Nem kell jóstehetség: minden eddiginél nagyobb lendület következik a napelem piacon emiatt a pályázat miatt

Nem kell jóstehetség: minden eddiginél nagyobb lendület következik a napelem piacon emiatt a pályázat miatt

A napelem piac másodvirágzásának már eddig is láthattuk a nyilvánvaló jeleit, de úgy tűnik, a pozitív hírek sorozata tovább folytatódik, hiszen máris egy újabb fantasztikus eseményről számolhatunk be.

A kormányzat már régen felismerte a napelem rendszerek elterjedésének szükségszerűségét, így szinte borítékolható volt egy új pályázati lehetőségnek a bejelentése, ami most meg is történt.

Ha e mellé figyelembe vesszük, hogy végre a napelem elszámolás kapcsán is minden kérdés megválaszolásra került, nyugodtan kijelenthető, hogy a háztartások számára újra elképesztő lehetőséget jelent egy napelem rendszer beüzemelése.

Itt most újra egy olyan jövőkép rajzolódik ki, mely nagyon is könnyen elérhető lehet a számodra is, és ennek az első lépése csupán annyi, hogy kellően tájékozódsz a témában.

Az új napelemes pályázat részletei

Az új napelemes pályázat részletei

A Napenergia Plusz Program elnevezésű pályázat egy olyan jövőképet rajzol ki a családok számára, ahol a tiszta energia elérhetővé válik, ráadásul egy pénzügyileg is megtérülő befektetési formában.

A pályázat összege 75 milliárd forint, mely egy olyan összeg, melyre már önmagában is sokan felkapják a fejüket, és jogosan gondolják úgy, hogy most valami tényleg kezdetét veszi a napelem rendszer piacon.

Ezzel a vissza nem térítendő támogatással lehetőség nyílt a családok számára, hogy a beüzemelési költségeik 75%-át fedezhessék, ami akárhogy is nézzük, egy elképesztően nagy segítséget jelent.

Itt már tulajdonképpen egy olyan volumenű támogatásról van szó, amire az emberek joggal mondhatják, hogy szinte kikövezi a sikeres napelem beruházáshoz vezető utat a háztartások számára.

A pályázat bejelentésének időzítése nem véletlen

A pályázat bejelentésének időzítése nem véletlen

A napelem elszámolással kapcsolatos kérdések mostanra tisztázódtak, és végre elmondhatjuk, hogy minden információ a rendelkezésre áll egy megalapozott döntéshez.

A bruttó elszámolás részleteit már ismerjük, és mostanra már világos, hogy komoly változásokra számíthatnak azok, akik lemaradtak a szaldós elszámolásról.

Mivel nagyon sokan érintettek, ahogy talán Te is, ezért állami szinten is felismerték, hogy foglalkozni kell ezzel a kérdéssel, hiszen csak így lehet teljesíteni a nyilvánvaló stratégiai célt: a minél több napelem rendszer elterjedését az országban.

A piaci szereplők számára eddig is nyilvánvaló volt, hogy túl sok család érdekelt ahhoz, hogy a bruttó elszámolással kapcsolatos lépéseket tovább halogassák a döntéshozók, és pontosan ennek az eredménye ez az új pályázat is.

A pályázat részleteiből kiderül, hogy a bruttó elszámolás alá kerülő háztartásokra lett szabva, és amiről eddig az emberek úgy gondolták, hogy bizonytalan, az most hirtelen egy stabil, átlátható és biztos lehetősségé alakult.

A bruttó elszámolás egy második, minden eddiginél nagyobb eséllyé vált!

A pályázat azokat célozza meg, akik valamilyen oknál fogva lemaradtak volna a szaldós elszámolásról, és ez abból válik egyértelművé, hogy a támogatás nemcsak magára a napelem rendszerekre, de az akkumulátorokra is vonatkozik.

A bruttó elszámolás akkor válik igazán fantasztikus lehetőséggé, ha a háztartások számára biztosítva válik az energiatárolás gazdaságos módja is.

Talán Téged is pont az tartott távol eddig ettől a befektetéstől, hogy túl költségesnek ítélted meg az akkumulátorok beüzemelését, ami egyébként teljesen érthető, hisz az komoly anyagi ráfordítást követelne meg.

Ez a pályázat azonban a Te számodra is megadja a lehetőséget arra, hogy a bruttó elszámolást kihasználva biztosítsd családod anyagi biztonságát a jövőben.

Most egyértelműen valami nagy dolog kezdődik a napelem piacon

A családok, háztartások számára most egy új lehetőség van kibontakozóban, és szinte újra tapintható az a hangulat, ami a napelem rendszerek elterjedésének első, előző időszakát jellemezte.

Azok a külső negatív körülmények, melyek miatt eddig sokan a kivárás mellett döntöttek, mostanra teljesen megszűntek, és egészen egyszerűen már minden adott, hogy magukhoz ragadják a napelem rendszerek által kínált lehetőségét.

Aki eddig várt, az igenis jól döntött, de a pályázat bejelentésével most már egy olyan ponthoz érkeztünk, ahol, ha nem is azt mondjuk, hogy azonnal fejest kell ugrani ebbe a kiváló lehetőségbe, de talán már érdemes lenne utánajárni a lehetőségnek.

Innentől kezdve a várakozás már nem egy döntés, hanem egyszerűen csak halogatás.

Várható a következő nagy roham a napelem piacon

Várható a következő nagy roham a napelem piacon

A pályázatot biztosan sokan megpróbálják kihasználni, így kár lenne kockáztatni, hogy lemaradsz róla.

Talán már évek óta foglalkoztat egy napelem rendszernek a gondolata, de eddig nem még érezted a megfelelő alkalmat ahhoz, hogy megtedd az első lépést.

Azonban az indokok mostanra már kezdenek teljesen elfogyni, miért is lenne érdemes tovább halogatni e nagyszerű befektetés megkezdését.

A szerencse az, hogy semmiről nem maradtál még le, főleg akkor, ha élsz a pályázat adta lehetőséggel.

A kivitelezők leterheltségére is számíthatunk

Egyvalami biztos: a megfelelő kivitelező megtalálása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a napelem rendszered minden követelménynek megfelelően épüljön meg, hiszen az akár a pályázati feltételeket is érintheti.

Egy ilyen kivitelező megtalálása azonban egyre nehezebbé válik a jövőben, most, hogy berobbant ennek az új pályázatnak a híre, hiszen az érdeklődés meredek emelkedése egészen biztos.

Ha szeretnéd ezt megelőzni, a legegyszerűbb, ha kitöltöd ajánlatkérő űrlapunkat, hiszen számos olyan kivitelezővel állunk kapcsolatban, akiknek a szakmai hozzáértésére és sok éves tapasztalatára Te is számíthatsz!

Küldd el kitöltött űrlapodat minél előbb, hogy a lehető leghamarabb a részese lehessél annak a szédületes lehetőségnek, amit a napelem rendszerek jelentenek!

Töltsd ki most árajánlatkérő űrlapunkat

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

A Napenergia Plusz Program előnyei és hátrányai – Beszéljünk őszintén az új napelem pályázatról

Összegyűjtöttünk mindent, amit érdemes figyelembe venned a döntés előtt! Nézd meg az új napelemes pályázat legfontosabb előnyeit és hátrányait!

A Napenergia Plusz Program előnyei és hátrányai


Vissza nem térítendő napelem rendszer támogatás vállalkozásoknak

Megmutatunk mindent a vállalkozásoknak kínált vissza nem térítendő napelemes támogatásokról, és a nekik szóló egyéb pályázatokról.

Vissza nem térítendő napelem rendszer támogatás vállalkozásoknak


Napelem pályázat 95%-os (vissza nem térítendő) állami támogatással tanyák részére

Napelem pályázat 95%-os (vissza nem térítendő) állami támogatással tanyák részére


2021-ben visszatér a lakossági napelem pályázat

2021-re új, vissza nem térítendő lakossági napelem pályázatot jelentettek be. Ez változásokat hoz nem csak az előzőhöz képest, de az elszámolási rendszerben is!

2021-ben visszatér a lakossági napelem pályázat


Újraindul a 0%-os MFB napelemes hitel Budapesten és Pest megyében!

Ismét elindul az államilag támogatott, 0% kamatozású MFB hitel, amely napelem rendszerre is igényelhető. Ezúttal a fővárosiak és a pest megyeiek nyújthatják be kérelmüket.

Újraindul a 0%-os MFB napelemes hitel Budapesten és Pest megyében!


3 millió forint vissza nem térítendő támogatás napelem rendszerre a magyar családoknak!

Az utóbbi évek legnagyobb és legszélesebb körű otthonfelújítási programja indul el 2021 január 1-jén, melyet napelem rendszerre is lehet fordítani. Mit kell erről tudni?

3 millió forint vissza nem térítendő támogatás napelem rendszerre a magyar családoknak!


Napelem pályázat az átlagjövedelem alatt élő családoknak

2021 augusztusától kezdve lehet indulni az új, magánszemélyek számára kiírt, vissza nem térítendő napelem támogatásért. Viszont fontos tudni, hogy nem a teljes lakosság a célcsoport!

Napelem pályázat az átlagjövedelem alatt élő családoknak


8 kérdés, amit mindenképp fel kell tenned (minden) napelem pályázat kapcsán

Óriási az érdeklődés a napelem pályázatok iránt – de biztos, hogy mindenkinek szólnak? Összeszedtünk olyan kérdéseket, amikre minden pályázati kiírásban érdemes megkeresni a válaszokat!

8 kérdés a napelem pályázatok kapcsán


GINOP Plusz-1.2.3-21: a cégeket támogató pályázat

Nem látod a végét a vállalkozásod kiadásainak? Szeretnél napelem rendszerbe fektetni, de nincs meg hozzá a megfelelő anyagi háttér? Az alábbi pályázat segítséget nyújthat a Te cégednek is!

GINOP Plusz-1.2.3-21: a cégeket támogató pályázat


75 és 500 millió Ft támogatás KKV-k számára! Itt a GINOP-4.1.5-22

Időnként felbukkannak remek pályázati lehetőségek, amikkel akár ingyen napelemhez juthatnak cégek, magánszemélyek. Cikkünkben a KKV szektornak szóló GINOP-4.1.5-22 pályázatot mutatjuk be!

75 és 500 millió Ft támogatás KKV-k számára!


Pályázat önkormányzati épületek energetikai korszerűsítésére

A vállalkozói és magánszemélyeknek szóló pályázatok után most itt van egy, amely az önkormányzatokat célozza: energetikai fejlesztés, hőszivattyú és napelemes rendszer!

Pályázat önkormányzati épületek energetikai korszerűsítésére


GINOP Plusz-1.1.2-21 – pályázat a kiemelkedően teljesítő mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

Hatalmas állami támogatást igényelhetnek a kimagaslóan teljesítő mikro-, kis- és középvállalkozások ezzel a pályázattal! Akár napelem rendszerre is igénybe vehető!

GINOP Plusz-1.1.2-21 – pályázat


A napelem piac kilövésre kész – Változások a pályázatokban

A napelem pályázatok feltételeit olyan szintű módosítások érték, melyek alapvetően változtatják meg a napelem piacot, méghozzá igen kedvező irányba! Nézzük a részleteket!

A napelem piac kilövésre kész – Változások a pályázatokban


Ismét egyszerűsödött a napelem pályázat: egy újabb jel, hogy lassan vége a napelemes korlátozásoknak

Csak kapkodjuk a fejünket, mennyi minden változott a napelem rendszerek piacán pozitív irányba. A napelemes pályázatokban olyan változás történt, ami Téged is érdekelhet!

Ismét egyszerűsödött a napelem pályázat: egy újabb jel, hogy lassan vége a napelemes korlátozásoknak


Mi történt a 100%-os napelem pályázattal? Vannak fejlemények? Vizsgáljuk meg közelebbről!

Azok közé a szerencsések közé tartozol, akik megfeleltek a 100%-os napelem rendszer támogatás feltételeinek? Van néhány jó hírünk a számodra!

Mi történt a 100%-os napelem pályázattal? Vannak fejlemények? Vizsgáljuk meg közelebbről!


Nem kell jóstehetség: minden eddiginél nagyobb lendület következik a napelem piacon emiatt a pályázat miatt

A bruttó elszámolás alá eső napelemesek számára egy egyedi pályázat érkezik, ami hatalmas lehetőséget jelent, és megnyitja az utat egy kiváló befektetés előtt.

Minden megváltozik: új pályázati lehetőség a napelem piacon!


Jó hírek és új napelem pályázat kisfogyasztó napelemeseknek! Vizsgáljuk meg rögtön, mit nyerünk ezzel!

Sokáig lengte körül mostanában bizonytalanság a törvényalkotói szándékot. Most viszont kedvező irányba ható bombahír is érkezett a napelemes világra vonatkozóan!

Jó hírek és új pályázat kisfogyasztó napelemeseknek!