Beszéljünk a napelem árakról, és a valódi minőségről!

Beszéljünk a napelem árakról, és a valódi minőségről!

Manapság az egyik legnépszerűbb megújuló energia a napenergia, de amellett, hogy talán az évszázad egyik legjobb divatirányzata, természetesen nagyon hasznos is – nem csak a napelem tulajdonosok számára, hanem az egész világnak.

Talán sokan nem is tudják, de az ökológiai lábnyoma olyan kicsi, hogy szinte teljesen elhanyagolható, sőt, még tovább is tud csökkenni, amikor a megtermelt többlet energiát megfelelően hasznosítják.

A kutatók azt is megállapították, hogy olyan mértékű pozitív hatást gyakorolnak a természetre, hogy a telepítésük még akár a környezetvédelmi területeken is lehetséges.

Persze mondhatjuk, hogy attól, hogy valakinek napelem rendszere van, még nem fog megmenekülni a világ a globális felmelegedéstől, de az biztos, hogy a sok kicsi sokra megy, és ha még a nagy egészre nem is, legalább magunkra gondoljunk.

Jogos tehát a kérdés, hogy miért éri meg napelem rendszert telepíteni?

Miért éri meg egy olyan befektetés, ami fixen, legalább 20-25 évre előre meghatározza az energiatermelésemet?

Ha a környezetvédelmi kérdést elengedjük, akkor térjünk rá az anyagiakra!

Ha a környezetvédelmi kérdést elengedjük, akkor térjünk rá az anyagiakra!

A kérdésedre a válasz a következő: ideális esetben 8-10 évben belül megtérül a befektetésed – számold csak ki, hogy 10 év alatt mekkora összeget fizettél villanyszámlára: ez az összeg a családi kasszában marad ezután.

Eltelik még pár év, de a napelemed még mindig hűen termeli az áramot és a villanyszámla fogalmát is elfelejted, az arra szánt pénzből pedig lehetséges, hogy több ízben is elvitted már a családot nyaralni.

Itt nem egy pár évig működő hóbortról beszélünk, ami most nagyon felkapott, és amilyen könnyen jött, olyan könnyen megy.

Itt valóban egy olyan kulcsmegoldásról van szó, ami egész életedben kiszolgál, és még gyerekeid és unokáid életét is könnyebbé teheti.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Jó, de mennyi az a nagyobb kiadás? Számokat akarunk!

Jó, de mennyi az a nagyobb kiadás? Számokat akarunk!

Lehet, hogy most csalódni fogsz, de nem fog tudni senki se csak úgy csípőből rávágni egy olyan konkrét összeget, ami nem mozdul se fel, se le.

Hogy miért?

Mert mindenkinek egyedi az energiafogyasztása, amire teljesen személyre szabott rendszert kell kiépíteni.

Tegyük fel, hogy kérsz tőlünk egy ajánlatot akár e-mailen keresztül, vagy, ami még egyszerűbb, kitöltöd a weboldalunkon található egyszerűsített adatlapot.

Ez az utóbbi azért nagyon hasznos, mert ez alapján már tisztában leszünk néhány olyan információval az áramfogyasztásodat illetően, hogy nem teljesen vakon fogunk felhívni, hanem már sokkal konkrétabb kérdéseket is fel tudunk Neked tenni.

A válaszaid alapján összeállítunk neked egy durva becslést, és azért mondom, hogy durvát, mert a valós ár csak az után tud kialakulni, miután megtörtént az ingyenes helyszíni felmérés.

Milyen tényezők tudják még befolyásolni az árat?

Milyen tényezők tudják még befolyásolni az árat?

Az átlagos energiafelhasználásod mellett a napelem rendszered méretét, a panelek számát, az elhelyezését és ezzel egyenes arányosan az árát is nagyon sok minden befolyásolja.

Ilyen ráható tényező lehet például az otthonod tájolása, a tető mérete, a jelenlévő árnyékolási tényezők (fa, szomszéd ház, kémény stb.), vagy akár befolyásolhatja az is, hogy a jövőben milyen elektromos árammal működő eszközöket szeretnél még beszerezni.

Most már Te is láthatod, hogy nagyon sok tényezőtől függ a napelemes rendszered árának a kalkulációja.

De teljesen megértjük, ha ez így bizonytalan, és szeretnél tényleges számokat látni.

Ha ellátogatsz erre az oldalunkra, akkor kezdve a 3 kW-os rendszerektől, egészen a 20 kW-os rendszer árakig bogarászhatsz, helyettünk pedig boldog napelem tulajdonosok fognak beszélni a tapasztalataikról, hogy segítsenek neked a döntésben.

Mi a biztosítéka a magas fokú minőségnek?

Röviden és tömören; a minőségi termékek használata.

Az, hogy a kivitelező és telepítő csapatunk jól képzett és tapasztalt emberekből áll, önmagában nem elég.

Mi hiszünk abban, hogy minőségi munkát csak minőségi termékekkel lehet véghezvinni.

A több mint 100 éves múlttal rendelkező, piacvezető SHARP többször is bizonyította már, hogy joggal tartják az egyik legjobbnak ezen a területen is.

A napelem rendszerek világában a SHARP Solar 60 éve látja el a nagyérdeműt professzionális minőségű alkatrészekkel, amellett, hogy az innovációs mozgalmaknak is az egyik éllovasa.

Büszkék vagyunk rá, hogy az évek során sikerült kivételesen jó kapcsolatot kialakítani a gyártókkal, és így szinte első kézből tudunk hozzájutni a termékekhez.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a félcellás napelemek piacra dobásával a SHARP új korszakot nyitott az iparágban.

Árajánlatkérés itt

Ingyenes felmérés

Röviden a félcellákról

Megtisztelő tehát, hogy hazai forgalmazóként kulcsszerepünk van ezeknek a nagyobb teljesítményű és hatékonyabb moduloknak a széleskörű elterjedésében.

Ezek a félbe vágott cellákkal ellátott modulok amellett, hogy az ellenállási veszteségük 75 százalékkal csökken, sokkal jobban védve vannak az esetleges hot-spotok kialakulása ellen, összességében pedig 2-3 százalékkal nagyobb hatékonyságra képesek.

A gyártó ebben az esetben is gondolt háztartásokra és az ipari szférára is.

Magyarországon az általunk egyik leggyakrabban telepített félcellás modul a háztartásokban az NU-JC330-as típus, ami 19,5 százalékkal nagyobb modulhatékonyságot tud produkálni.

A 330 wattos kimenettel rendelkező modul a lakossági felhasználás mellett tökéletesen megállja a helyét az ipari felhasználás során is.

Nem kis garanciát vállalnak a minőségre!

Nem kis garanciát vállalnak a minőségre!

Ha a több évtizedes szakmai tapasztalat és az innovációs fejlesztések nem győztek meg a SHARP termékek kapcsán, akkor majd a garancia meg fog!

A cikk elején azt írtam, hogy 20-25 évre előre meghatározod az energiafogyasztásodat.

Miért mertem ekkora számot írni?

Mert a SHARP pontosan 25 éves teljesítménygaranciát vállal a modulokra, de természetesen a modulok még utána is működni fognak hosszú évtizedekig.

Ez a garancialevél pedig nem csak a félcellás modulokra, hanem minden SHARP napelemre érvényes.

Magas színvonal minden tekintetben!

Magas színvonal minden tekintetben!

Ha megszületett benned az elhatározás, hogy napelem rendszerbe szeretnél befektetni, akkor a folyamat minden fázisánál melletted leszünk, és végigkísérünk az úton.

A szolgáltatóval való engedélyeztetés ugyan a Te feladatod, de ilyenkor is szívesen válaszolunk, bármilyen kérdés merülne fel benned, és segítünk, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban vidd véghez a folyamatot.

Ha pedig azt gondolnád, hogy a beszerelés és a telepítés végeztével elengedjük a kezed és soha többé nem hallunk egymásról, akkor azt kell, hogy mondjam: rosszul gondolod!

Szolgáltatásunk alapvető eleme a folyamatos ellenőrzés és karbantartás.

A kapcsolattartás folyamatos, és időközönként átvizsgáljuk a rendszert, az esetleges meghibásodásokat pedig azonnal orvosoljuk.

Bízz a minőségben, bízz a megújuló energiában!

Töltsd ki űrlapunkat és élvezd Te is a zöld energia jótékony hatásait!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3 kW-os napelem rendszer árak

Mekkora villanyszámlát tud kiváltani egy 3 kW-os napelem rendszer? Kinek megfelelő megoldás ez? Íme, néhány háztartás, ahol már napelemekkel termelik az áramot.

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW-os napelem rendszer árak

4 család mesél arról, miért vásárolt napelem rendszert otthonára, és mennyire találja megtérülőnek a befektetését. Te is 4 kW-os napelem rendszerben gondolkozol, mint ők?

4 kW-os napelem rendszer árak


5 kW-os napelem rendszer árak

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer? Bemutatunk 3 családot, akiknek ekkora rendszere van, és elégedett a befektetésével. Ismerd meg történetüket most!

5 kW-os napelem rendszer árak


6 kW-os napelem rendszer árak

Mennyibe kerül egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer? Ismerd meg árainkat, és azt, hogy milyen haszonnal járhat egy napelem rendszer telepítése.

6 kW-os napelem rendszer árak


7 kW-os napelem rendszer árak

Jó tudni, hogy körülbelül mennyi pénzt érdemes befektetni egy napelem rendszerbe, ezért összegyűjtöttük Neked 7 kW-os napelem rendszereink árait.

7 kW-os napelem rendszer árak


8 kW-os napelem rendszer árak

Összegyűjtöttük Neked, hogy mit is kínálunk 8 kW-os rendszereinken belül, és mennyiért, valamint hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni a pénzed.

8 kW-os napelem rendszer árak


9 kW-os napelem rendszer árak

Tájékozódj a 9 kW teljesítményű napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, szolgáltatásainkról, és a napelemes befektetésből származó hasznokról!

9 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

Összeszedtük Neked a 10 kW-os napelem rendszereink árait, és a velük járó kiegészítőket. Olvass utána árainknak és szolgáltatásainknak itt!

10 kW-os napelem rendszer árak


12 kW-os napelem rendszer árak

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mennyibe kerül egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése, és ismerd meg a vele járó lehetőségeket!

12 kW-os napelem rendszer árak


13 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben a 13 kW-os napelem rendszerekre vonatkozó árainkról, és a rendszer telepítését befolyásoló tényezőkről olvashatsz.

13 kW-os napelem rendszer árak


15 kW-os napelem rendszer árak

Ha szeretnél több információhoz jutni a 15 kW-os napelem rendszerek árairól, és az árakat befolyásoló tényezőkről, akkor ebből a cikkből megkapod.

15 kW-os napelem rendszer árak


17 kW-os napelem rendszer árak

Ebben a cikkben megismerheted 17 kW-os napelem rendszerünket, a rá vonatkozó árat, és hogy miért érdemes napelem rendszerbe fektetni.

17 kW-os napelem rendszer árak


18 kW-os napelem rendszer árak

Tudd meg, mennyibe kerül egy 18 kW teljesítményű napelem rendszer, illetve hogyan, és mi alapján zajlik a telepítés előtti előzetes felmérés!

18 kW-os napelem rendszer árak


20 kW-os napelem rendszer árak

20 kW-os napelem rendszereink árairól, az árakat befolyásoló tényezőkről, valamint a napelem rendszerek előnyeiről olvashatsz ebben a cikkben.

20 kW-os napelem rendszer árak