már előre elárulhatunk, hogy az általuk gyártott minőségi napelem panelek nagy szerepet játszanak ebben.

Ebből a cikkből nem csak a cég történetéről és elveiről tudhatsz meg többet, hanem a napelemeiket is megismerheted, melyek közül akár a Te háztartásod számára is megtalálhatod a tökéletes paneleket.

Magabiztos lépésekkel a siker felé

Magabiztos lépésekkel a siker felé

A JinkoSolar cég 2006-ban indult Kínában, először a napelem panelek kisebb alkatrészeinek (cellák, szilíciumtömbök) gyártójaként.

Nem sokkal később tevékenységüket kiterjesztették a teljes napelem panelek gyártására, 2010-től pedig már a New York-i tőzsdén is jegyzik őket.

2012-től 8 éven át folyamatosan a BloombergNEF Tier 1 rangsorában szerepelt, amely a stabil pénzügyi és piaci pozícióval rendelkező napelem gyártók legjobb 2%-át foglalja magában – láthatjuk tehát, hogy a JinkoSolar már az indulása utáni első néhány évben rendkívül biztos lábakon álló cégnek számított, és a fejlődése, növekedése évről évre megfigyelhető.

2019-ben a cég óriási sikereket ért el: 14,3 GW volt az egy éven belül eladott napelemeinek összteljesítménye, amely rekordnak számított, és amelynek köszönhetően négy egymást követő évben is a legnagyobb szállítmányt mozgató napelem gyártó lett.

A JinkoSolar 2020-ban különböző díjak és tanúsítványok elnyerésével (pl. Top Brand PV Europe Seal 2020) bizonyította kimagasló minőségét és piaci helyzetét, a sikere pedig azóta is töretlen.

Miért tartozik a Jinko Solar a legjobbak közé?

Ahhoz, hogy megérthessük, miért lett ilyen sikeres a Jinko Solar, először is érdemes megnézni, milyen elvek alapján működik a cég.

Ez a vállalat fő küldetésének a fenntartható jövő eléréséért való felelősségvállalást tekinti, melyet szem előtt tartva célul tűzte ki többek között azt, hogy széles körben megoldást biztosítson a tiszta, megújuló energia hasznosítására, és közben vezető pozíciót érjen el az iparágban.

Kitűzött céljaik elérése érdekében folyamatosan azon dolgoznak, hogy a tőlük megszokott innovatív, maximalista hozzáállás segítségével továbbra is biztosítsák a védjegyükké vált minőséget és a hosszú távú értékteremtést.

Ez a hozzáállás, melyről a hivatalos weboldalukon is büszkén számolnak be, nagyban hozzájárulhatott a Jinko Solar gyors és tartós sikeréhez.

Fontos a nemzetközi jelenlét

Fontos a nemzetközi jelenlét

Bár a cég Kínában jött létre, tevékenysége nem sokáig korlátozódott az ország határain belülre.

Napjainkban a Jinko Solar már ott tart, hogy minden kontinensen, azon belül összesen 160-nál is több országban van jelen valamilyen formában.

Világszerte 9 gyárral és 22 külföldi leányvállalattal rendelkezik, és mára eljutott odáig, hogy hatalmas integrált gyártókapacitásának köszönhetően évente akár 36 GW napelem panel előállítására képes; napelem cellák esetében évi 19 GW, monokristályos ostyáknál pedig 31 GW teljesítmény érhető el.

Ha figyelembe vesszük azt, hogy a világ csaknem összes országában forgalmazzák a termékeiket, láthatjuk, hogy nem véletlenül tartják számon az egyik – ha nem A – legnagyobb napelem gyártóként.

Értékteremtés minőségi napelem panelekkel

Értékteremtés minőségi napelem panelekkel

A napelem-piac rendkívül gyorsan fejlődik, így a gyártóknak törekedniük kell a folyamatos innovációra ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani.

A Jinko Solar egyik erőssége éppen az, hogy képes alkalmazkodni a változó piaci környezethez, és egyre hatékonyabb napelem paneleket gyártani.

2013-ban például ők mutatták be a világ első PID (potenciálkülönbség okozta minőségromlás) mentes napelem paneljét, amely azóta is minden általuk legyártott napelemre jellemző.

Összességében elmondható, hogy a Jinko Solar napelemei a lehető legmagasabb minőségben készülnek, ráadá sul a magyar háztartások számára is megfizethető árakon.

A Tiger-széria

Napjainkban a Jinko Solar leginkább a Tiger napelem panelek fejlesztésén dolgozik, melyeket a következő altípusokba sorolhatunk:

  • Tiger (P-típus)
  • Tiger N-típus
  • Tiger LM (P-típus)
  • Tiger Pro (P-típus)
  • Tiger Neo

Az N-típus abban különbözik a P-típustól, hogy az ostyákat bór atomok helyett foszforral ötvözik, aminek hatására negatív töltésűvé válik a cella.

Ez azért lényeges, mivel így a cellák ellenállóbbak lesznek az olyan környezeti tényezők káros hatásaival szemben, mint például a levegő oxigéntartalma.

Az N-típusra 30 év garancia van, amelynek lejártakor a napelem rendszernek még legalább 87,4%-os teljesítményen kell működnie.

Érdemes azonban figyelembe venni, hogy ezek a napelemek magasabb áron kerülnek piacra, mint a P-típusúak, ahol 25 év garancia után 84,8%-os teljesítményre lehet számítani.

Bármelyik is bizonyul célszerűbb megoldásnak a Te esetedben, biztos lehetsz abban, hogy mindenképpen egy kifogástalan minőségű napelem rendszer fogja ellátni az otthonodat árammal.

Biztosra mennél? Válaszd Te is a Jinko Solart!

Biztosra mennél? Válaszd Te is a Jinko Solart!

Ha Te is napelem rendszert telepítenél az otthonodra, akkor bizonyára tudod, hogy ez egy elég komoly befektetés, amely általában 5-10 év alatt térül meg.

Egy ilyen rendszer azonban több évtizedre szól, ezért valószínűleg Te is azt szeretnéd, hogy az a lehető legtovább működjön zavartalanul, magas teljesítménnyel.

Az imént bemutatott Jinko Solar napelem remek választás lehet bárkinek, aki nem elégszik meg az átlagos minőséggel, és aki fontosnak tartja, hogy egy biztos lábakon álló, elismert cégtől származzanak a háztartása áramellátását biztosító panelek.

Érdemes biztosra menni, hiszen egy jó napelem rendszer hosszú évtizedeken át működik – akár még a gyermekeid, unokáid generációját is elláthatja árammal, ráadásul teljesen ingyen, önellátó módon.

Ha Téged is érdekel ez a lehetőség, akkor kérj tőlünk árajánlatot még ma, és a megyédhez tartozó kivitelező partnerünk felveszi Veled a kapcsolatot!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal

Mi kell ahhoz, hogy megbízz egy napelemben? Egy biztos háttérrel rendelkező gyártó, komoly eredmények az iparágban, és persze hosszú garanciák. Ezek igazak a Q Cells napelemeire is!

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal


JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei

Ha napelem panelekről van szó, akkor a JA Solar termékei mellett nem lehet csak úgy elmenni. Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell a világ egyik legnagyobb napelem gyártójáról!

JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei


Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!

Ismered a LONGi Solar monokristályos napelem paneljeit? Tudod, mi a különbség a mono- és polikristályos napelemek között, illetve hogy mi az a PERC technológia? Ha még nem, olvass tovább!

Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!


A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar

A Canadian Solar a világ 5 legnagyobb napenergia-ipari vállalatainak egyike. Cikkünkből megtudhatod, mi az oka, hogy elfoglalhatta ezt az előkelő helyet!

A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar


Ha valami annyi díjat nyer el, mint a Q Cells napelemek, akkor az csakis remek minőségű lehet

Ha esetleg valakit a gyártó által kínált garanciák és a vásárlói vélemények sem győznének meg a Q Cells napelemek magas minőségéről, akkor majd talán az általuk elnyert nemzetközi díjak igen.

Díjak, amiket gond nélkül bezsebeltek a Q Cells napelemek


A Suntech Power napelem megmutatta, hogyan lehet újra lábra állni egy pénzügyi válság után

Hallottál már az egyik legnagyobb napelem gyártóról, a Suntech Powerről? A cikkünkből most megismerheted a céget, amely még egy súlyos anyagi válság után is újra a csúcsra tudott törni.

Ismerd meg a Suntech Power napelemeit!


Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik

Dél-Korea egyik legnagyobb vállalata, a Hyundai nemcsak az autó és motorgyártásban elismert, hanem a napelem modulok terén is. A cikkünkből a Hyundai napelemeit ismerheted meg!

Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik


Maysun Solar napelemek

Hallottál már a Maysun Solar napelem gyártó cégről? Tudod, hogy mitől egyediek? Ha még nem, akkor olvasd el ezt a cikket, és tudd meg, milyen előnyöket kínálnak a versenytársaikhoz képest!

Maysun Solar napelemek


TRINA Solar napelemek

Szeretnéd, ha egy igazi nagyágyú termékeiből lenne felépítve a napelem rendszered? Most megismerheted az egyik vezető napelem gyártó vállalkozást, a TRINA Solart! Válaszd a legjobbat!

TRINA Solar napelemek


Jinko Solar: ismerd meg a világ egyik legnagyobb napelemgyártó cégét!

Ismerd meg a céget, amely 10 év alatt a világ talán legnagyobb napelem gyártójává tudta kinőni magát. A Jinko Solar korszerű, minőségi napeleme remek választás lehet a Te otthonodban is!

Jinko Solar


Peimar napelem – csúcsminőségű panelek egyenesen Olaszországból

Az olasz Peimar nem mondható kifejezetten régi napelem-gyártónak, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne kiemelkedő! Érdekel, mi teszi különlegessé napelem paneljeiket?

Peimar napelem


LG napelemek: nem csak a szórakoztatóelektronika miatt kell odafigyelni a koreai cégre!

LG: Ha először meghallod a cég nevét, nem a napelemek jutnak eszedbe, hanem televíziók és egyéb szórakoztató eszközök. Tudtad, hogy a fotovoltatika terén is világelsők?

LG napelemek


CSunpower napelem – kifogástalan minőség és megbízhatóság

Hallottál már a CSunpower napelemekről? Amennyiben napelem rendszerben gondolkodsz, érdemes közelebbről is megismerni ezt a világszínvonalú napelem márkát! Olvasd el cikkünket hozzá!

CSunpower napelem


Risen Energy napelemek: elkötelezettség a zöld energia mellett

A jövőben csakis környezetbarát energiatermelés létezhet! Ezt pontosan tudja a Risen Energy cég vezetősége is, akik azért dolgoznak, hogy minél fejlettebb technológia álljon rendelkezésünkre.

Risen Energy napelemek