Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Megbízhatóság és magas teljesítmény: ismerd meg a Maysun Solar napelemeket!

Megbízhatóság és magas teljesítmény: ismerd meg a Maysun Solar napelemeket!

Forrás: maysunsolar.hu

Amikor napelem rendszert vásárolsz, sok különböző szempontot kell figyelembe venni.

Az egyik ilyen szempont nem más, mint a napelem panelek minősége – hiszen ezek az alkatrészek kulcsszerepet játszanak abban, hogy a befektetésed megtérüljön, ezért bizony meg kell válogatni, hogy melyik gyártó terméke mellett teszed le a voksod.

Ha biztosra akarsz menni, akkor a Maysun Solar paneljei jelenthetik számodra a megoldást.

Összeszedtük, mit érdemes tudni erről a cégről, hogy Te könnyebben eldönthesd, mi lenne számodra a jó választás.

A Maysun Solarról röviden

Ez az első cég a napelem panel gyártás történetében, amelynek székhelye az Egyesült Arab Emírségekben (azon belül is Dubaiban) található.

Termékeik értékesítése azonban nem korlátozódik erre a régióra, hiszen 2015 óta már világszerte forgalmazzák paneljeiket: Kanadától Dél-Afrikáig, Európától Indiáig a Föld számos pontján szereznek elégedett ügyfeleket.

A 2013-ban alapított üzemük Kínában található, és szigorú minőség-ellenőrzés mellett, automatikus gyártósorral végzi a munkát.

Nem is akárhogyan, hiszen a termelésük évente eléri akár az egy 1 GW-ot is.

A cég legfőbb céljának azt tartja, hogy a minőségirányítási teszteknek, rendszereknek tökéletesen megfelelve és azok szabályait betartva kínálja a termékeit.

Minősített napelemek – hogy a legjobbat kaphasd

Minősített napelemek – hogy a legjobbat kaphasd

Forrás: maysunsolar.hu

A Maysun Solar tehát a minőséget tartja a legfontosabb szempontnak.

De hogyan érik el, hogy az valóban kifogástalan legyen?

  • A panelek szolárüvegét meghajlítják, ezzel kiküszöbölve a buborékhibás üvegeket.
  • Antireflexáns bevonattal látják el a szolárüveget. Ez abban segít, hogy az időjárási viszonyoktól függetlenül jobb legyen a felület tisztulása, ami által a hozam 1-2%-kal magasabb lesz az ilyen bevonattal nem rendelkező modellekhez képest.
  • Jégterhelés teszt elvégzésével vizsgálják a napelem terhelhetőségét, só permet teszt segítségével pedig a korrózióállóságot.
  • A paneleket flash-teszttel, EL-teszttel és szemrevételezéssel is vizsgálják.
  • A TÜV, az SGS és más nemzetközileg elismert tanúsító testületektől kapott tanúsítványokkal biztosítja, hogy a minőség mindig kifogástalan maradjon.

Alapjában véve elmondható, hogy a Maysun Solar paneljei az előírt szabványnál magasabb színvonalon készülnek.

A végeredmény pedig nem más, mint egy tartós, megbízható napelem rendszer, amely a Te otthonodnak is óriási segítséget nyújthat.

Komoly garanciák egy komoly cégtől

Komoly garanciák egy komoly cégtől

Ha a minőség önmagában nem lenne elég, akkor sem kell aggódni, hiszen a Maysun Solar nem csak ebben jeleskedik.

Ez a cég annyira biztos a dolgában, hogy a konkurenciához képest 2 évvel hosszabb teljes körű garanciát vállal a termékeire.

Ez rád nézve annyit jelent, hogy az otthonodra szerelt napelem panelek anyagára 15 év, teljesítményére pedig 25 év garancia fog járni – ez idő alatt pedig a rendszerbe fektetett összeg már kétszeresen, sőt egyes esetekben háromszorosan megtérül.

Ha már a teljesítménynél tartunk, emellett sem érdemes szó nélkül elmenni: a Maysun Solar további erőssége ugyanis az, hogy páratlan módon képes akár 480W-os teljesítményű modulokat gyártani.

A napelemek tehát minőségiek és hatékony a termelésük – de az előnyök itt még mindig nem fogytak el.

Az is fontos szempont ugyanis, hogy mennyire néznek ki jól az otthonunkra felszerelt panelek.

A Maysun Solar erre is gondolt, ezért a tervezéskor odafigyelnek az esztétikus, csillogásmentes dizájnra.

Milyen termelést várhatok a napelem rendszeremtől?

Milyen termelést várhatok a napelem rendszeremtől?

Bármilyen méretű és típusú rendszert tervezel is az otthonodra, az összes többi márkához hasonlóan a Maysun Solar panelek teljesítményét is befolyásolják majd különféle tényezők.

Ökölszabályként azonban elmondható, hogy Magyarországon egy 1 kW-os napelem rendszer évente nagyjából 1050-1250 kWh termelést fog hozni.

A panelek csúcsteljesítményére hatással lehet például:

  • a tető tájolása: hazánkban a legideálisabb tájolás délkelet és délnyugat közé esik, mivel így érhető el, hogy egész évben a lehető legtöbb napfény érje a paneleket;
  • a tető dőlésszöge: egy év során a tetőt érő napsugarak beesési szöge folyamatosan változik, ezért nehéz megoldani azt, hogy a napelemek mindig az optimális szögben álljanak, és így maximális hasznot termeljenek – az arany középút általában a 25-45° közé eső elhelyezés;
  • a földrajzi elhelyezkedés: itt arra kell gondolni, hogy ha síkságon élünk, akkor kedvező helyzetben vagyunk például egy völgyhöz képest, ahol a környékbeli magaslatok a nap jelentős részében akadályozhatják a fény szabad áramlását;
  • árnyékoló tényezők: az otthonunk közvetlen közelében is létrejöhetnek olyan – akár előre nem látott – tényezők, amik árnyékukkal takarni fogják a panelt a napsugarak elől. Ilyen lehet például egy növekedő fa, vagy egy újonnan épített/kibővített épület.

Válaszd Te is a minőséget!

Foglaljuk tehát össze, miért is jó választás a Maysun Solar.

Ez egy megbízható, minőségi termékeket kínáló cég, akik valóban nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a lehető legjobb panelek kerüljenek az otthonodra – megfizethető áron.

Fontos számukra az innováció és a fejlődés, így biztosan nem kell attól tartanod, hogy korszerűtlen modellt kapnál.

A verhetetlen teljesítménnyel és a teljes körű garanciával kiegészítve csupa olyan érveket kapunk, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni – de legalábbis anélkül nem, hogy át ne gondolnánk ezt a lehetőséget.

Akármelyik napelem márka mellett döntesz is végül, mi a kivitelezés teljes folyamatában itt leszünk, hogy segítsünk Neked!

Kérj tőlünk árajánlatot az űrlap kitöltésével még ma, hogy a megyédhez tartozó kivitelező partnerünk felvehesse veled a kapcsolatot, és minél hamarabb a háztetődre kerülhessen életed legjobb befektetése!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal

Mi kell ahhoz, hogy megbízz egy napelemben? Egy biztos háttérrel rendelkező gyártó, komoly eredmények az iparágban, és persze hosszú garanciák. Ezek igazak a Q Cells napelemeire is!

Q Cells napelemek: kiváló panelek, nem mindennapi garanciákkal


JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei

Ha napelem panelekről van szó, akkor a JA Solar termékei mellett nem lehet csak úgy elmenni. Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell a világ egyik legnagyobb napelem gyártójáról!

JA Solar napelemek: a világ egyik legnagyobb gyártójának paneljei


Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!

Ismered a LONGi Solar monokristályos napelem paneljeit? Tudod, mi a különbség a mono- és polikristályos napelemek között, illetve hogy mi az a PERC technológia? Ha még nem, olvass tovább!

Itt az alkalom, hogy megismerkedj a LONGi monokristályos napelemeivel!


A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar

A Canadian Solar a világ 5 legnagyobb napenergia-ipari vállalatainak egyike. Cikkünkből megtudhatod, mi az oka, hogy elfoglalhatta ezt az előkelő helyet!

A napelem gyártás tengerentúli óriása: a Canadian Solar


Ha valami annyi díjat nyer el, mint a Q Cells napelemek, akkor az csakis remek minőségű lehet

Ha esetleg valakit a gyártó által kínált garanciák és a vásárlói vélemények sem győznének meg a Q Cells napelemek magas minőségéről, akkor majd talán az általuk elnyert nemzetközi díjak igen.

Díjak, amiket gond nélkül bezsebeltek a Q Cells napelemek


A Suntech Power napelem megmutatta, hogyan lehet újra lábra állni egy pénzügyi válság után

Hallottál már az egyik legnagyobb napelem gyártóról, a Suntech Powerről? A cikkünkből most megismerheted a céget, amely még egy súlyos anyagi válság után is újra a csúcsra tudott törni.

Ismerd meg a Suntech Power napelemeit!


Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik

Dél-Korea egyik legnagyobb vállalata, a Hyundai nemcsak az autó és motorgyártásban elismert, hanem a napelem modulok terén is. A cikkünkből a Hyundai napelemeit ismerheted meg!

Hyundai napelemek: a koreai cég nem csak az autógyártásban jeleskedik


Maysun Solar napelemek

Hallottál már a Maysun Solar napelem gyártó cégről? Tudod, hogy mitől egyediek? Ha még nem, akkor olvasd el ezt a cikket, és tudd meg, milyen előnyöket kínálnak a versenytársaikhoz képest!

Maysun Solar napelemek


TRINA Solar napelemek

Szeretnéd, ha egy igazi nagyágyú termékeiből lenne felépítve a napelem rendszered? Most megismerheted az egyik vezető napelem gyártó vállalkozást, a TRINA Solart! Válaszd a legjobbat!

TRINA Solar napelemek


Jinko Solar: ismerd meg a világ egyik legnagyobb napelemgyártó cégét!

Ismerd meg a céget, amely 10 év alatt a világ talán legnagyobb napelem gyártójává tudta kinőni magát. A Jinko Solar korszerű, minőségi napeleme remek választás lehet a Te otthonodban is!

Jinko Solar


Peimar napelem – csúcsminőségű panelek egyenesen Olaszországból

Az olasz Peimar nem mondható kifejezetten régi napelem-gyártónak, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne kiemelkedő! Érdekel, mi teszi különlegessé napelem paneljeiket?

Peimar napelem


LG napelemek: nem csak a szórakoztatóelektronika miatt kell odafigyelni a koreai cégre!

LG: Ha először meghallod a cég nevét, nem a napelemek jutnak eszedbe, hanem televíziók és egyéb szórakoztató eszközök. Tudtad, hogy a fotovoltatika terén is világelsők?

LG napelemek


CSunpower napelem – kifogástalan minőség és megbízhatóság

Hallottál már a CSunpower napelemekről? Amennyiben napelem rendszerben gondolkodsz, érdemes közelebbről is megismerni ezt a világszínvonalú napelem márkát! Olvasd el cikkünket hozzá!

CSunpower napelem


Risen Energy napelemek: elkötelezettség a zöld energia mellett

A jövőben csakis környezetbarát energiatermelés létezhet! Ezt pontosan tudja a Risen Energy cég vezetősége is, akik azért dolgoznak, hogy minél fejlettebb technológia álljon rendelkezésünkre.

Risen Energy napelemek