Elmondom érthetően a napelem inverter működését

 

Minden napelemnek van egy úgynevezett hatásfoka: ez azt fejezi ki, hogy a napsugárzás hány százalékát képes árammá alakítani.

Ez általában 15-16 % körül ingadozik.

Már egy-két százalék is nagy eltéréseket eredményezhet a felhasználható áram mennyiségében.

Cégemnél a német és japán termékek minősége révén a hatásfok a lehető legmagasabb.

Az inverter: Azonban ez még úgynevezett egyenáram, az elektromos berendezések pedig váltóáramot használnak.

Át kell hát alakítani egy inverter segítségével váltóárammá.

Az inverternek is van hatásfoka, ami azt mutatja, hogy a napelem által előállított egyenáram hány százaléka alakul át váltóárammá.

Cégem természetesen a német piacvezető SMA gyártmányokat felhasználva itt is a legmagasabb hatásfokot (akár 97%!) biztosítja, hogy Te minél többet spórolhass, hogy a felhasznált áram akár 100%-áról napelemed gondoskodjon.

Létrejön tehát a váltóáram, melynek egy részét azonnal felhasználod.

Az a rész, amit nem közvetlenül használsz fel (mikor például senki nincs otthon), vagy egy akkumulátorba raktározódik el, vagy az elektromos hálózatra kapcsolva jóváíródik.

Ezt a jóváírt mennyiséget vagy kifizetik neked, vagy később felhasználhatod.

Ezt a folyamatot az inverter segítségével bármikor nyomon követheted, ellenőrizheted egy monitoron, ami minden információt megad a termelt áram mennyiségéről.

Tudtad?

Tudtad, hogy ha a Földre érkező napsugarak teljes egészét felhasználhatnánk valamilyen módon, akkor az egy óra alatti napsütésből a Föld egy egész évi áramellátását biztosíthatnánk?

Ha ezzel a módszerrel még nem is rendelkezünk a mai technológiával, bemutatom most azt a módszert, ami révén gondoskodhatsz családodról, nyugdíjas éveidről és amivel életednek egy jókora részén minden terhet egyszerűen ledobhatsz a válladról.

Manapság nehezen találni olyan embert, aki ne került volna valamilyen kapcsolatba a sokat emlegetett megújuló energiaforrással, a napenergiával.

Ha nem máshogy, hát egy nyári forró napon érezted, hogy a nap melegítette szoba egész estén át megőrzi ezt az energiát.

De minden bizonnyal valamennyien találkoztunk már a nem véletlenül elterjedőben lévő napelemekkel munkahelyünkön, a különböző pályázatokat nyert iskolákban és a szomszédos ház tetején.

És belegondoltál, hogy esetleg neked is lehetne egy, hisz múltkor olvastál a klímaváltozásról és elragadott a lelkesedés.
Aztán eszedbe jutott, hogy ez milyen elképesztően drága lehet és elvetetted a gondolatot.

Pedig ma már olyan fejlődés előszele érinti meg a technológiát, ami mindenki számára hozzáférhetővé teszi azt, hogy bekapcsolódjon ebbe.

A napelem rendszer nem drága

Annak oka, hogy ma Magyarországon még alig elterjedőben van a megújuló energiaforrások használata, nagy részben azon múlik, hogy az emberek óriási összegeket képzelnek egy-egy rendszer kiépíttetése mögött.

Sokszor ezért utána sem néznek a valóságnak.

Ennek a bizalmatlanságnak másik oka az, hogy nincsenek tisztában ezen rendszerek működési elvével, így nem láthatják előre sem a nagyobb kiadások megtérülését, sem Földünk megvédésének új lehetőségeit, ami hosszú távon szintén az ő hasznukra válik.

Néhányan vannak, akik végül mégis ráveszik magukat és elfogadva a közvéleményt, hogy a kínai rendszerek a legolcsóbbak, rámennek egy ilyen oldalra és megrendelik onnan a lehető legkedvezőbbnek tűnő ajánlatot.

Később, 3-4 év múlva, mikor ezek az ócska alapanyagokból álló napelemek meghibásodnak, igénybe vehetik a messzi ország jótállását, ami általában annyiból áll, hogy magához a gyártóhoz, Kínába kell visszaküldeni a terméket.

Eközben rengeteg előre nem látott költség ugrik be.

Vagy megkeresnek egy magyar magánvállalkozót, aki az egyedül Kínában fellelhető, sehol máshol nem gyártott alkatrészek híján összehoz valamit, az árra pedig rátesz még két lapáttal.

És ezt megismételhetik 5 évente.

Ez egy nagyobb családnak, akik a villanyszámlák csökkentésének reményében vágtak bele ebbe, nem igazán megtérülő befektetés...

Azt hihetnéd, hiányzik hazánkban az a profizmus, megbízhatóság és precizitás, ami meggyőzhetne Téged arról, hogy pénzt fektess egy olyan üzletbe, ami  egyesek szerint még csak gyerekcipőben jár.

Az igazság az, hogy a fejlődés és a világ elkötelezettsége élőhelyünk megóvására sokkalta gyorsabb és nagyobb, mintsem azt a múlt évszázadban el tudtuk volna képzelni.

A cégemnél vásárolt napelemekkel az említett problémák fel sem merülhetnek, hogy miért nem, arról később.

Árajánlatkérés itt!

A napelem működése röviden

Napelem inverter Balatonfűzfőn

 

Ezeknek a problémáknak a kiküszöbölésére, mindenekelőtt szeretném röviden és érthetően elmagyarázni a napelemek működését.

Sokan úgy képzelik el, hogy néhány üvegszerű valamit feltesznek a tetőre, azok közvetlenül össze vannak kötve a konnektorokkal és már folyik is az ingyen áram.

Ez nem így van és nem is ilyen egyszerű.

A nap energiáját felhasználó rendszereket fotovoltaikus rendszernek nevezzük.

Hasonlít ez a növényeknél középiskolában tanult fotoszintézishez.

Csak itt nem táplálékká alakul a napsugár, hanem közvetlenül elektromos árammá.

Ennek az alapelvnek a felfedezéséért kapott Albert Einstein Nobel díjat.

Ezt az alapelvet használják már 50 éve a műholdak energiaellátására, a zsebszámológépek működésére, és erre épül cégemnél valamennyi tervezés és újítás.

Ennek lényege a következő:

A panel: Az általában félvezető szilikonból készülő napcella (ezekből épül tehát fel a tetőre szerelt panel) két rétegből áll, azaz két módon szennyezett rétegből: egy negatívból és egy pozitívból.

Az egyikben elektronhiány, a másikban elektron többlet van.

A napsugár hatására az elektronok a negatív részről a pozitívra vándorolnak és mivel az áram egyenlő az elektronrészecskék áramlásával a vezetékben, maga az áram ezzel előállt.

Cégemnél a legnagyobb múltra visszatekintő Sharp napelemeket használjuk, melyeknek kiváló minősége biztosítja a hosszú élettartamot és a természeti viszontagságoknak való masszív ellenállást.

Legyen szó akár viharról, erős szélről, bármilyen csapadékról, a napelemek nem igényelnek különösebb karbantartást.

Áraink a kínai rendszerek árai alatt vannak!

Remélem, sikerült érthetően fogalmaznom és Te is látod, mennyi változó van a rendszerben és mennyi mindentől függ az, hogy megéri-e megvenni egy napelemet.

Hogy mivel lehet meggyőzni egy ügyfelet arról, hogy ennyi bizonytalanság mellett mégis a napelem mellett döntsön, és hogy ne a kínait vegye meg?

A válasz igen egyszerű: azzal, hogy mi teljes bizonyosságot nyújtunk minőség és garancia formájában, és hogy a kínai rendszerek ára alatt adjuk ajánlatainkat.

Az általunk forgalmazott termékek kivétel nélkül minőségi bizonyítvánnyal és gyártói garanciával rendelkeznek, így Neked a napelem megvétele után nem kell aggódnod a plusz kiadások miatt.

Nem mindegy tehát, hogy milyen napelemet veszel.

Nekünk fontos, hogy Te legyél a legelégedettebb a megvásárolt termékkel.

Ezért szeretném felhívni a figyelmedet a többi olyan dologra, ami „nem mindegy”:

Nem mindegy az, hogy milyen támogatást és segítséget kapsz a napelem kiválasztásához, beállításához, felszereléséhez és az ezt követő további problémákhoz.

Nem mindegy az, hogy mit tart a cég a szeme előtt: a minél több pénz bezsebelését, vagy a vevő elégedettségét.

A jó hír az, hogy mi nem azok a vállalkozók közé tartozunk, akik készítenek valamit, majd magára hagyják a megrendelőt.

Nem csoda, hogy ezek a vállalkozók hamarosan újabb megrendelések híján felsülnek és valami másba kezdenek.

Ők például azoknak a gyanús hirdetéseknek a feladói, akiknek a vállalata pár hónappal ezelőtt alakult és korábban próbálkoztak már ingatlanokkal, autójavítással, lakberendezéssel stb., de hozzáértés híján mindbe belebuktak.

Tökéletes tervezés és munka

Napelem inverter Nagyrábén

 

Nekünk az elégedettséget a Te ízlésedhez, igényeidhez, energiafogyasztási szokásaidhoz való alkalmazkodás teszi lehetővé.

Azon elv alapján dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettsége révén minél több új ügyfelet sikerüljön meggyőznünk.

Ez csak a legtökéletesebb tervezéssel és munkával valósítható meg, ahol mindig Te vagy a középpontban.

Akár egy többgyermekes családról, akár egy környezettudatosan gondolkodó személyről, akár egy a befektetésből profitálni kívánó ügyfélről van szó, mi mindenben segítséget nyújtunk, a legapróbb részletekben is támogatjuk, hogy Neked semmi dolgod vagy problémád ne akadjon, mégis mindennel tisztában legyél.

Nagyon fontos még az is, hogy milyen földrajzi helyen kerül felállításra a rendszer.

Magyarországon szerencsére rendkívül kedvező a helyzet, 2000-2200 az évi napsütéses órák száma, ami a németországinál is több, ahol pedig már régen hatalmas számban alkalmazzák a napelemeket, felismerve a benne rejlő összes hasznot.

Több mindenesetre Kínánál is, mert ott a nagyvárosok felett nem hogy a Nap nem látszik, de még az utca túloldalára is nehéz átlátni a légszennyezettség miatt.

Ehhez képest hazánkban már a legkevesebb napsütést kapó területen is fedezheti a villanyszámla költségeit.

Külön megemlíteném, hogy napelemeink nem csak a hét ágra sütő nap sugarait képesek hasznosítani, de szórt fényt is kitűnően felhasználják.

Árajánlatkérés itt!

A dőlésszög és a tartószerkezet

Persze lehet tökéletesen kedvező a napsütéses hely, ha hiányzik a profizmus és nem a megfelelő helyre és szögben van felszerelve a napelem, az nagy veszteségekkel járhat.

Szakembereim kiválósága abban rejlik, hogy elsőként kimennek az épülethez, minden lehetőséget számításba véve felmérik a helyzetet, hozzáigazítják azokhoz a Te igényeidet, elvárásaidat és ezek után adják meg a Hozzád és az épülethez leginkább passzoló ajánlatot.

Így, ha nem vagy elégedett az ajánlattal, (mivel már előre kivizsgáltuk a terepet, a lehetőségbe jövő helyeket és azt a beesési szöget, amiben a legtöbb napsugár esik a panelre) már azonnal újrakalkulálhatjuk a beállításokat és a kéréseidet figyelembe véve az állandó változók mellett variáljuk a változtathatókat.

A napelemek tartószerkezete szintén a legkiválóbb alkatrészekből készültek, Schletter gyártmányok, saválló anyagokból, melyik ellenállnak bármely csapadéknak.

Gondolj bele, mennyit teszel azzal magadért és a környezetért, hogy befekteted pénzedet, hagyod kamatozni, és az először soknak tartott összeg az évek során hosszútávon többszörösen túllépi a várt hozamot.

Ha saját háztartásodban használod fel, eltörlöd vele villanyszámláidat, csökkentheted rezsiköltségeidet.

Tegyük fel, hogy a napelem, melyet most veszel, 20 év múlva nyeri el hasznossága lényegét, a spórolást; Te akkor 20 évig nem bajlódtál a villanyszámlák befizetésével.

Mostantól fogva nem csak 20 évig, hanem sokkal tovább kisebb ökológiai lábnyommal rendelkezel és teszel azért, hogy gyermekeid és unokáid ugyanazon a gyönyörű Földön élhessenek, mint mi.

Ezenkívül 20 év alatt várhatóan tovább emelkednek az energiaárak, hiszen a Föld nem megújuló energiaforrásai kifogyóban vannak.

Te azzal, hogy a cégem által kínált szolgáltatásokat veszed igénybe napelem témában, a fejlődés útjára állsz (ami hamarosan az egész világon el fog terjedni) és évtizedekre biztosítod magadnak az elektromos áramot, ami semmi más szolgáltatótól nem függ.

A nap energiája, mint passzív jövedelemforrás

Amit kevesebben tudnak, hogy a napelem nem csak saját háztartásunkban használható fel, hanem mint passzív jövedelemforrás is alkalmazható.

Ha be szeretnéd fektetni pénzed egy jól jövedelmező üzletbe, akkor nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

A termelt áramot ugyanis bármi máshoz hasonlóan eladhatod, anélkül hogy bármi teendőd lenne.

Ez egy csodálatos aranybánya, hiszen a napelem így gyorsan behozza árát, még a háztartás sem fogyaszt belőle, és hamarosan Te is passzívan pénzt kereshetsz az áramátvételi díjjal, amit a hálózatba áttöltött energia termel.

Vagy ha kiadnád lakásodat, a teljes bérleti díjat eltehetnéd, hiszen a rezsi nagy részéről napelemed gondoskodik.

Nyilván, ha csak elolvasol egy újságot a klímaváltozásról, azonnal megérlelődik benned a gondolat, hogy mit tehetnél ellene.

A megoldás pedig ott van előtted, csak nem biztos, hogy eddig észre vetted.

Az olaj, a szén és a gáz hamarosan elfogynak, a nap azonban mindig sütni, a szél mindig fújni, a víz mindig folyni fog.

A természet tálcán nyújtja a lehetőségek tárházát, azokat, melyeket még csak el sem kell égetni, nem kell feltűrni értük a Földet több kilométeres mélységekben.

A növekvő szén-dioxid-kibocsátás egyre súlyosabban károsítja környezetünket, az üvegházhatás tönkreteszi élőhelyünket.

„A szén-dioxid-kibocsátás elleni harcban arzenálunk leghatékonyabb fegyvere a napenergia” – állítja a napenergia szakértője, Greg Wilson.

Hogy miért fontos a környezet védelme, azon nem kell sokáig gondolkoznod: „Vendégek vagyunk ezen a bolygón.

Azért is fontos a környezet védelme, mert a természeti erőforrásokra a következő nemzedékeknek is szükségük lesz” –adja meg a választ Stephanie Linnartz, a Marriott International ügyvezető alelnöke.

Környezettudatosság (tiszta energia a "semmiből")

Napelem inverter Mezőtúron

 

Te személy szerint úgy védheted tehát a környezetet, hogy közben hasznot is húzhatsz belőle.

Ez egy olyan lehetőség, amit mindenki kiaknázhat, amit támogatnak felülről is, és amit egy idő után mindenki hasznosítani fog.

A németek erre már rájöttek, 27%-ban már megújuló energiaforrásokból termelik az áramot, féltik a természetet, az erdőket, tartanak az atomenergiától és a törvény is hasznot garantál annak, aki áramot tölt vissza a hálózatba.

Ennek példáját követve igyekszünk mi is terjeszteni Magyarországon is ezt a már jól bevált és napjainkban könnyen hozzáférhető forrást.

A cégem által  ajánlott napelem rendszer egy olyan megoldás a számodra, ami hasznot termel, anélkül, hogy bármi problémát okozna az életedben, a legkisebb időráfordítást igényli az összes megújuló energiaforrás közt; bárhol és bárkinél telepíthető és nem csap zajt: sem a napelem, sem az inverter működése.

Színtiszta energiát hoz létre a „semmiből”.

Legyél hát családapa, nyugdíjas éveit élő, természetvédő vagy pénzét kamatoztatni kívánó fél, a napelem minden esetben hasznodra válik.

Cégem annak érdekében jött létre, hogy szolgálja a környezetet és a lakosságot.

Ezért törekszünk a legnagyobb profizmust nyújtani.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, mi házhoz megyünk és személyesen teszünk ajánlatot Neked.

A terület bejárása, a helyszíni felmérés és a személyes tanácsadás elengedhetetlen számunkra.

Fontos, hogy kérdéseidre gyorsan reagáljunk, ezért minden területen szeretnénk hozzáférhetővé válni a Számodra.

Szempontok napelem vásárlásakor

Szeretném felsorolni összefoglalásként a legfontosabb szempontokat egy napelem megvásárlásakor:

  • minőség és garancia
- hosszútávra tervezés
- a kivitelezésben és a többi folyamatban kapott segítségnyújtás

Amit pedig cégem kínál:

  • A legjobb minőséget a német precizitás és a japán profizmus biztosítja 

  • Minden termékre gyártói garanciát vállalunk 

  • A legapróbb részletekig segítünk, hogy Neked ne legyen gondod semmire 

  • A kivitelezés után sem hagyunk magadra
  • A legfőbb irányadó mindig a vevő igénye

Remélem, sikerült elnyernem bizalmadat, és meggyőztelek, hogy ebben az üzletben a vásárló minden esetben szerencsés.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, kérem, keress fel minket mihamarabb, hogy egy személyes találkozás révén, ami még semmire sem kötelez Téged, ajánlatot tehessünk. 

 

Ajánlatkérő űrlap


Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!

Napelemek, avagy az élet napos oldala

Napelemek, avagy az élet napos oldala

5 megoldás, amit sosem várnál egy napelemtől, de megváltoztatja az életed

5 megoldás, amit sosem várnál egy napelemtől, de megváltoztatja az életed

Kanada, a lakókocsis és a kecskeméti főiskola diákjai is a napelem mellett döntöttek

Kanada, a lakókocsis és a kecskeméti főiskola diákjai is a napelem mellett döntöttek

Napelemes utak, napelem spray, 3D-s panelek és wifis tricikli – Megérkeztek a legfrissebb újdonságok

Napelemes utak, napelem spray, 3D-s panelek és wifis tricikli – Megérkeztek a legfrissebb újdonságok

Napenergia az űrből és a talpunk alól

Napenergia az űrből és a talpunk alól

Esőcseppekből nyerhetünk elektromos áramot!

Esőcseppekből nyerhetünk elektromos áramot!

San Francisco kötelezővé tenné a napelem rendszerek telepítését

San Francisco kötelezővé tenné a napelem rendszerek telepítését

A két legújabb és legmegdöbbentőbb hír a napelemek világából – Veszélyes vagy életmentő?

A két legújabb és legmegdöbbentőbb hír a napelemek világából – Veszélyes vagy életmentő?

Egész települések választják a napenergiát Magyarországon

Egész települések választják a napenergiát Magyarországon

Már Jimmy Carter is a napelemre szavazott. Most akár ingyen is hozzájuthatunk!

Már Jimmy Carter is a napelemre szavazott. Most akár ingyen is hozzájuthatunk!

Napelem Odüsszeia – világkörüli úton a napfénnyel működő repülőgép

Napelem Odüsszeia – világkörüli úton a napfénnyel működő repülőgép

Nyomtassunk napelemet! – a fotovoltaikus rendszerek jövője

Nyomtassunk napelemet! – a fotovoltaikus rendszerek jövője

Kasszát robbantott a Tesla napelemes fejlesztése

Kasszát robbantott a Tesla napelemes fejlesztése

Napelemek a közlekedésben: Napelemes autó és autóút

Napelemek a közlekedésben: Napelemes autó és autóút

Napelemes járművek Magyarországon

Napelemes járművek Magyarországon

„A robogók Teslája” begördül Európába

„A robogók Teslája” begördül Európába

Hogyan tároljuk a megújuló energiát? Megszületett a megoldás!

Hogyan tároljuk a megújuló energiát? Megszületett a megoldás!

Napelemek a tetőre? Inkább tető napelemből!

Napelemek a tetőre? Inkább tető napelemből!

Napelemes fa és a vízszűrő pipa

Napelemes fa és a vízszűrő pipa

Új generációs spanyol napelemek és a Gloucester katedrális

Új generációs spanyol napelemek és a Gloucester katedrális

Sunpower, a legkörnyezetbarátabb napelemes cég

Sunpower, a legkörnyezetbarátabb napelemes cég

A világ legnagyobb napelem farmja van készülőben

A világ legnagyobb napelem farmja van készülőben

A Columbia Egyetem segítségével olcsóbbak lehetnek a napelem panelek

A Columbia Egyetem segítségével olcsóbbak lehetnek a napelem panelek

A Tesla nemcsak a SolarCity-vel, hanem a Panasonic-kal is társulna

A Tesla nemcsak a SolarCity-vel, hanem a Panasonic-kal is társulna

A megújuló energiák túlszárnyalták a fosszilis forrásokat

A megújuló energiák túlszárnyalták a fosszilis forrásokat

Akiknek a külső számít: jön a láthatatlan napelem!

Akiknek a külső számít: jön a láthatatlan napelem!

Napelemek a talpunk és az autónk alatt – az első napelemes tesztpályák

Napelemek a talpunk és az autónk alatt – az első napelemes tesztpályák

100% megújuló energiával fog üzemelni a Google 2017-től

100% megújuló energiával fog üzemelni a Google 2017-től

A világ első, teljesen önellátó hajója világkörüli útra indul

A világ első, teljesen önellátó hajója világkörüli útra indul

Meghódította Magyarországot a napelem

Meghódította Magyarországot a napelem

Napelemes házak és autók családoknak – a jövő hétköznapjai

Napelemes házak és autók családoknak – a jövő hétköznapjai

Vili, a magyar napelemes kisvasút

Vili, a magyar napelemes kisvasút

2 találmány, ami még hatékonyabbá fogja tenni napelem rendszerünket

2 találmány, ami még hatékonyabbá fogja tenni napelem rendszerünket

A világ legnagyobb napelemfarmja most, és a jövőben

A világ legnagyobb napelemfarmja most, és a jövőben

A napfény erejével termesztenek növényeket a sivatag közepén

A napfény erejével termesztenek növényeket a sivatag közepén

Ha kérdéseid lennének: itt van minden, amit a napelem adóról tudnod kell

Ha kérdéseid lennének: itt van minden, amit a napelem adóról tudnod kell

Ha bizonytalan lennél: a Google elmondja, melyik háztetőre érdemes napelemet szerelni!

Ha bizonytalan lennél: a Google elmondja, melyik háztetőre érdemes napelemet szerelni!

Ezt már te sem akarod majd elhinni: a napelemek vizet is csinálnak a sivatag közepén

Ezt már te sem akarod majd elhinni: a napelemek vizet is csinálnak a sivatag közepén

A Tesla új áramtermelő tetőcserepe minden befektetést megér!

A Tesla új áramtermelő tetőcserepe minden befektetést megér!

A „nyomtatott” napelem panel, ami radikális változást hozhat a napelem piacra

A „nyomtatott” napelem panel, ami radikális változást hozhat a napelem piacra

Fény az éjszakában ott, ahol áram sincs

Fény az éjszakában ott, ahol áram sincs

Mi is ott voltunk a 2017-es Intersolar kiállításon

Mi is ott voltunk a 2017-es Intersolar kiállításon

Mi folyik Kínában a napelemekkel?

Mi folyik Kínában a napelemekkel?

5 napelemes hír itthonról: egy kis ország nagy lépései a környezettudatosság felé

5 napelemes hír itthonról: egy kis ország nagy lépései a környezettudatosság felé

21 ezer liter dízelt spórol a napelemes vonat!

21 ezer liter dízelt spórol a napelemes vonat!

Angliában jelenik meg először az IKEA új napelemes energiatárolásra alkalmas rendszere

Angliában jelenik meg először az IKEA új napelemes energiatárolásra alkalmas rendszere

Szenzáció: Megépítik az eddigi legnagyobb napelem telepet Magyarországon

Szenzáció: Megépítik az eddigi legnagyobb napelem telepet Magyarországon

Nem akármilyen új fejlesztésű napelemes gépjárművel rukkol elő az Audi

Nem akármilyen új fejlesztésű napelemes gépjárművel rukkol elő az Audi

Megállíthatatlanul terjed a napelem a Bermudáktól Kínáig

Megállíthatatlanul terjed a napelem a Bermudáktól Kínáig

Friss hír: magyar származású cég fejleszt napelemes tetőcserepet

Friss hír: magyar származású cég fejleszt napelemes tetőcserepet

Honnan szerezzek pénzt a napelemre?

Honnan szerezzek pénzt a napelemre?

Napelemeket a magyar otthonokba, az Unióval karöltve

Napelemeket a magyar otthonokba, az Unióval karöltve

Milyen globális változásokat hozhatnak a napelemek?

Milyen globális változásokat hozhatnak a napelemek?

Fotovoltaikus rendszerrel segít a Tesla a hurrikán áldozatainak Puerto Ricoban

Fotovoltaikus rendszerrel segít a Tesla a hurrikán áldozatainak Puerto Ricoban

Óriási hazai napelem beruházások – és a jogszabályok, amik előttünk állnak

Óriási hazai napelem beruházások – és a jogszabályok, amik előttünk állnak

Dél-Amerika legnagyobb naperőművét építi Brazília

Dél-Amerika legnagyobb naperőművét építi Brazília

Magyar város lett a napenergia felhasználás úttörője

Magyar város lett a napenergia felhasználás úttörője

Érdekességek a napenergiáról, avagy a tudás hatalom

Érdekességek a napenergiáról, avagy a tudás hatalom

Napelemek ott, ahol mindig süt a nap

Napelemek ott, ahol mindig süt a nap

Eritrea fővárosa igazi napelem paradicsom, miközben Európa a klímaváltozás elleni harc élére állt

Eritrea fővárosa igazi napelem paradicsom, miközben Európa a klímaváltozás elleni harc élére állt

2018 a napelemek éve!

2018 a napelemek éve!

A napelem nem csak a házunkat teszi naggyá!

A napelem nem csak a házunkat teszi naggyá!

Kína tényleg jobban teljesít

Kína tényleg jobban teljesít

Kötelező napelem az iskolákra és öntözés a nap segítségével - újév Harijánában

Kötelező napelem az iskolákra és öntözés a nap segítségével - újév Harijánában

Miért vesz a szomszéd nagyobb invertert, mint amekkora „kell” neki?

Miért vesz a szomszéd nagyobb invertert, mint amekkora „kell” neki?

Három kontinens, három biztató jel

Három kontinens, három biztató jel

Csernobil területét naperőművekkel hasznosítják újra

Csernobil területét naperőművekkel hasznosítják újra

Minden területen megjelenik a napelem hazánkban

Minden területen megjelenik a napelem hazánkban

Iratkozz fel a hírlevelünkre itt